hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

cok yorumlayamadım ama burda yatan bir adam var.Yatıyor.Onun yanında oturan bir adam var birbirlerini tanıyorlarmı bilemem ama bu adamın isminde EL geçiyor olabilir oturanın.Yada EL ile baslayan bir isimle bağlantısı olabilir fazla bir sey anlayamadım

el şaşırdım tienencim el le düşünüyorum varmı diye ama bulamadım benim şu beyaz cocukla ilgili bişey göremedn mi kuzum aşk meşk yokmu :)

el şaşırdım tienencim el le düşünüyorum varmı diye ama bulamadım benim şu beyaz cocukla ilgili bişey göremedn mi kuzum aşk meşk yokmu :)
bakamıyorumki ben bu ara fala :) Sadece EL harfleri geçen isimli birileri var işte o bahsettiğim adamlar olabilir.

kizlar benim falimada sallar misinizzz rica etsemm

Fotoğraflar çok bulanık geldi sekil göremedim fazla ama G ve Z harfleri var.İsminde Z ve G harfi geçen kisiler var daha doğrusu bunların arasında ask gibi birsey var. Belki arkadaşlıktır ama elektriklenme olabilir

iskambil baktır iskambil tutuyor bak bizim kelebekte topic acmıs o bakıyordu

sıra gelmemistir henuz sana özelden falanda yazıyorlarsa eğer

kızlar rıca ederım lutfen benımde falıma bakarmısınız?konumda yazıyor lutfen ama lutfen

çok teşekkür ederim yorumların için. arkadaşım yorumlarını duyunca çok mutlu olacak. yüreğine sağlık.

canım buda bbenim falım bbakarsan sevinirim biraz geç oldu ama:)

Eklentiler

• $260820121073.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $260820121074.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $260820121075.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $260820121076.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $260820121077.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $260820121078.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $260820121079.webp
    12 KB · Görüntüleme: 50
  • $260820121080.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 55
burda sacları koyu renkte bir bayan var ve bu bayana H harfli(yanlıs görmediysem) bir adam karısıp duruyor her seye mualefettt derler ya öyle kadın artık '-_- bu durumda bezmiş yani ama adam kıskanclığından böyle davranıyor birde kadın üstün geliyorsa bazı konularda gıcıklığına atlıyor olabilir herseye bunun dısında huzurlu bir ortama giriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…