Haydut benim falıma da baksanBana da bakar mısınız?
Haydut benim falıma da bakar misin
Eki Görüntüle 526498 [ATACH=CONFIG]526499[/ATTACH]Eki Görüntüle 526500 Eki Görüntüle 526501 Eki Görüntüle 526502 Eki Görüntüle 526503 Eki Görüntüle 526504
bana yorum yapanlara yorum yapıyorum.....resimlere tıklayınca büyüyorrlarrrrrrr
Eki Görüntüle 526336 Eki Görüntüle 526337 Eki Görüntüle 526338 Eki Görüntüle 526339 Eki Görüntüle 526340 Eki Görüntüle 526341
Eki Görüntüle 528361 Eki Görüntüle 528362 Eki Görüntüle 528363 Eki Görüntüle 528364 Eki Görüntüle 528365 Eki Görüntüle 528366
kızlar banada yorum yaparmısınız theuglygoddess , HaYDuT06 sizden yorum istiyorum please
canım sana söz verdiğim gibi tarot actım valla ıcım de acıldı cok guzel seyler cıktı.. :)
.
canım, ben sayfaya yüklediğin falın yorumu :)
Yaşlı bir kadın çarptı gözüme, onun üzerine titreyen birisi var. İkisi de çok sıkılmış. Bir erkekten yardım bekliyorlar ama söyleyemiyorlar. Çok eğlenceli kişilğe sahip biri var, bu kişiyi sevmedim ben. Eğlencesiyle güler yüzüyle seni kandırmaya çalışıyor. Çok entrikacı bir yapısı var. Bir yol var ama bu yol konusunda emin değilsin. kafanı karıştıran şeyler var. Ama yolun açık görünüyor bir sıkıntı yok yolda ve sonunda. Bir tane daha yolun var ve yol kocaman bir a harfi olmuş. Çok temiz çok aydınlık bir yol. Sevdiğinle yürüdüğün yol diye yorumlamak istiyorum bunu. Geleceğiniz harika görünüyor. Hane içinde herkesn canı sıkkın sanırım. Çok kapalı çıkmış. Umut ışığınız var, can sıkıntınızı geçirecek. Etraftakilere çok kafanızı takmayın. Özelikle bir çift görüyorum, bu kişilerin başının altından çıkıyor canıızı sıkan şeyler. Bu kez dileğin farklı çıkmış yine çatallanması dışında :) sanki bir deve var yüküyle beraber. Deve güzeldir bolluk bereket. Y harfi gördüm. Ne yaptığı belli değil y harfinin :) bu kdar canım
kimin falı bu
canım sana söz verdiğim gibi tarot actım valla ıcım de acıldı cok guzel seyler cıktı.. :)
yorumunu 1 yıllık olarak yapıyorum,
bir döngü sona erıyor bu bır yıl ıcınde. tum sıkıntıların tedırgınlıklerın yok oluyor cunku muthıs bır ferahlık ve refah senı beklıyor. hem duygusal hem de maddı olarak gercek kazancların ve mutlulukların olacak. ve bu talıh kusu bu kısmet sana su grubundan - yukselenı ya da gunesı balık akrep yengec olan, ya da harıtasında su yogunlugu olan- bir erkek ile beraber gelıyor. bu erkek ınanclı dındar bırı. manevı yonuyle sana ogretecegı cok seyı olan ve sana guven verecek biri. ve sen zaten onunla artık yere sağlam basmaya baslıyorsun ve sukredıyorsun. sonrasında da sahıp oldugun her seyı korumaya almak ıstıyorsun. gercekten mutlu zamanlar senı beklıyor. hıc zorlanmadım defalarca kart acmadım daha ıyı tarafları gorebılmek ıcın. direkt bunlar cıktı..
bu 1 yıl ıcınde karsına cıkacak biri. ama evlılıgı sordugumda 1 yıl ıcınde olacak cevabını alamadım. bıraz flört dönemınız olacak ve bu ıyı de olacak. bır bekleyıs ve sonrasında gucun uyumun senınle olacagı guzel bır hayat gorunuyor..
ha bır de gecmısınde ıkı ılıskı ya da gorusme gordum fakat olumlu sonuclanmamıs. birini bir aile buyugun uygun bulmamış diğerini ise sen istememişsin. sana zor gelen bir dönem geçirmişsin o açıdan. ve vazgecmıssın..
canım, ben sayfaya yüklediğin falın yorumu :)
Yaşlı bir kadın çarptı gözüme, onun üzerine titreyen birisi var. İkisi de çok sıkılmış. Bir erkekten yardım bekliyorlar ama söyleyemiyorlar. Çok eğlenceli kişilğe sahip biri var, bu kişiyi sevmedim ben. Eğlencesiyle güler yüzüyle seni kandırmaya çalışıyor. Çok entrikacı bir yapısı var. Bir yol var ama bu yol konusunda emin değilsin. kafanı karıştıran şeyler var. Ama yolun açık görünüyor bir sıkıntı yok yolda ve sonunda. Bir tane daha yolun var ve yol kocaman bir a harfi olmuş. Çok temiz çok aydınlık bir yol. Sevdiğinle yürüdüğün yol diye yorumlamak istiyorum bunu. Geleceğiniz harika görünüyor. Hane içinde herkesn canı sıkkın sanırım. Çok kapalı çıkmış. Umut ışığınız var, can sıkıntınızı geçirecek. Etraftakilere çok kafanızı takmayın. Özelikle bir çift görüyorum, bu kişilerin başının altından çıkıyor canıızı sıkan şeyler. Bu kez dileğin farklı çıkmış yine çatallanması dışında :) sanki bir deve var yüküyle beraber. Deve güzeldir bolluk bereket. Y harfi gördüm. Ne yaptığı belli değil y harfinin :) bu kdar canım
cocoon. benim için de açar mısın vaktin varsa. ben de senin için iskambil aşk falı açarım, ya da kahve falına bakarım :)
canım zaten sana bakma fıkrım vardı sen soylemeden de. senden zamanında fal yorumu rıca ettıgımde hıc ıkıletmeden bana bakarsan ben de bakarım demeden zarıflıgını gostermıs ve bakmıstın. boyle seyler benım ıcın cok degerlıdır. ismini bılıyorum ama fızıksel ozellıklerın ve burcunu yazarsan cok guzel olur. bir de sorun cok onemlı. eger sorun bır erkekle alakalı olacaksa onun da burcu yası goruntusu mumkunse adı odaklanmamı kolaylastırıyor. sen bilgileri yolla yarın bakacagım. öpüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?