merhabaakahve içtim ve fincanı kapadım yorumlarınızı almayı çok istiyorum lakin fincanla tabak yapıştı ayrılmıyor böyle olduğunda açma derler doğru mu? yoksa biraz zorlayıp açsam mı? sonuçta her halükarda açılacak öyle değil mi?
merhabaakahve içtim ve fincanı kapadım yorumlarınızı almayı çok istiyorum lakin fincanla tabak yapıştı ayrılmıyor böyle olduğunda açma derler doğru mu? yoksa biraz zorlayıp açsam mı? sonuçta her halükarda açılacak öyle değil mi?
Böyle bir şey yok. Telve tabakta çok birikince ya da kenarlarda çok birikince fincanın açılması zorlaşıyor sadece.
Buna bir anlam yüklemek saçma. :s
Çok teşekkür ederim canım. Evet uzağız inşallah kısa sürede kavuşuruz
Canım sizde de bir mesafe çıktı ama bu yol olarak değil bazı kararlarda çıktı.
Aranızda geçen bazı şeyler olacak ya da olmuş ve senin sanki biraz tereddütlerin var. Aslında sen tereddüt edince oda etmiş. Ama bu çok önemli bir şey değil gececi bir şey.
Senin bir esmer bir de açık kumral kızlarla konuşman var büyük bir ihtimalle sevgilinle ilişkin hakkında iş durumlarında olabilir eğer anlatıyorsan anlatma hem sana destek olmıcak muhalefet olacaklar hemde gözleri kalabilir. Ailede çok kısa süreli bir huzursuzluk var. Ama bunların dışınca her şey çok güzel maşallah, mutluluğun daim olsun canım
göz var üzerinde. iki kişinin altında ezilen biri görünüyor. çok kötü davranıyorlar bu kişiye.
genelde bakmazlar yapışan fincana.
kizlarr kahve falima bakarmisiniz cok rica etsem biraz zor zamanlar geciriyorum
Eki Görüntüle 495811 Eki Görüntüle 495812 Eki Görüntüle 495813 Eki Görüntüle 495814 Eki Görüntüle 495815 Eki Görüntüle 495816 Eki Görüntüle 495817 Eki Görüntüle 495818
için çok kararmış canım. içinin sıkıntısını atamamışsın. göz yaşların var.kısa saçlı bir kadınla bir erkek karşılıklı konuşuyorlar. kadının arkası temiz, aydınlık. kadının arkasında kocaman bir kuş var. bir yerden haber geliyor. güzel bir haber. erkeğin aklında kara bulutlar var. olumsuz düşünüyor bir şeyi.
canım bu aralar hayatım alt ust erkek arkadaşımla ayrıldık barışma gibi bişi görünüyor mu ...
Çok teşekkür ederim canım. Evet uzağız inşallah kısa sürede kavuşuruz
Canım sizde de bir mesafe çıktı ama bu yol olarak değil bazı kararlarda çıktı.
Aranızda geçen bazı şeyler olacak ya da olmuş ve senin sanki biraz tereddütlerin var. Aslında sen tereddüt edince oda etmiş. Ama bu çok önemli bir şey değil gececi bir şey.
Senin bir esmer bir de açık kumral kızlarla konuşman var büyük bir ihtimalle sevgilinle ilişkin hakkında iş durumlarında olabilir eğer anlatıyorsan anlatma hem sana destek olmıcak muhalefet olacaklar hemde gözleri kalabilir. Ailede çok kısa süreli bir huzursuzluk var. Ama bunların dışınca her şey çok güzel maşallah, mutluluğun daim olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?