Evet eşim var, ayrıyız yaklaşık 1 aydır. İnternetten baktım, öyle yazıyordu. Emin olmak için sordum. Başka yorum yapabilir misin fincanımla ilgili?
jadaloz iskambil kartlarını iş hayatım için açabilir misinnnnn lütfn
bu ayrı kalma eşini cok düşündürüyor.Kafası onunda karışık ve düşüncelerini yapmak istiyor.net ne düşündüğünü cözemedim ama olumlu olumsuz hersekilde düsünüyor.sanırım etkilendiği kisiler var cevresinde ailesinden anne baba yada kardes.Birilerini dinliyor gibi.Onlardan akıl almasa kendi karar verse daha sağlıklı olur.Bu ayrılığın sonunda barışma olabilir ama eşin adım atarsa.Zaten sen olmasını istiyor gibi gözüküyorsun.
Eki Görüntüle 496150 Eki Görüntüle 496154 Eki Görüntüle 496153 Eki Görüntüle 496152 Eki Görüntüle 496151 Eki Görüntüle 496149 Eki Görüntüle 496148 Eki Görüntüle 496147 Eki Görüntüle 496146 Eki Görüntüle 496145 Eki Görüntüle 496155 kızlar kahvemin resmlerini koydum yorumm istiyorum hadi bakalım yorumlar gelsin :))
semiramis baktığım fal sadece aşk falı, başka bişey için bakmayı bilmiyorum
Birisi bana iskambil bakabilirmi ben acik beyazim oda beyaz :)
canım iskambil bakar mısın ?
canım senin aklına girmeyi başarmış görünüyor. yavaş yavaş teslim etmişsin kalbini ona. ama bedensel olarak mesafe var aranızda. bu mesafe uzaklık olarak mı yoksa duygusal olarak çekim eksikliği mi bilemedim.
Kadın mı erkek mi bilemedim birisi var. isminde Z ya da S harfi olan birisi. Çok büyük çıkmış. Herhalde sensindir. Aklında bir adam var. Adam üzgün duruyor. Başı dumanlı biraz. Onun hemen önünde kısa boylu biri var. Bu kişinin isminde S harfi var. Karşılıklı konuşuyorlar. Bir erkek var dev kafası dev gibi çıkmış. baskın birisi bu. Uzaklara doğru bakıyor. Geleceğe bakar gibi. Karşısında da bir kadın var. Daha küçük. Üzgün çıkmış bu kadın.bembeyaz bir yolun var. bir yolun daha var. sonu dumanlı gibi. umarım yardımcı olabilmişimdir.
evet beyaz adam girmeyi başarmıştı ama artık oda yok arada uzun bi mesafe var gercektende iş icin yol yakınken vazgectiğini söyledi yok yani artık ve artık bundan sonra evlenmyi düşünmüyorum düşünmicem birkez daha öğrendim birine güvenmemeyihic mutluluğu haketmyrm ben hic
öyle deme canım. bu yaptığı onun haysiyetsizliği.
cok zor artık güvenmem birine sanki beni hayata küstürmek icin ugraşıyorlar hep be jadalozum inanmaya başlamıştım olucağına ama olmadı
güven kaybolunca tamiri zor oluyor ama imkansız değil canım. bizim de başımızdan neler geçti bu yaşa kadar. bu kadar umutsuz olma ve baştan pes edip zamanını daha fazla harcamayanlara teşekkür et
hic bilemiyorum artık jadaloz hayallerim yıkılmıştı daha önce biliyosun şimdi yeniden o hayalleri gerçekleştrmeye calışırken tekrar böyle olması yıktı beni gelinlik giymeyi okadar cok istyordumki nasp olmadı olmicak galba umarım hayrlısı olur benim kalbim cok kırıldı artık nasıl onarılırım bilinmez
neden nasip olmasın canım. her şeyin bir zamanı var, o zaman geldiğinde istediğin gelinlik üzerinde olur merak etme
sağolasın canım benim dediklerin icin cok sağol allah razı olsun umarım güzel şyler olur
canım iskambil bakar mısın ?
burda sacları koyu renkte bir bayan var ve bu bayana H harfli(yanlıs görmediysem) bir adam karısıp duruyor her seye mualefettt derler ya öyle kadın artık '-_- bu durumda bezmiş yaniama adam kıskanclığından böyle davranıyor birde kadın üstün geliyorsa bazı konularda gıcıklığına atlıyor olabilir herseye bunun dısında huzurlu bir ortama giriyorsun
kararsız bu sanaydı ama :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?