hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

senin topiği çok boşladık biraz da buraya yazayım :) gel artık özledik diycem de izmirde olduğunu bildiğim için demiyorum kal kalabildiğin kadar :)

geldim geldim güzel bir izmir tatiliydiii :)) fallar fallanmış bayaa döktürmüşsünüz ama

hoşbuldum canım özlettiiğimmm kadar özledimmdeee yaa sohbet etmeyi musaitsen banada bir iskambil açıversene orda falsız kaldım :

hoşgeldin tienencimmm özledm seni nasılsın canm umarm güzel rahat bir tatl gecrmşsndr

güzel bir tatildi iyiyim sizlerde iyisinizdir insallahh :))

merhabaaaa kızlar buda dilek dilemeden keyfi içilmiş bir kahve tatildeyken içtim yorum yapan olursa sevindirik olurum

için rahatlamış sıkıntılarının bir çoğunu atmışsın. uzaklardan gelen bir kalp var. senin kalbin havalanmış . kalbinin altı üstü tertemiz, çok aydınlık çıkmış. hemen arkanda küçük bir kalp daha var. o daha yükseklerden uçuyor. kocaman bir S harfi görüyorum. bir kuşun altın hemen. S harfinde birisinden haber gelebilir sana. falın içimi rahatlattı resmen. :) seni çok ferah gördüm.

işe gitmiştim kız, müsait olduğumda bakarım canım :)
tamam canım :) tenlerimizi hatırlatayım tekrar ben yokken çok bakmışsınız galiba unutmuşsundur

ben:kumral
sevgilim:beyaz

Yorumunu beğendimm reddmars teşekkür ederim musait olduğum bir zamanda göz atarım seninkinede

canımsın, iki gündür çok yoğunum dün giremedim foruma. bu akşam da misafirim gelecek yemek yapmam gerek. yarına kaldı senin fal

jadoo :) yarın girince banada iskambil bak bugün beyaz adamla karşılaştık ikimizde gülümsemeyle şaşkınlıkla birbirimize baka kaldık :)) ben ondan daha acık beyazım oda beyaz :)) ne cıkıcak acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…