tarot ve deste katina aldım ama öğrenemedim sıkıldım çok fazla kart var ve anlamları çok uzun ezberlemek zahmetliyatarken başucuna koy enerjin yüklensin rüyanda görürsün kartını falan diyenler var da ben inanmıyorum öyle şeylere. enerjimi falan da veremem kimseye bana yetmiyo zaten bi de karta mı vreyim
ahahhaah bana yetmiyo kartamı veriyim valllaa güzeldi kart yani enerjiyi alsa nolur almasa nolurdiyemiceeeem laneti varmış falan filan tarotun öğrenemediysen kalsın zorlama
canım sıkıldıkca kahve iciyorum yorum bekliyorum yorum yapana bende yaparım gızlarEki Görüntüle 538057 Eki Görüntüle 538058 Eki Görüntüle 538059 Eki Görüntüle 538060 Eki Görüntüle 538061 Eki Görüntüle 538063
Bu aralar bir temizlik var sende. Ama bayram temizliği falan değil :) hayatında işe yaramaz olduğunu düşündüğün her şeyle alakalı bir temizlik bu. Bu temizlikten sonra bir çok yönden rahatladığını ve mutlu olduğunu hissedeceksin. 3 mü 4 mü bilemedim biri tam belli olmuyor. 4 diyim ben yine de çok olsun az olmasın4 kişilik bir aile var üzerlerinde bir kara bulut var ama çok kara değil. İçlerinden ikisi kendilerini aşırı sıkıntıya sokmuş ne bu üzerimizdeki kara bulut diye. Diğer ikisi işin aslında o kadar da kötü olmadığının farkında.
Sevgilinle sarılmışsınız eteklerin uçuşuyo resmen :)
İki kişi var biri bayan diğerinin cinsiyeti meçhul :) bayan çok kötü durumda görünüyor. Hayattan bezmiş bi halde her şeyden vazgeçmiş. Diğeri ona el uzatıyor. Yaptığı bu yardım öyle bi karşılığını buluyor ki. Hem kötü durumda olan bayan rahatlıyor hem de ona yardım eden.
Minik bir haberin var ama çok tatlı bi haber bu :) hayatının ilkbaharı gibi hissedeceğin mutluluklar bekliyor seni, çiçekler çıkmış o kadar güzel ki.
İsim gördüm yine ama farklı açılardan bakınca farklı isimlere dönüştü hepsini yazayım :) n, u, z,e, g harfleri var. Yanlarındaki şekillerle birleştirince, özge, Nursel, Nusret bu tarz isimler çıkıyor. Bakalım tutacak mı :) topluluk içinde bu harfler belki başka başka kişilerin harfleridir. Güzel bir topluluk mutlu olacağın bi yer.
Hane içinde feraha çıkma var. Dikiş makinesi gördüm ne alakaysa :) tamir edeceğin bişeyler mi var ona mı yorumlasam :) bir de anahtar gördüm araba anahtarı gibi.
Dileğin neden bu kadar karışıyor son iki faldır acaba :S resmen yeni bi tabak falı çıkıyore, h harfleri var bir tarafta. O yana giden dileğinin önü açık çıkmış, ikiye ayrılmış seçeceğin yola bağlı olarak gerçekleşecek. Birinde iki bayan var. Biri diğerini sarsıyor kendine gelmesi için uyarıyor bir konuda. Diğer taraf karışık biraz. Dileğin önü açık görünüyor ama atlatman gereken sıkıntıları var o dileğinde
Eki Görüntüle 538243 Eki Görüntüle 538251 Eki Görüntüle 538250 Eki Görüntüle 538249 Eki Görüntüle 538248 Eki Görüntüle 538247 Eki Görüntüle 538246 Eki Görüntüle 538245 Eki Görüntüle 538244 Eki Görüntüle 538252 falıma bakarmısınz kızlar falıma bakanın bende bakıcamm :))
senin çevrende arkadaşın olan bi kız var saçı toplu gibi şişman değil ama yüzü biraz tombul bu senin böyle herşeyini takip ediyo nerden nası vursam diye gözetliyo dikkat et ama şu anlık bi zararı yok ilerleyen zamanlarda gelicek zarar ve tartışmanız olucak sen kırılıcaksın.birinden ayrıldın mı yada aran mı kötü emin değilim ama sen birine uzaktan bakıyosun gelsin arasın diye o senin üstünde haklıymış biraz gibi gördüm ama fal sonuçta:) oda kararlı aramamaya sen peşinden gitmek istiyosun ama engeller var hep sadece bakıyosun bekliyosun o yüzden.bu sürecinde sana 2 kişi çok destek oluyo özellik ama bu 2 kişininde biri daha çok yanında.bu konuyla ilgili hakkında konuşan çok fazla insan var ve sen umursamıyo gibi görünüp takıyosun kafana aslında.böyle umuduun bittiği sırada bu kişi arıcak seni yüzyüze görüşmeniz var hatta ama düzelir mi düzelmez mi göremiyorum onu hain konuşuyosun böyle harıl harıl çözmeye çalışıyosunuz falan.bu kadar canım inş tutmuştur tabi güzel olur herşey senin için
msj atamadımmmyorumlarınızı bekliyorum kızlarrr hislerinizi konuşturun :)
Eki Görüntüle 479345 Eki Görüntüle 479347 Eki Görüntüle 479348 Eki Görüntüle 479349
Birisi fena bir düşüş yaşayacak hayatında kaybettiği çok şey olacak bu bir erkek olabilir hafif göbekli uzun boylu.Sen bu erkeğe yardımda bulunacaksın.Birisiyle bir konuda ayrılığa düşeceksin.Küs olduğun birisi varsa barış olabilir veya kırgınlık yaşadığın birisi.Ya da küs olduğun kimse yoksa da şöyle yorum yapabiliriz bir anlaşma gibi bir şey olacak iş olabilir veya bir yakınınla bir konuda anlaşabilirsniz bir şeyler yapmak için.Birisinden çiçek alıyorsun.Kesik kesik yolların var gidip gitmeyeceğin belli değil.Dileklerin gerçekleşecek.Dileğinin gerçekleşmesi sonunda seni beklyen bir şey var bir kişi de olabilir veya ortak sevineceksiniz bu dileğe.Dileğinin gerçekleşmesine çok kişinin etkisi var.Çok paylaşımcı birisin sanırım her şeyini paylaşıyorsun.İki tane olmasını istediğin şey var iki yöne de ayrılmışsın bu konuda sen fakat bu isteklerinden birisi daha baskın gelecek çabuk gerçekleşecek diğeri biraz daha yavaş ilerleyecek.
Bu kadar yoru benden :) jadonun fal topiğinde analize baktığını söylemişsin peki ben rica etsem ona bakabilir misin ?
bakarım canım ama şimdi değil yarın akşama bakarım sen doğum bilgilerini yaz istersen buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?