Kızlar telefonla çekmek zorunda kaldım görebildiğiniz kadar yorum yaparsanız sevinirim zor durumdayım....Eki Görüntüle 516020 Eki Görüntüle 516021 Eki Görüntüle 516022 Eki Görüntüle 516023 Eki Görüntüle 516024 Eki Görüntüle 516025 [/QUO
ÖNCELİKLE 2 TANE DİLEGİN VAR BİRİ CABUK DİĞERİ DAHA SONRA OLACAK GİBİ BİR KALP VAR ASLINDA 2 TANA İÇ İÇE SEVDİGİN BİRİYLE SENİN KALPLERİN YAKIN BİRBİRİNE SEN DUA EDİYORSUN OTURMUŞ COK İSTEDİGİN BİR ŞEY VAR UMARIM OLUR BİDE Bİ NASIBİN VAR YUKLU BİR NASİP BU KADAR GÖREBİLDİM
o kadın anacuğu olabilir sevgılımıngüzel bir yorum canım :))))))))))))))))) tesekkür ettim <3
sesini duydum tienencimmm nasılsın :)))
için çok karışık çıkmış canım. 2 kişi görüyorum. bir şeyleri tartışıyorlar. ikisi de farklı düşünüyor, zıt fikirliler. birbirlerini didikliyorlar sanki. uzun boylu, fizigi düzgün bir adam var.karşısında da bir kadın var. adam kadının önünde eğilmiş, ona doğru yönelmiş. kadının arkasında toplu kısa boylu bir kadın daha var. adam ve kadın bu kısa boylu kadın hakkında konuşuyorlar. bir dileğin var. o yakın zamanda gerçekleşiyor. bu dileğe bağlı olarak senin için olumlu güzel birşey daha olacak. senin hayatını başka yöne sürükleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?