hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

ben varım :) diğerleri nerde acaaba

hala uzakta demi sevgilin, mesafeden dolayı özlem kartları çıktı canım
kalpleriniz yan yana çıktı canım sevgi aşk kokuları yayılıyor :) bedenleriniz yan yana çıktı, arzular istekler had safhada. erkeğin düşüncelerinde teklif var. teklif kartı çıktı. artık ne teklifidir bilemiyorum :)

kızlar bu sıralar çok yoğunum önceden söz verdiklerime bakıp kaçıcam

çalıştığı için sürekli görüşemicez uzaktayız yani birbirimize evlilik teklifi gibi bir şey beklerken ayrılık teklifi etmesinde : tesekkür ettim canım :)

bakarsanız seviniirm kızlarrr not tabakta orta kısımda yeşillik gözükmüş o telve değil yeşillik yapışmış nasıl geldiyseee

Son düzenleme:

tienen selam cnm ; mesajını aldım cvp verim hemen:)
ilk başta gördugum aklıma takılan etrafında cigerlerinden veya gögsünden rahatsız kimse var mı? dikkat etsin
bir haber seni cok mutlu edıcek o haberle birlikte feraha kavuscaksın ya bu haberı aldın yada alman an meselesi
aldıgın an ne diledıysen artık olucak ve aydınlık günler seni beklıyor olucak. falın gayet guzel acık ...bazı laflar duyuyosun canını sıkıyor ama aldırma...hane içi biraz karısık gözukuyor (laf dedıkodu gibi sıkıntılar yani) onlarda gelip gecıcı dıkkate alınmıcak seyler...
biri gönül mevzusunda sana elini uzatmış ama sen elını arkana koymuşsun istememişsin. sanki biraz pişmanlık var gibi yada oşöle diyim o kişi gercekten kişilik anlamında mukemmel ama elektrık almamışsın o yuzden istememişsin ve durumun konusu baya eski geçmişi var...
BENDEN BU KADAR CNM

zence benim falıma da bakar mısın bir dahaki eklediğimde :) ben de sana iskambil açarım :)

yeni kahvem minnoşlar bana bakana bende bakıyorum biliyorsunuz ki :)
merhaba kızlar. bende çat pat anları bu işlerden : hemen şöyle yorumlarıma başlayayım sevgili arkadaşım;

- seninle konuşmak isteyen ama kendini toparlayamayan bır adam var. Karanlıklar içinde kalmış cesaret bekliyor birinden bişeylerden. etrafında dönüp dolaş bir teyze mı desem dedemi desem bilemedim ama evine giren çıkan ailenden yada her nerden olursa olsun yaşlı insanlara dikkat et çünkü bi kişide tılcsım var göğüsü palıyor bu insanların beddualar ( evlerden ırak) Km gözleri ehemn tutar.. Sen 1-2 aydır baya sıkılmışsın iş konusunda parasal bi mevzunu çözememm-işsin.. Biraz canını sıkan bi çocukt var hepsi üst üste gelince kaçmak istiyorsun ada var burda.. Ama tabağın sabırı yol gösteriyor sana sabrının sonunda çok büyük şeyler kazana bilirsin. Bir eski ev anahtarına bener birşey var bir miras olabilir.. Bukadar gördüğüm umarım Hayırla vesiledir Fala inanma falsızda kalmaa

teşekkür ederim canım dediklerini dikkate alıcam :)

canım benim falıma bakar mısın?

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...-kahve-falima-bakar-misiniz.html#post26440616

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…