bilemedim ne desemyazdım yazdım sildim güzel bişeydir sanırım gayet açık duruyor :)
Ceylin sende yenilik var.Hemde her konuda diyebilirim.Kendini yeniliyorsun düzene girmesini istediğin bir şey için adım atıyorsun ve eski sen gidiyor yeni senle başlıyorsun adım atmaya.Olmasını istediğin bir şey var ve bu yakın zamanda olacak.Bir kaç şans var şansı değerlendirmek senin elinde.Şans sana ait kimse kapamaz zaten.Birisinden beklediğin aşk adına düşüncelerin var ileriye dönük dileklerin var bu kişiyle kendi adına.Olumlu gelişmeler olacak yeni bir döneme girmen an meselesi :)))))) bakabiliyorsan sende bana bakarmısın daha öncede bakarmısın demistim ama hic bakmadın
inşallah yenilenirim :) olmasını istediğim şey güzel bir evlilik yapmak evlenmek aşık olmak ve işe girmek tabi en cok evlenmeyi istyorum :) işi okadar istemyrm :))) buarada canım aşk adına düşüncelerin var ileriye dönük demişsin bu yeni birisyle mi yoksa eski sözlümlemi evlilik düşüncesi canım ? hemen bakıyorum sana
daha kimse uğramıyor topiğe bana bakana bende bakıyorum
canım kücücük minicik cok güzel bir kalp gördüm falında varya kız burda falında birisi var uzun tuvalet gibi nişanlık gbi bişey giymiş sen misin bu bilemedim yada birisi nişanlancak ta onamı gitceksin sen gene bişeyleri sorun etmişsin icine sıkılmışsın az ama ferahlıyosun :)yolların var canım dışarıya uzun yollara gitceksin canım bukadar :))
aranızda mesafeler var. bir erkek senin arkandan bakıyor. elini uzatmış. yetişemiyor sana. sen üsgün bir şekilde yolculuk yapıyorsun. çevren dumanlı biraz. sıkılmışsın , için daralmış. 2 kalp görüyorum. üst üsteler. sanki ayrılmak istemiyorlar gibi.
canım bu hangisi ben bugün yeni içtimbu geçmişten bir kahvenin galiba uzun yola gittim geldimmmm
evet eski olan jadonun baktığı bugüne aitti istecanım ben sanırım eski olana baktım yanlışlıkla :))
evet eski olan jadonun baktığı bugüne aitti istecanım ben sanırım eski olana baktım yanlışlıkla :))
reddarms benm falımada bakrmısın mesaj da atmşdım ama görmedn sanırım?
internet koptu canım. yazdıklarım gitmemiş. tekrar yazdım. içini çok karartmışsın. kendini çok yalnız hissediyorsun. sanki kimseye anlatamıyorsun derdini. kalbin havalanmış. temiz kalplisin. kalbinin etrafı bembeyaz çıkmış. yallnız bu kalpte burukluk var. etrafında kimse yokgibi hissediyorsun. boşluğa düşmüşsün sanki. bir daha ki eklediğinde tekrar bakarım canım. çok birşey göremedim.
:))))))))))))) karışmasın bu bugünki
canım moralim çok bozuk(aşk konusunda değil :) ) bakabildiğim kadar baktım ayrıca falın doğru bu arada uzağız görüşemiyoruz uzun zamandır bende yeni bir kahve icmistim birazdan yüklerim onada yorum yaparsan sevinirim.
Düşman olan kişiler var sana arkandan konuşanlar ve sen bunları ezeceksin.İçinin sıkıntılı olduğu bir döneme giriyorsun yada dönemdesin.Ama aydınlıklara çıkıyorsun.Sonra Z harfi gördüm seninle bağlantısı varmı isminde Z geçen bir kişi var.bu kişide karanlıklar içinde sıkıntılı olduğun dönemde yanındamıymış yoksa sana sıkıntımı vermiş anlayamadım.Ama kocaman Z.Olmasını istediğin bir dileğin var kalpten istiyorsun ve bu yavaş yavaş olmaya baslıyor olurken keyfini çıkar ve nazar değmesin.Aşk ilişkin var çevre tarafından beğeniliyorsun arkadaşların sizi bilenler imreniyor kimi zaman ve fazla kimseciklere anlatma sorunlar olursa bilki nazardandır sevdiğin kişi seni seviyor ve sen olmayınca özlüyor seni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?