Canım ayrı ayrı 2 şehirde Kadınlı erkekli misafirlerin gelicek hayırlı bir şey için. Sıkıntıların var biriyle ilgili onunla ugraşıp duruyorsun elindeki maddiyata gidak et gidecek yerleri var gibi. Seni düşünen 2 kadın var, Oturutup senın hakkında konuşuyorlar.. Ama sen gayri menkul gibi birşey alıyorsun .. Ölen birinden küçük küçük paralr kalıyr sanada.. Sen rotanı Ailenden ayırmışsın artık Onlar hakkında çok düşüncen var ama Onlar arkdandan iş çeviriyor.. Ama çok feraha çıkyorsun 2hafta görtabagında bir adamı düşünceli görüyorum sıkıntıların gun yuzune çıkmış. ama atlatıcaksın MAddi sıkıntıların gidicek ama
Bukadar canım
burda bir erkek var tam arkanda cıkmıs seni kolluyor gibi.Arkanı ona dönmüşsün hem güveniyor hemde seviyorsun o kişiyi.Koyu bir teni var bu erkeğin.Eki Görüntüle 535276 Eki Görüntüle 535277 Eki Görüntüle 535278 Eki Görüntüle 535279 Eki Görüntüle 535280 Eki Görüntüle 535281 Eki Görüntüle 535282 Eki Görüntüle 535283 Eki Görüntüle 535284 Eki Görüntüle 535285 Eki Görüntüle 535286 Eki Görüntüle 535287 Eki Görüntüle 535288 Eki Görüntüle 535289 falım kızlar bana bakarmısınız
burda bir erkek var tam arkanda cıkmıs seni kolluyor gibi.Arkanı ona dönmüşsün hem güveniyor hemde seviyorsun o kişiyi.Koyu bir teni var bu erkeğin.
Sana güzel haberler gelecek bu erkekle ilgili.berabermisiniz bu kişiyle? sana dönük yüzü olduğu gibi davranıyor bazen sinirlendiriyor bazende sevindiriyor.Aranızda bir problem yaşanmış galiba yada yaşanacak ama üstesinden gelebilirsiniz.Senin bu kişiye olan görüşlerini düşüncelerini yorumlayan birisi var çevrende.Hani anlatıyorsun bu çocuk böyle böyle diye,anlattığın kişide kafasına göre yorumlar yapıyor ve kıskanıyor gibi geldi bana.Şuanlık bir problem görmedim aranızda güzel iletişimler olacak. sende bana bakarsan sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...guveniyorumyorumlarinizi-bekliyorumm-173.html
canım sen bişeylerden dolayı canını sıkmışsın cok sıkılmış icin ağlicaksın gözyaşı cıkmış canım kafan karışımış biraz bazı sorun ettiğin şeyler var aklında düşündüğün şeyler aslında dogru şeyler ama sen onları yanlış mı düşünüyorsun nasıl diyim yada sana yanlış mı geliyor onlar anlamadım canım yakın bir zamanda kurtulcaksın ama onlardan kafanda canını sıkan herneyse hallolcak canım birde iki tane sey var istediğin okdar cok istyosun ki onlar olucak elbet ama birisi icin cok zman var zamanı gelmemş suan ve olmuyor oyüzden beklemen gerek diğeri ise cok kısa süre sonra hemen oluyor canım birde öyle güzel bir atın cıkmışki at şahlanmış böyle muradın herneyse olucak yakın zmanda tatlım gördklerm bukadar canım
arkadaşlar yoğun çalışıyorum isteyenlere kahve falı bakabilirim ancak benimkinide yorumlarsanız...Psiko fotoğraflar çok bulanık ama bir kaç şey söyliyim; başarı seni bekliyor güzel yerlere geliceksin.Sıkıntılı bir dönemi atlatmak üzeresin.Bir erkekle aranda aşırı elektriklenme mevcut devamlı bir ilişki gibi geldi bana baska yüklersen yine fallaşırız
Canlarım, çok iyisiniz, çook sağolun. :* Ben bunları yeni görüyorum, hafta içi çok fazla gelemediğimden.İçin sıkılmış yardımına koşacak bir insan var, bu kişi ferahlamana yardım ediyor. Yolların var ama kapalılar. Bir erkek var sana arkasını dönmüş, başka bir bayanla ilgilenmiş. O bayan da çok aşifte birine benziyo kandırmmış çocuğu. Bi tarafın çok sakinken, diğer tarafın karmakarışık. N ve r harfleri gördüm bir de 5 rakamı var bunların yanında. Bu kadar görebildim canım gerçekten çok bulanık.
Fotoğraflar biraz küçük gibi, ama bakmaya çalışayım;
Sen iyi gezeceksin gibi görünüyor önümüzdeki günlerde :) bir sürü yolun çıkmış ve açık yolların.
Oturmuşsun bi yere almışsın eline papatyayı başlamışsın koparmaya, seviyor, sevmiyor son yaprağı kalmış elinde :) o kadr temiz çıkmış ki ne çıktığnı söylememe gerek yok sanırım :)
Bir yolun var yolun başında at var. At murattır derler, dileğinin kabul olması anlamına gelir. Bu muradının ardından bir sürü insanı etkilyen bir yol oluşmuş. Yolun sonunda da bir kalp var. Güzel bir yoldan geçiyorsun :) bikaç arkadaşın sana dert yanabilir. Birbirleriyle alakalı şeyler sanırım bunlar. Bir de yılan gibi bi insan çıkmış. Onların arasına girmeye çalışan birisi.
Tabağında nasıl yayılmış öyle telve :) hane merkezinde herkesin odaklandığı bir sorun var. Ama çok büyük bişey değil. Haneden giden birini görüyorum. Sırtına yükünü almış gidiyor. Şehir dışı olabilir. Onu karşılayacak birisi var bayan gibi duruyor ama kalıplı braz emin olamadım.
Wow bu ne kız böyle tabak ayrı dilek ayrı, ne kadar farklı çıkmış ikisi de :) bu kez dileğin herkesi etkileyecek bişey. Sadece seni ilgilendirmiyor bi çok insanı ilgilendiriyor. İki insan var bi yerde oturmuşlar başbaşa romantik görünüyr. Harfler de çıkmış ama isim oluşturamadım. S, c harfleri var. Bir de n harfi var. Bir dilek daha tut. Tutmadan aşağğıyı okuma :)
Tuttuğun dilek aşkınla alakalı mıydı :) önünde büyük bir kalp var ve güzel bir yıldız. 3 vakte kadar dileğin gerçek oluyor. Büyük bi kehanet oldu
Bu kadar canım
şuan sana oha demek istiyorumdediğin gibi sırasıyla okudum dileğimi diledim ve gerçekten 3 vakit lazım onun olması için 3 gün 3 ay değilde neyse :))) harflerde bağlantılı güzeldi vallaha beğendim çok gezicez tabii planlar yapıldı insallah eğlenirizzzz
ben de kendime oha demek istiyorum
işte bunu herkese yapmaya başladığım gün öğretmenliği bırakıp falcılığa başlıcam daha çok para var en azından bu işte
sadece sana böyle tutuyo ya :)
demekki problem bendeelektrik olabilir bende hahahaha farklı fallarda öğren bana bakarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?