nıye hergun aynı tabagı baktırıyorsun falına başka iç başka baksınalr ?.. Cİnler ruhlsr musallat edersin kendine
bakarsanız seviniirm kızlarrrnot tabakta orta kısımda yeşillik gözükmüş o telve değil yeşillik yapışmış nasıl geldiyseee
Eki Görüntüle 510413 Eki Görüntüle 510415 Eki Görüntüle 510417 Eki Görüntüle 510422 Eki Görüntüle 510423 Eki Görüntüle 510424 Eki Görüntüle 510425 Eki Görüntüle 510426 Eki Görüntüle 510427 Eki Görüntüle 510430
Canım ikiniz de aşkınızı öyle yüceleştirmişsiniz ki. Tertemiz çıkmış göklere uzanmış. Senin atacağın bir adım var tereddüt ediyorsun bu adımı atıp atmamakta ama ayağın uzanmış bile. M ve a harfleri gördm. İnce bir çizgide yürüyor gibisin. Endişelisin. Ama o kadar aydınlıktasın ki. Bir yol var canım iki kişi bu yolun başında görünüyor ve bir de a harfli biri var. Bu iki kişi a harfli kişiyi sürüklüyor peşlerinden. Şamatalı bir ortam var eğlence dolu dans müzik :) dümen çıkmış. Neye yorsam ki bunu. Hayatına yön vereceğin kararlarını kesinleştireceğin döneme giriyorsun diyelim :)
Canım dileğin bir değil ki :) aklında bir sürü şey var. Önü açık hepsinin. Bazılarının gerçekleşmesi için senin adım atman gerekiyor
maşallllaaah ne güzel baktınYeni fincan eski görüntüler :) gene aynı çıkmış kız :) iki kişi arsında güzel bir diyalog var canım. İletişimleri çok güçlü. Derine atılmış biraz problemleri var bu kişilerin ama önemli olan geleceğe bakmak diyip umursanmamış öncekiler. Kararsız kalacağın bir konu var. Bir de yoncan var. Şans senden yana. E harfi gördüm. Dışarıdan bir kişi, size misafir geliyor. Şehir dışından oalbilir. Dilek üstüne dilek dileme çevirirkenen çok istediğin dileğinin biraz zamanı var. Bu dilek bir erkekle ilgili, erkek oturmuş zamanını bekliyor. A harfi gördüm canım yolların ayrıldığı nokta var ya tabağın arkasında. Tam ayrımda. Onunla olan yolun çok aydınlık çıkmış. Bir yükselme görünüyor sevgiline. İş yönünden sanırım bu.
iyi akşamlar herkeze yine kahvemle geldim kızlar banada bakın:) Eki Görüntüle 513057 Eki Görüntüle 513058 Eki Görüntüle 513056 Eki Görüntüle 513055 Eki Görüntüle 513061 Eki Görüntüle 513062 Eki Görüntüle 513063 Eki Görüntüle 513064
Sana gelen iki haber ver. Biri iyi biri kötü ama sen kötüyü çok takıyorsun iyiyi engelliyor. Bu haberlerden ssonra hayatında olumlu değşimler görünüyor. Bir bankta iki kişi oturuyor, sevgili gibi görünüyorlar. Çok berrak çıkmış, tertemiz. Sanıırm hayatında ilişki adına bişeyler düzene giriyor.
sen de gitmeden bizimkilere de bak kız :) zaten görünmüyorsun pek :)
jado kahven nerde bulamadım hangi sayfada,?
Yine aynı şekillenme var :) bu kez için biraz daha ferah çıkmış. Erkeğin düşüncelerinde yoğunluk var, biraz canı sıkkın. Bir konuda kafan şişmiş artık bir gram bile yer kalmamış düşünecek kafa yoracak. Tüm bunların üstünde de iki kişi sarılarak a harfi oluşturmuş ikinizde de mi a var kız. E harfli biri var, bu kişi sana aydınlık bir haber getirecek. Seni mutlu edecek. Tabağın da güzel çıkmış sıkıntısız. Öpüşen iki insan var ortada, sizin mutluluğunuz olsun o da :) yüklü bir deven var nasibin bolluğun bereketin diyelim. Dileğin hep çatallanıyor. Bu kez birisi hüzünlü çıkmış, üzüldüğün bir yol var. Bir de anahtar gördüm. Hadi hayırlısı neyin anahtarıysa artık :)
Evet ikimizdede A varbu çatallanma neden oluyor ya amaa bayaa bir akıyor güzeldii :)))
canım başta düz akıyor tabağın üst tarafına kadar akıyor yani bayaaakması dileğin olacak demektir :) aksın aksın :)
canım başta düz akıyor tabağın üst tarafına kadar akıyor yani bayaasonra yanlardanda o çizgiler çıkıyor ne anlama geliyorsa artık D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?