tamam canım :) tenlerimizi hatırlatayım tekrar ben yokken çok bakmışsınız galiba unutmuşsundur
ben:kumral
sevgilim:beyaz
Yorumunu beğendimm reddmars teşekkür ederimmusait olduğum bir zamanda göz atarım seninkinede
hala uzakta demi sevgilin, mesafeden dolayı özlem kartları çıktı canım
kalpleriniz yan yana çıktı canım sevgi aşk kokuları yayılıyor :) bedenleriniz yan yana çıktı, arzular istekler had safhada. erkeğin düşüncelerinde teklif var. teklif kartı çıktı. artık ne teklifidir bilemiyorum :)
kızlar bu sıralar çok yoğunum önceden söz verdiklerime bakıp kaçıcam
çalıştığı için sürekli görüşemicez uzaktayız yani birbirimize evlilik teklifi gibi bir şey beklerken ayrılık teklifi etmesinde: tesekkür ettim canım :)
bakarsanız seviniirm kızlarrrnot tabakta orta kısımda yeşillik gözükmüş o telve değil yeşillik yapışmış nasıl geldiyseee
Eki Görüntüle 510413 Eki Görüntüle 510415 Eki Görüntüle 510417 Eki Görüntüle 510422 Eki Görüntüle 510423 Eki Görüntüle 510424 Eki Görüntüle 510425 Eki Görüntüle 510426 Eki Görüntüle 510427 Eki Görüntüle 510430
tamam mesaj at bakarım. ama bazen cok iyi bakıyorum bazen bakamıyorum nedense haberın olsun bana sımdı iskambıl acsam cok memnun olurum vallazence benim falıma da bakar mısın bir dahaki eklediğimde :) ben de sana iskambil açarım :)
bakarsanız seviniirm kızlarrrnot tabakta orta kısımda yeşillik gözükmüş o telve değil yeşillik yapışmış nasıl geldiyseee
Eki Görüntüle 510413 Eki Görüntüle 510415 Eki Görüntüle 510417 Eki Görüntüle 510422 Eki Görüntüle 510423 Eki Görüntüle 510424 Eki Görüntüle 510425 Eki Görüntüle 510426 Eki Görüntüle 510427 Eki Görüntüle 510430
mesaj tekrarı..............................................yeni kahvem minnoşlar bana bakana bende bakıyorum biliyorsunuz ki :)
merhaba kızlar. bende çat pat anları bu işlerden : hemen şöyle yorumlarıma başlayayım sevgili arkadaşım;yeni kahvem minnoşlar bana bakana bende bakıyorum biliyorsunuz ki :)
merhaba kızlar. bende çat pat anları bu işlerden : hemen şöyle yorumlarıma başlayayım sevgili arkadaşım;
- seninle konuşmak isteyen ama kendini toparlayamayan bır adam var. Karanlıklar içinde kalmış cesaret bekliyor birinden bişeylerden. etrafında dönüp dolaş bir teyze mı desem dedemi desem bilemedim ama evine giren çıkan ailenden yada her nerden olursa olsun yaşlı insanlara dikkat et çünkü bi kişide tılcsım var göğüsü palıyor bu insanların beddualar ( evlerden ırak) Km gözleri ehemn tutar.. Sen 1-2 aydır baya sıkılmışsın iş konusunda parasal bi mevzunu çözememm-işsin.. Biraz canını sıkan bi çocukt var hepsi üst üste gelince kaçmak istiyorsun ada var burda.. Ama tabağın sabırı yol gösteriyor sana sabrının sonunda çok büyük şeyler kazana bilirsin. Bir eski ev anahtarına bener birşey var bir miras olabilir.. Bukadar gördüğüm umarım Hayırla vesiledir Fala inanma falsızda kalmaa
tamam mesaj at bakarım. ama bazen cok iyi bakıyorum bazen bakamıyorum nedense haberın olsun bana sımdı iskambıl acsam cok memnun olurum valla
merhaba kızlar. bende çat pat anları bu işlerden : hemen şöyle yorumlarıma başlayayım sevgili arkadaşım;
- seninle konuşmak isteyen ama kendini toparlayamayan bır adam var. Karanlıklar içinde kalmış cesaret bekliyor birinden bişeylerden. etrafında dönüp dolaş bir teyze mı desem dedemi desem bilemedim ama evine giren çıkan ailenden yada her nerden olursa olsun yaşlı insanlara dikkat et çünkü bi kişide tılcsım var göğüsü palıyor bu insanların beddualar ( evlerden ırak) Km gözleri ehemn tutar.. Sen 1-2 aydır baya sıkılmışsın iş konusunda parasal bi mevzunu çözememm-işsin.. Biraz canını sıkan bi çocukt var hepsi üst üste gelince kaçmak istiyorsun ada var burda.. Ama tabağın sabırı yol gösteriyor sana sabrının sonunda çok büyük şeyler kazana bilirsin. Bir eski ev anahtarına bener birşey var bir miras olabilir.. Bukadar gördüğüm umarım Hayırla vesiledir Fala inanma falsızda kalmaa
uzun güzel bir yorum istiyorum fincanıma :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?