hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

inşallah yenilenirim :) olmasını istediğim şey güzel bir evlilik yapmak evlenmek aşık olmak ve işe girmek tabi en cok evlenmeyi istyorum :) işi okadar istemyrm :))) buarada canım aşk adına düşüncelerin var ileriye dönük demişsin bu yeni birisyle mi yoksa eski sözlümlemi evlilik düşüncesi canım ? hemen bakıyorum sana

aşkta yenilik var ama ilişki gidişatında gibi geldi bana kişilerde yeni eski göremedim :S var olan birisi hayatında tanıdığın birisi işte

daha kimse uğramıyor topiğe bana bakana bende bakıyorum

canım kücücük minicik cok güzel bir kalp gördüm falında varya kız burda falında birisi var uzun tuvalet gibi nişanlık gbi bişey giymiş sen misin bu bilemedim yada birisi nişanlancak ta onamı gitceksin sen gene bişeyleri sorun etmişsin icine sıkılmışsın az ama ferahlıyosun :)yolların var canım dışarıya uzun yollara gitceksin canım bukadar :))

canım bu hangisi ben bugün yeni içtim bu geçmişten bir kahvenin galiba uzun yola gittim geldimmmm

ayy aynen daraldımmm sıkıntılardayımmmm (( tesekkür ederim canım güzelllldi

reddarms benm falımada bakrmısın mesaj da atmşdım ama görmedn sanırım?

internet koptu canım. yazdıklarım gitmemiş. tekrar yazdım. içini çok karartmışsın. kendini çok yalnız hissediyorsun. sanki kimseye anlatamıyorsun derdini. kalbin havalanmış. temiz kalplisin. kalbinin etrafı bembeyaz çıkmış. yallnız bu kalpte burukluk var. etrafında kimse yokgibi hissediyorsun. boşluğa düşmüşsün sanki. bir daha ki eklediğinde tekrar bakarım canım. çok birşey göremedim.

teşekkrederm canım

:))))))))))))) karışmasın bu bugünki

birbirine sırtını dönmüş küs 2 kişi var. çook uzaklarda at gibi bir şey var. kısmetin galiba. sen ona özlemle bakıyorsun. siviri burunlu bir adama var. birisine kızıyor gibi çıkmış. iri vücutlu biri zayıf kısa boylu biriyle bir görüşme yapıyor. tabağın çok ferah çıkmış. içindeki sıkıntıları atmışsın.

Son düzenleme:
tienen, falın bikaç bişey yazaym. enerjim düşük, rahatsızım biraz ama bir iki cümle de olsa söyleyeyim;
-Güzel bir kalp görüyorum, ama yol var sanki arada. Sevdiğin insanla görüşmeyeli uzun zaman olmuş sanırım. Aranızda bir mesafe var sanırım, ama nasıl bir mesafe çözemedim; duygusal mı başka türlü mü tam kestiremiyorum ama bana uzaklık gibi geliyor çünkü temiz çıkmış.
-Sanırım çok istediğin iki şey var, ikisinin de önü çok açık. :))

Bu da benimki, bakarsan sevinirim. :))

Uzun zamandır gelmiyordum, gelmişken ekleyeyim dedim. Bakanın Allah ne muradı varsa versin, yüreğindekini hayırlısıyla alnına yazsın. :)

canım moralim çok bozuk(aşk konusunda değil :) ) bakabildiğim kadar baktım ayrıca falın doğru bu arada uzağız görüşemiyoruz uzun zamandır bende yeni bir kahve icmistim birazdan yüklerim onada yorum yaparsan sevinirim.

Düşman olan kişiler var sana arkandan konuşanlar ve sen bunları ezeceksin.İçinin sıkıntılı olduğu bir döneme giriyorsun yada dönemdesin.Ama aydınlıklara çıkıyorsun.Sonra Z harfi gördüm seninle bağlantısı varmı isminde Z geçen bir kişi var.bu kişide karanlıklar içinde sıkıntılı olduğun dönemde yanındamıymış yoksa sana sıkıntımı vermiş anlayamadım.Ama kocaman Z.Olmasını istediğin bir dileğin var kalpten istiyorsun ve bu yavaş yavaş olmaya baslıyor olurken keyfini çıkar ve nazar değmesin. Aşk ilişkin var çevre tarafından beğeniliyorsun arkadaşların sizi bilenler imreniyor kimi zaman ve fazla kimseciklere anlatma sorunlar olursa bilki nazardandır sevdiğin kişi seni seviyor ve sen olmayınca özlüyor seni ...

canım benim falıma da yorum yapar misin. Moralim çok bozuk

Kızlar telefonla çekmek zorunda kaldım görebildiğiniz kadar yorum yaparsanız sevinirim zor durumdayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…