- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
zebooss akreple olmak zordur sen zorlanıyormusun bazzen bilemem amaaa ben zorluklarını ncekiyorum:d atladım pat diye ama partneri akrep olan biriyle konusmak isterim hepsi aynımı merak ediyorum
aranızda özlem var, az bir zaman kalmış hasret gidermeyçe.
pek kart kalmadı. karşılıklı aşk çıkmış. ikiniz de birbirinizden sevginizi saygınızı esirgemiyorsunuz. olumlu ve güzel giden bir ilişki. ama aranızda mesafe var. birbirinizden ayrı şehirlerdesiniz sanırım? kavuşma yakın görünüyor.
ben şu an o kşiyle beraber değlim ki... ama zor gibi görünüyor çünkü akrep çok kıskanç. bi de kötü yönlerini saklamayı çok iyi billiyolar. aslında konuşsak çok iyi olur merak ediyorum burçanalizlerinde yazıldığı gibiler mi:44:
evet çok doğru ama aynı şehirdeyiz. ayrı şehrler gibi mesafeliyiz
bu arada sana sözümü tutayım. yaz doğum tarihini de falına bakayım
ben şu an o kşiyle beraber değlim ki... ama zor gibi görünüyor çünkü akrep çok kıskanç. bi de kötü yönlerini saklamayı çok iyi billiyolar. aslında konuşsak çok iyi olur merak ediyorum burçanalizlerinde yazıldığı gibiler mi:44:
bugece kimseler yok anlaşılan:2:
aaaa jadooooo :)) dur kacma kız daha yeni geldn kimseckler yok burda yavrum yaben varım :) ama birazdan kaçarım
aaaa jadooooo :)) dur kacma kız daha yeni geldn kimseckler yok burda yavrum yakartlarn yanındamı bana iskambl baksana canım
kimse bana bakmıyo beni gören sadece fal istiyoyanımda değil
kızlar pcm gelsin rahat rahat takılırız insss :)
ne zamn geliyor tienencim pc in :) gelde sabaha kadar dedikodu yapalım şurda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?