hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Evet eşim var, ayrıyız yaklaşık 1 aydır. İnternetten baktım, öyle yazıyordu. Emin olmak için sordum. Başka yorum yapabilir misin fincanımla ilgili?

bu ayrı kalma eşini cok düşündürüyor.Kafası onunda karışık ve düşüncelerini yapmak istiyor.net ne düşündüğünü cözemedim ama olumlu olumsuz hersekilde düsünüyor.sanırım etkilendiği kisiler var cevresinde ailesinden anne baba yada kardes.Birilerini dinliyor gibi.Onlardan akıl almasa kendi karar verse daha sağlıklı olur.Bu ayrılığın sonunda barışma olabilir ama eşin adım atarsa.Zaten sen olmasını istiyor gibi gözüküyorsun.

Canım eşimle istesem şimdi birleşirim ama ben artık onunla ayrı evde mutlu olmak istiyorum. Ailesinin evinde mutlu olamadık, daha da mutlu olmamıza imkan yok. O da inat yapıyor, illaki burada kalalım, ayrı eve çıkamam diye.Yani belirttiğin gibi eşim adım atarsa çözülür, yoksa benden bu kadar. Sevsem de artık bile bile lades demeyeceğim.

Kadın mı erkek mi bilemedim birisi var. isminde Z ya da S harfi olan birisi. Çok büyük çıkmış. Herhalde sensindir. Aklında bir adam var. Adam üzgün duruyor. Başı dumanlı biraz. Onun hemen önünde kısa boylu biri var. Bu kişinin isminde S harfi var. Karşılıklı konuşuyorlar. Bir erkek var dev kafası dev gibi çıkmış. baskın birisi bu. Uzaklara doğru bakıyor. Geleceğe bakar gibi. Karşısında da bir kadın var. Daha küçük. Üzgün çıkmış bu kadın.bembeyaz bir yolun var. bir yolun daha var. sonu dumanlı gibi. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Birisi bana iskambil bakabilirmi ben acik beyazim oda beyaz :)

canım senin aklına girmeyi başarmış görünüyor. yavaş yavaş teslim etmişsin kalbini ona. ama bedensel olarak mesafe var aranızda. bu mesafe uzaklık olarak mı yoksa duygusal olarak çekim eksikliği mi bilemedim.

evet beyaz adam girmeyi başarmıştı ama artık oda yok arada uzun bi mesafe var gercektende iş icin yol yakınken vazgectiğini söyledi yok yani artık ve artık bundan sonra evlenmyi düşünmüyorum düşünmicem birkez daha öğrendim birine güvenmemeyi hic mutluluğu haketmyrm ben hic

z ve s cıkartamadım suan evet aklımda bir adam vardı ama artık yok neyazkki üzgün mü bilemiyorum hic canım s harfli kişiyide cıkartamadım umarım o beyaz olda olurum teşekkürederim buarada canım

öyle deme canım. bu yaptığı onun haysiyetsizliği.

cok zor artık güvenmem birine sanki beni hayata küstürmek icin ugraşıyorlar hep be jadalozum inanmaya başlamıştım olucağına ama olmadı

güven kaybolunca tamiri zor oluyor ama imkansız değil canım. bizim de başımızdan neler geçti bu yaşa kadar. bu kadar umutsuz olma ve baştan pes edip zamanını daha fazla harcamayanlara teşekkür et

güven kaybolunca tamiri zor oluyor ama imkansız değil canım. bizim de başımızdan neler geçti bu yaşa kadar. bu kadar umutsuz olma ve baştan pes edip zamanını daha fazla harcamayanlara teşekkür et

hic bilemiyorum artık jadaloz hayallerim yıkılmıştı daha önce biliyosun şimdi yeniden o hayalleri gerçekleştrmeye calışırken tekrar böyle olması yıktı beni gelinlik giymeyi okadar cok istyordumki nasp olmadı olmicak galba umarım hayrlısı olur benim kalbim cok kırıldı artık nasıl onarılırım bilinmez

neden nasip olmasın canım. her şeyin bir zamanı var, o zaman geldiğinde istediğin gelinlik üzerinde olur merak etme

sağolasın canım benim dediklerin icin cok sağol allah razı olsun umarım güzel şyler olur

olur tabi neden güzel olmasın. kimlerin hayatı ne kadar kötü olaylardan sonra düzene giriyor. senin çevrende de vardır mutlaka. yaşadığın olumsuz ilişkilerden mutlaka ders alıyorsun ve daha güçlü devam ediyorsun hayatına. hayatına girmeye çalışanları daha iyi eleştirip ona göre yön verebiliyosun geleceğine. giden için hiç üzülme, dediğim gibi en azından vaktini harcamadı

Kararsız bu sanaydı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…