hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

bu aksam bendemi kahve icsemmm acebaaaaaaaaaaa?

zebooss akreple olmak zordur sen zorlanıyormusun bazzen bilemem amaaa ben zorluklarını ncekiyorum :d atladım pat diye ama partneri akrep olan biriyle konusmak isterim hepsi aynımı merak ediyorum

ben şu an o kşiyle beraber değlim ki... ama zor gibi görünüyor çünkü akrep çok kıskanç. bi de kötü yönlerini saklamayı çok iyi billiyolar. aslında konuşsak çok iyi olur merak ediyorum burçanalizlerinde yazıldığı gibiler mi:44:

evet çok doğru ama aynı şehirdeyiz. ayrı şehrler gibi mesafeliyiz

bu arada sana sözümü tutayım. yaz doğum tarihini de falına bakayım

benim sevgilim kesinlikle burclara falan inanmıyor yani aynı akrepsin diyorum ben öküz burcuda olsam böyle olurdum fazla inanma onlara diyor ama aynı tarif edildiği gibi ve yükselenide akrep benden gizlediği seyler oluyor bunu seziyorum ask konusunda değil ama aile sorunları olsun kendi psikolojik düsünceleri olsun gizliyor mesela ben kendi capımda bir seye sıkılsam moralim bozulsa ona anlatırım o kolay kolay anlatmaz kac defa ağzından laf aldım zarla zorla ya cekiniyorlar anlatmaya yada yapılarında var..bazı seyleri kendilerine saklamayı biliyorlar

canım benim falıma da bakar mısın ?

12.08.1987 yetiyor mu doğum tarihi :) çok fena heyecan yaptım :)

kızlar pcm gelsin rahat rahat takılırız insss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…