3 kişilik bir sohbet var ama pek iyi bir sohbet değil. İki kişi tartışıyor, üçüncü kişi de ikisinin arasında kalmış hangisini dinliceni hangisine bakcanı şaşırmış. Seni bekleyen harika bir iş var. Zorlu yolların var ama sonu mükemmel görünüyor. Kafan karmakarışık bit pazarı gibi derler ya aynen öyle. Nasıl incik cincik yayılmış telve. 3 vaktin var etrafın biraqz daha aydınlanacak. Aslında dışarıdan bakınca görünen hiçbişey yok sıkıntı adına ama içten içe birikintiler var bir dolmuşluk var. Taşma sakın :) seni destekleyen iki kişi görünüyor. Arkanı kolluyorlar düştüğün zaman seni tutuyorlar.
Biri var cinsiyetini bilemedim, bir dedikodu yapılmış bu kişi hakkında, konuşulan şeyler bu kişinin sırtında öyle bir yük olmuş ki.
Hane içinde de bir karmaşa görünüyor. Haneye girn bir sürü insan var. Dileğin yine aynı şekilde akmış. Güzel görünüyor
hmm doğru vallasevgilimle çıkmamış ya :/ ben ondan yorumlar gelir sanıyodum
sevgilinle ne desem olmucak ki durumu bildiğim için :)
bugün konustuk nuuh diyor peygamber demiyor en son sözü ben söylerim yani ikna edemezsin ben ne yapmak istersem onu yaparım zorlama hayır diyosam dönmem sende son diceğini de dedi.bende kullanmanı istemiyorum başkada bişey demiyorum dedim oda iyi kapatmıyorum dedi.Beyfendi haberleri takip ediyormuş çevresindekiler napıyor ne ediyor diye bakınıyormuş.Dediği gibi silecekmiş silinmesi gerekenleri.Yanlış bir şey yapsam orada yapacağıma telefon var ordan daha kolay yaparım falan dedi.Saçma sapan konulardan tartışıyormuşuz.Tatlıya bağladık gibi bir şey oldu.
bana yorum yapanlara yorum yapıyorum.....resimlere tıklayınca büyüyorrlarrrrrrr
Eki Görüntüle 526336 Eki Görüntüle 526337 Eki Görüntüle 526338 Eki Görüntüle 526339 Eki Görüntüle 526340 Eki Görüntüle 526341
hem de çok düşünüyorum düşünmez olur muyum o kişiyi.Bu kişi benim olsa daha ne isteyimcanım sen birini çok düşünüyorsun fazlası ile aklında bu insan senin. esmer uzun boylu diyebilirim kafa yapısı kare gibi saçlarından dolayı saçları gür biri. yada tersine çevirelim bu kişi seni düşünüyor... seçmen gereken bir şey var sanki. bir tercih tam anlayamadım ne olduğunu senin içinden geçen ağırlıklı olan tercihin var aslında fakat bu konuda yalnız değilsin etrafında bu seçimle ilgili kafanı karıştıran ya da karıştırabilecek birileri var sanki biri kulağına fısıldar gibi bunu yapmalısın böyle olmalı diyor sana. içinde "c" olan biri ile geçmişte bir kırgınlığın olmuş ve buna sevinen biri var yüzünde bir gülümseme oluşmuş bir bayan bu gülen kişi. göğüs bölgesinde bir rahatsızlığın mı var bilemedim yada dikkat et diyeyim hastalık öksürük sıkışma vs dikkatli ol. kafanın içi karışmış senin bilmiyorum aklının içindeki o karmaşıklık ilk dediğim şeyle mi alakalı sanki böyle dolamışsın eline düşünüp duruyorsun ve sanki hep başa döner ya da aynı noktaya gelir bir halin var. sevdiğin güvendiğin bir arkadaşınla paylaşabilirsin ya da paylaşmış bu konu hakkında devam eden sohbetleriniz var. fincanın tam ortasında öpüşen birilerini gördüm ben :) kalp şeklini almış gibiler. bu aralar uyku problemin var mı ya da normalden fazla bir uyku hali uykunla ilgili sıkıntıların var. bir görüşmen var 2 kişisiniz fakat 1 kişi sonradan dahil olmuş ya da olmak istiyor yalnız bu dahil olmak isteyen kişi ikiyüzlü çıkmış burada dikkatli ol. çevrende yüzüne gülen seninle ilgili bir kötülük düşünen biri var sana gelebilecek bir haksızlık veya bir dedikodu olabilir bu.
dediğim gibi bunlar gördüklerim bakınca hissettiklerim artık sen yazdıklarımdan aşağı yukarı öncesi sonrası vs bir şeyler çıkartırsın :)
erkek arkadaşımın falını yorumlayanın allah ne muradı varsa versin...Eki Görüntüle 526586 Eki Görüntüle 526587 Eki Görüntüle 526588 Eki Görüntüle 526589 Eki Görüntüle 526590 Eki Görüntüle 526591 Eki Görüntüle 526592 Eki Görüntüle 526593 Eki Görüntüle 526594 Eki Görüntüle 526595 Eki Görüntüle 526596
birinin aklına okur yaptıklarını bilir ve anlar ya da bir durum karşısında karşıdaki kişinin ne yapacağını bilir bir hali var ve devamında bu kişiye karşı bir mesafe koyma durumu var sanki böyle sırtını dönmüş ya da bundan sonra daha temkinli olması gibi bir durum.. ellerini iki yana kaldırmış bir zafer kazanmış gibi bir görevi üstlenmişte bunun sevincini yaşıyor gibi fakat bu kazandığı zaferi tek başına değil birinin desteği ile kazanmış gibi ya da onun için yapmış gibi. hem kanatlarının altında hemde başının üzerinde taşıdığı birisi bu. her iki yanında da onunla birlikte olan biri. fakat bu sevince ortak olmak istemeyen bu duruma üzülen birisi var. bulunduğu bir ortamda onu çekemeyen birileri var bir kıskançlık durumu var bu kimselerin. olumlu sevindirici bir haberi var. bu haber iki kişi ile konuşmasından sonra gelecek ondan sonra duyacağı bir haber olacak. iç içe 2 kalp gördüm (erkek arkadaşımın dediğin için söyleyim) birbirinizi çok seviyorsunuz. yalnız gözünün bir tanesinde biraz kısık olabilir bir diğerine göre daha küçük olabilir hani bakılınca gözlerinden bir tanesi bir diğerinden farklıdır ve bu belidir böyle bir kimse var ise etrafınızda dikkatli olun derim size olan bakışları pek hoşuma gitmedi. birlikte yapmayı düşündüğünüz bir birikim mi var ? böyle bir düşünce her ne ise bilemiyorum şuan aklınızdan geçirdiğiniz şunu yapalım ya da bir şeyler yapalım birikim amaçlı ikinizde ortaya bir şeyler koymak ister gibisiniz. çok kilolu olmayan uzun boylu birimi falın sahibi ? aklında bir şeyler var sürekli kafasını karıştıran bunları kendi içinde gündeme getiren bir kaç değil bir çok ama ufak ufak.. ayrıntıcı birimi.. biraz zihnini boşaltsa ferahlayacak çok düşünmek iyi değil çünkü :)
bu kadar canım gördüklerim hissettiklerim bunlar olmuş ya da olacak bilemem doğru ya da yanlış onuda bilemem ama bu kadar işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?