hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Sanırım bi birlikteliğin var canım. Bu erkek sana bi konuda kızarak seni uyarabilir bir daha yapma gibisine.. Sen ise hatalı olduğun için sessiz kalacaksın.
Çok güçlü bi yapın var. Ve bu yapına güvenerek bi çok sıkıntıyı sırtlanıyosun. Ama bunu yapmaman gerek. Çünkü sonunda yine üzülen sen oluyosun. Biraz kendini düşünmende fayda var.
Çalışıyomusun okuyomusun bilmiyorum ama elinde kağıt evrak gibi şeyler görüyorum. Bunlarla epey kafanın yorulacağı bi döneme giriyosun.
Kafan son zamanlarda epey yoğun. Sürekli bir şeyler düşünüyosun. Fiziksel olarakta psikolojik olarakta yorgun görünüyosun.
Bazı yerleden beklediğin haberler var. Bunlar sana yakın zamanda ulaşacak. Zaten sanırım kısa bi süre önce seni etkileyecek bi haber almışsın.
Yine bi erkekle aranda bi takım dargınlıklar olabilir. Tek taraflı bi sırt dönme olayı olabilir. Ya ilişkin varmı onu bile bilmiyorum ama var gibi görüyorum. Hatta karşılıklı bi bağ mevcut.

doğru evraklarla işim oldu valla bugün :))) güzel bir yorumdu canım sağol yine icip koyarım musait olunca yorumlarsın

canım sana söz verdiğim gibi tarot actım valla ıcım de acıldı cok guzel seyler cıktı.. :)

yorumunu 1 yıllık olarak yapıyorum,

bir döngü sona erıyor bu bır yıl ıcınde. tum sıkıntıların tedırgınlıklerın yok oluyor cunku muthıs bır ferahlık ve refah senı beklıyor. hem duygusal hem de maddı olarak gercek kazancların ve mutlulukların olacak. ve bu talıh kusu bu kısmet sana su grubundan - yukselenı ya da gunesı balık akrep yengec olan, ya da harıtasında su yogunlugu olan- bir erkek ile beraber gelıyor. bu erkek ınanclı dındar bırı. manevı yonuyle sana ogretecegı cok seyı olan ve sana guven verecek biri. ve sen zaten onunla artık yere sağlam basmaya baslıyorsun ve sukredıyorsun. sonrasında da sahıp oldugun her seyı korumaya almak ıstıyorsun. gercekten mutlu zamanlar senı beklıyor. hıc zorlanmadım defalarca kart acmadım daha ıyı tarafları gorebılmek ıcın. direkt bunlar cıktı..

bu 1 yıl ıcınde karsına cıkacak biri. ama evlılıgı sordugumda 1 yıl ıcınde olacak cevabını alamadım. bıraz flört dönemınız olacak ve bu ıyı de olacak. bır bekleyıs ve sonrasında gucun uyumun senınle olacagı guzel bır hayat gorunuyor..

ha bır de gecmısınde ıkı ılıskı ya da gorusme gordum fakat olumlu sonuclanmamıs. birini bir aile buyugun uygun bulmamış diğerini ise sen istememişsin. sana zor gelen bir dönem geçirmişsin o açıdan. ve vazgecmıssın..

Son düzenleme:
canım, ben sayfaya yüklediğin falın yorumu :)

Yaşlı bir kadın çarptı gözüme, onun üzerine titreyen birisi var. İkisi de çok sıkılmış. Bir erkekten yardım bekliyorlar ama söyleyemiyorlar. Çok eğlenceli kişilğe sahip biri var, bu kişiyi sevmedim ben. Eğlencesiyle güler yüzüyle seni kandırmaya çalışıyor. Çok entrikacı bir yapısı var. Bir yol var ama bu yol konusunda emin değilsin. kafanı karıştıran şeyler var. Ama yolun açık görünüyor bir sıkıntı yok yolda ve sonunda. Bir tane daha yolun var ve yol kocaman bir a harfi olmuş. Çok temiz çok aydınlık bir yol. Sevdiğinle yürüdüğün yol diye yorumlamak istiyorum bunu. Geleceğiniz harika görünüyor. Hane içinde herkesn canı sıkkın sanırım. Çok kapalı çıkmış. Umut ışığınız var, can sıkıntınızı geçirecek. Etraftakilere çok kafanızı takmayın. Özelikle bir çift görüyorum, bu kişilerin başının altından çıkıyor canıızı sıkan şeyler. Bu kez dileğin farklı çıkmış yine çatallanması dışında :) sanki bir deve var yüküyle beraber. Deve güzeldir bolluk bereket. Y harfi gördüm. Ne yaptığı belli değil y harfinin :) bu kdar canım

canım sana söz verdiğim gibi tarot actım valla ıcım de acıldı cok guzel seyler cıktı.. :)
.

cocoon. benim için de açar mısın vaktin varsa. ben de senin için iskambil aşk falı açarım, ya da kahve falına bakarım :)

Son düzenleme:

kimin falı bu

concon benim içinde tarot açar mısın ?

O entrikacıyı yemezler cnaım biliyorumda konusuyorum yinede allahımmm pislik ya o dilek gerçekten benimde dikkatimi cekti şok oldum görünce güzel bir yorumdu yolumda yoll vallaaaa

cocoon. benim için de açar mısın vaktin varsa. ben de senin için iskambil aşk falı açarım, ya da kahve falına bakarım :)

canım zaten sana bakma fıkrım vardı sen soylemeden de. senden zamanında fal yorumu rıca ettıgımde hıc ıkıletmeden bana bakarsan ben de bakarım demeden zarıflıgını gostermıs ve bakmıstın. boyle seyler benım ıcın cok degerlıdır. ismini bılıyorum ama fızıksel ozellıklerın ve burcunu yazarsan cok guzel olur. bir de sorun cok onemlı. eger sorun bır erkekle alakalı olacaksa onun da burcu yası goruntusu mumkunse adı odaklanmamı kolaylastırıyor. sen bilgileri yolla yarın bakacagım. öpüyorum :)

Senin insanları şaşırtacağın ya da seni şaşırtacak bi olay olacak. Öyle bi şaşkınlık ki bu etkisini üzerinden atamıcaksın.
Özlem duyduyduğun, bazı şeylerin hayalini kurduğun anlar oluyor gibi. Özellikle son zamanlarda bu baya bi artmış.
Sen birine karşı mesafeli olmaya calısacak ve o kişiyi biraz peşinden koşturacaksın.
Burnu ve yüzü büyük bi adam var. Sana meraklı gözlerle bakıyor. Attığın her adımı takip ediyor gibi. Hakkında her şeyide biliyor.
Bi yerlerde bi hata yap diye dört gözle bekleyen biri var. Sen üzüldükçe o seviniyor, göbek atıyor resmen.
Yakında biriyle cok güzel bi kavuşman var. Yüzünden gülücükler hiç eksilmeyecek bu buluşmada. Sanırım sevdiğin insanla olacak bu kavuşma, buluşma.
Sevdiğin insanı şuan etkin göremedim hayatında. Sanki pek görüşmüyo gibisiniz yada mesafelimisiniz bilemedim.
Yoğunluktan, işten güçten cok bunalmış ve sıkılmışsın. İş yerinde geçireceğin bazı ufak sıkıntılar olacak bunlara kafanı takmamaya ve işine konsantre olman gerekiyor.

teşekkür ederim canım. insanlar bencilleştikçe "bana bakarsan ben de sana bakarım"a dönüşüyor fallar. şimdilerde ben de o haldeyim açıkcası :)
özelden yazarım bilgilerimi canım

Kizlar cok zor dönemden geciyorum. aklimda bin tane cevapsiz soru bin tane problem var rica etsem banada bakarmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…