hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

arkadaşlar yoğun çalışıyorum isteyenlere kahve falı bakabilirim ancak benimkinide yorumlarsanız...Psiko fotoğraflar çok bulanık ama bir kaç şey söyliyim; başarı seni bekliyor güzel yerlere geliceksin.Sıkıntılı bir dönemi atlatmak üzeresin.Bir erkekle aranda aşırı elektriklenme mevcut devamlı bir ilişki gibi geldi bana baska yüklersen yine fallaşırız

Canım Senin aklında ailenle ilgili düşüncelerin var, Ama içine kötü düşübceler bürümüş Aklında senınde aslında yapınca pişman olacagın şeyler var. Etrafın çoook laf olmuş ama sen pare pare göz yaşı döküyorsun bunu duyanda görende yok ama. Bir nasibimi desem Hayırmı desem şermi desem bilemedim ama Ayagının tersile itmişsin.. Ama kötü birşeye benziyor.
Ama senın senelerdir aylardır gunlerdir taktıgın sıkıldıgın Birşeyi Gitmek üzere Okadar feraha çıkıcaksın ki hatta Orda kısmet var kısmet ama para kısmeti. Adağın Varmı varsa kabul olmuş adak ettin şey kes
Tabağında koocaman bir at çıkmış çok hayılırlı bir nasibin çıkıcak karşına yada çıktı şu zamanlarda.. Biriyle oturup muhappet ediyorsun erkek biriyle etrafın da kadınlı erkkli çoook insan avr ama Sen kendi halinle birşey yapmaya çlışıyorsun hatta iş açmaya çalışıyorsun galiba.. Birinden İyilik görmüşsün karşılık bekliyor o iyilik yapan. Her nekadar söylemesede .. 8tane göz var üzerinnnde Dikat et kendine
3 tane dileğin var 2gerçekleşcek çook buuk olanlar 1küçük var olmıycak vazgeçiyorsun ondan

Bukadar canım anladıgım akdar tercüme etmeye çalıştım.

Ben kahve falına yorum yapamıyorum yeteneğim yok malesef,neyse canın sağolsun.....

tesekkür ederim canım gözyaşı akıttığım doğrudur valla :) hayırlısı artık

Canım senin fal baya karışıkSen ikişin arasına öyle biir kalmışsınki aman allahım yani!.. Kafan kazan gibi olmuş ama okadar gürültü vıdı vıdının içinde aklına takılan birşey var. Aman deyip geçiyorsun. Geçme o aklındakinde bır hayır var .. Ya nasıl desem etrafın çok sinsi insanalrla dolmuş Etrafın çok dumanlı insan var yani dediyle özü bir olmayan insanlar. İçinde bir karamsarlık sarmış kendini kapatıcak kadar sıkılmışsın oturup kara kara düşünüyorsun bir derdi ama o derdi senden başka takan yok boş bir şey bence sende takma.. Sen istanbul yada izmire gitmek mi istiyorsun burda kız kulesigibi saat kulesi gibi birşey çıkmış. Git kafa dağıtırsına ydınlık yolun.. Yakınların dan ölen biri varmı?.. Varsa Senin duanı istiyor mezarında seni bekliyor.. Adını geçirmişsin bir iki defa bu sıralar seni istiyor.. İçten içe Sana sevgi besleyen birisin var aynı mahlledenmi okuldan mı iştenmi nerdense.. Sana yakın davranmıyor ama başkılarını yakalamışsıdır o işte .. Dediğim gibi içini karartmışsın ama telven bile sulu boş yanii Boşun boşuna Bir sebeb takma kafana.

Tabagından : Aman yarabbiim Böyle içten içe iyi davranıp sana ailene evine sokulan kım avrsa def et onu sokma hayatına yılan o.. Sinsice giriyor aranıza.. Seni bekleyen bir bebek var sende olabılırsın ailenden biriside .. 4 tane arkadaşın var daimi dedinm uzun zamndırda görüşmediğin onalrla görüşceksin Kafa dağıtcaksın..
Sen birine dudaklarını uzatmışsın öpmesini bekliyorsun.. Buda onun farkında totosu kalkmış bırak onu derim sana .

Bukadar tatlım inşallah hayırlara vesiledir.. nedemişler Falı İnanma Falsızda Kalma

off canım ya çok çok teşekkür ederiimm çoğunu bildiin. aynen fala inanma falsızda kalma demişler :)

- Baya alaçalı seninkide heee

Başlıyom bak iyi dinle :

Sen ateş gbi püskürüyorsun bu aralar ailenden birilerine. Senın bir dileğin varmıydı yanı dilek ağcına astıgın Agaç var uçalarında medliler felan kabul olmuş kız dileğin . Sen yakın zmanda kavga etmişsin.. Arkadaşlarında dost sandıgın aslında düşman olan birleri var dikkat et.. Telefon görüşmen var bi çocukla aşk var kız aşk

Ay kız burda şey çıkmış sanki birilerinin şey yaparken görcen.. şey iste cinsel ilişki:26: Dalganlanma var hayatında yön değiştirmek istiyorsun yaptıgın işten oturdugun yerden çok sıkılmışsın. Aile arasında çok dedikodun yapılıyor.. Ama İş\okul çıkışı biri var ama sen fark etmemişsin sana bakıyor etkisi altına girebilirsin vallaha bukadar ya vallah birde tabagında sen çok kişilik çatışması yaşıyorsun şu aralar.. baya ama Herkez hakkında İyi kötü fikir sahibi olmuşsun Buda hayatına yön vermende Hakım olucak

Fala İnanma Falsızda Kalma

Evettt cnmm çoğuu şeyii bildinn umaımm dediklerinn çıkarr sağoll ağzına sağlık:)

bakarsanız sevinirim :)

Bir kuşun ağzında kalp var canım. Umarım artık aşkla ilgili güzel haberini alırsın ve bana da söylersin :) karışık bir dönemden geçiyorsun, kafan karışık işlern karışık her şeyin karışık… 2 vakte kadar bir sorunun çözüme ulaşacak. Çok az kalmış belki 2 saat veya 2 gün. 2 aya kalmaz gibi görünüyo.
Canım fincanı çok geriden çekmişsin ayrıntı göremedim o yüzden. Tabağın da karışık çıkmış. Bugünün tüm karmaşıklığı yansımış falına. Hane içinde insanlar var bir sürü, onlarda da bir telaş bir karmaşa var. Bir akbaba gördüm. Umduğunu bulamamış ama hala bekliyor belki bana malzeme çıkar diye.
Dileğin bu kez iki ayrı yerden akmış, farklı şeyler mi diledin. İkisi de gayet aydınlık ve temiz görünüyor. Kısa zamanda olacaklar diyelim :)

evet farklı şeyler diledim kısa zamanda olmasını istediğim şeyler inş.olurlar doğru tespit valla bunaldım artık :/

Canım ayrı ayrı 2 şehirde Kadınlı erkekli misafirlerin gelicek hayırlı bir şey için. Sıkıntıların var biriyle ilgili onunla ugraşıp duruyorsun elindeki maddiyata gidak et gidecek yerleri var gibi. Seni düşünen 2 kadın var, Oturutup senın hakkında konuşuyorlar.. Ama sen gayri menkul gibi birşey alıyorsun .. Ölen birinden küçük küçük paralr kalıyr sanada.. Sen rotanı Ailenden ayırmışsın artık Onlar hakkında çok düşüncen var ama Onlar arkdandan iş çeviriyor.. Ama çok feraha çıkyorsun 2hafta gör tabagında bir adamı düşünceli görüyorum sıkıntıların gun yuzune çıkmış. ama atlatıcaksın MAddi sıkıntıların gidicek ama

Bukadar canım

Belki bakarsınız, bakmazsanız da canınız sağolsun. :)

İçin sıkılmış yardımına koşacak bir insan var, bu kişi ferahlamana yardım ediyor. Yolların var ama kapalılar. Bir erkek var sana arkasını dönmüş, başka bir bayanla ilgilenmiş. O bayan da çok aşifte birine benziyo kandırmmış çocuğu. Bi tarafın çok sakinken, diğer tarafın karmakarışık. N ve r harfleri gördüm bir de 5 rakamı var bunların yanında. Bu kadar görebildim canım gerçekten çok bulanık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…