hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

nıye hergun aynı tabagı baktırıyorsun falına başka iç başka baksınalr ?.. Cİnler ruhlsr musallat edersin kendine

:))) net bakamadı cünkü kimse henüz keyfi baktırıyorum zaten canım

Canım ikiniz de aşkınızı öyle yüceleştirmişsiniz ki. Tertemiz çıkmış göklere uzanmış. Senin atacağın bir adım var tereddüt ediyorsun bu adımı atıp atmamakta ama ayağın uzanmış bile. M ve a harfleri gördm. İnce bir çizgide yürüyor gibisin. Endişelisin. Ama o kadar aydınlıktasın ki. Bir yol var canım iki kişi bu yolun başında görünüyor ve bir de a harfli biri var. Bu iki kişi a harfli kişiyi sürüklüyor peşlerinden. Şamatalı bir ortam var eğlence dolu dans müzik :) dümen çıkmış. Neye yorsam ki bunu. Hayatına yön vereceğin kararlarını kesinleştireceğin döneme giriyorsun diyelim :)
Canım dileğin bir değil ki :) aklında bir sürü şey var. Önü açık hepsinin. Bazılarının gerçekleşmesi için senin adım atman gerekiyor

wawwww güzell adım atmadan hiç bir şey gerçekleşmiyor zatenn tesekkür ederim jado

Yeni fincan eski görüntüler :) gene aynı çıkmış kız :) iki kişi arsında güzel bir diyalog var canım. İletişimleri çok güçlü. Derine atılmış biraz problemleri var bu kişilerin ama önemli olan geleceğe bakmak diyip umursanmamış öncekiler. Kararsız kalacağın bir konu var. Bir de yoncan var. Şans senden yana. E harfi gördüm. Dışarıdan bir kişi, size misafir geliyor. Şehir dışından oalbilir. Dilek üstüne dilek dileme çevirirken en çok istediğin dileğinin biraz zamanı var. Bu dilek bir erkekle ilgili, erkek oturmuş zamanını bekliyor. A harfi gördüm canım yolların ayrıldığı nokta var ya tabağın arkasında. Tam ayrımda. Onunla olan yolun çok aydınlık çıkmış. Bir yükselme görünüyor sevgiline. İş yönünden sanırım bu.

maşallllaaah ne güzel baktın ya aslında bugün tek bir dilek diledim ama hayatımda çok istediğim 2 dileğim var net olarak biri Erkekle ilgili olan diğeride iş kariyer O erkekle olan en çok istediğim ve zamanı var A harfii oy yerimmm DD

Yine aynı şekillenme var :) bu kez için biraz daha ferah çıkmış. Erkeğin düşüncelerinde yoğunluk var, biraz canı sıkkın. Bir konuda kafan şişmiş artık bir gram bile yer kalmamış düşünecek kafa yoracak. Tüm bunların üstünde de iki kişi sarılarak a harfi oluşturmuş ikinizde de mi a var kız. E harfli biri var, bu kişi sana aydınlık bir haber getirecek. Seni mutlu edecek. Tabağın da güzel çıkmış sıkıntısız. Öpüşen iki insan var ortada, sizin mutluluğunuz olsun o da :) yüklü bir deven var nasibin bolluğun bereketin diyelim. Dileğin hep çatallanıyor. Bu kez birisi hüzünlü çıkmış, üzüldüğün bir yol var. Bir de anahtar gördüm. Hadi hayırlısı neyin anahtarıysa artık :)

Sana gelen iki haber ver. Biri iyi biri kötü ama sen kötüyü çok takıyorsun iyiyi engelliyor. Bu haberlerden ssonra hayatında olumlu değşimler görünüyor. Bir bankta iki kişi oturuyor, sevgili gibi görünüyorlar. Çok berrak çıkmış, tertemiz. Sanıırm hayatında ilişki adına bişeyler düzene giriyor.

sen de gitmeden bizimkilere de bak kız :) zaten görünmüyorsun pek :)

bakarım canım bakıyorum hemen teşekkrederim :) buarada iskamblde acarmsın bana ben beyaz o esmer

Evet ikimizdede A var bu çatallanma neden oluyor ya amaa bayaa bir akıyor güzeldii :)))

Ceylin sende yenilik var.Hemde her konuda diyebilirim.Kendini yeniliyorsun düzene girmesini istediğin bir şey için adım atıyorsun ve eski sen gidiyor yeni senle başlıyorsun adım atmaya.Olmasını istediğin bir şey var ve bu yakın zamanda olacak.Bir kaç şans var şansı değerlendirmek senin elinde.Şans sana ait kimse kapamaz zaten.Birisinden beklediğin aşk adına düşüncelerin var ileriye dönük dileklerin var bu kişiyle kendi adına.Olumlu gelişmeler olacak yeni bir döneme girmen an meselesi :)))))) bakabiliyorsan sende bana bakarmısın daha öncede bakarmısın demistim ama hic bakmadın

akması dileğin olacak demektir :) aksın aksın :)
canım başta düz akıyor tabağın üst tarafına kadar akıyor yani bayaa sonra yanlardanda o çizgiler çıkıyor ne anlama geliyorsa artık D

canım başta düz akıyor tabağın üst tarafına kadar akıyor yani bayaa sonra yanlardanda o çizgiler çıkıyor ne anlama geliyorsa artık D

bilemedim ne desem yazdım yazdım sildim güzel bişeydir sanırım gayet açık duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…