hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

teşekkür ederim canım güzel geldi :)

Jadaloz ben kumralım o esmer..bakabilirmisin iskambil falıma..çok ihtiyacım var..

Tek beden olmuşsunuz sevdiğinle. O kadar mutlusunuz ki, sarmaş dolaş… gel gör ki bir bayan düşüncesizce aranıza dalmış. Kötü bi manada değil bu dalışı ama zamansız. Genç biri değil bu kişi. Saçları küt kesimli güzel yüzlü bir bayan. Bir erkeği çok düşünüyorsun. Sevgilin değil ama bu düşündüğün erkek. Daha büyük biri. Sırtında bir yükü var bu erkeğin o yüzden düşüncelisin. Kafan karmakarışık hangi yana döneceğini bilemez hale gelmişsin. Elini uzattığın bir şey var. Ama elini uzatırken de kafanda bir sürü soru işareti belirmiş. Hareketlerini izleyen iki kişi var etrafını sarmışlar. A harfli biri var sevgilin sanırım bu kişi, büyük bir şey bekliyor onu. Kötü bişey değil sanırım iyiliği konusunda da bişey diyemiycem :) bir kişiden yardım alıyor, buluşmanız var sanki. Hane içi sıkıntısız ama hane dışı acayip karmaşık. Çevre faktörü sinir bozucu ama ailenizi etkilemiyor. Gereken sınırı çizmişsiniz etrafa karşı. Dileğin yine ikiye ayrılmış gördüğün gibi. İkisi de güzel yerlere çıkıyor :)

o kadın anacuğu olabilir sevgılımın güzel bir yorum canım :))))))))))))))))) tesekkür ettim <3

kimse yokmu yahuuuu :)

sesini duydum tienencimmm nasılsın :)))

iyiyim canım sen nasılsın :) daha fal bakmıyorum sadece bana bakanlara canım umarım bakan cıkar.Ben yükleyince 1-2 yorum anca geliyorda....

bende iyiyim tienencim ne olsun aynı :))) hanidir pek giremeyrdum arada bir griyorum bakıyorum yoksunuz cıkıyorum o zman hemen durmuyorum pek ben yokken dolmuş tasmış buaralar bir falımı yükledim bana kmse artık bakmıyor yaa

banada bakmıyorlar canım bir sürü yorum beklerken 1-2 kişi anca basta jado olmak üzere bakanlara teşekkür ediyorum DD
yeni kahvem yorumlayanlara bende bakabilirim..

için çok karışık çıkmış canım. 2 kişi görüyorum. bir şeyleri tartışıyorlar. ikisi de farklı düşünüyor, zıt fikirliler. birbirlerini didikliyorlar sanki. uzun boylu, fizigi düzgün bir adam var.karşısında da bir kadın var. adam kadının önünde eğilmiş, ona doğru yönelmiş. kadının arkasında toplu kısa boylu bir kadın daha var. adam ve kadın bu kısa boylu kadın hakkında konuşuyorlar. bir dileğin var. o yakın zamanda gerçekleşiyor. bu dileğe bağlı olarak senin için olumlu güzel birşey daha olacak. senin hayatını başka yöne sürükleyecek.

Son düzenleme:

güzeldi canım tesekkür ederimmm <3 <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…