O entrikacıyı yemezler cnaım biliyorumda konusuyorum yinede allahımmm pislik yao dilek gerçekten benimde dikkatimi cekti şok oldum görünce güzel bir yorumdu yolumda yoll vallaaaa
Bu sevgilimin niyetine içtiğim bir kahve onun yerine dilek diledim yorumlarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 532546 Eki Görüntüle 532547 Eki Görüntüle 532548 Eki Görüntüle 532549 Eki Görüntüle 532550 Eki Görüntüle 532552 Eki Görüntüle 532553 Eki Görüntüle 532554 Eki Görüntüle 532555 Eki Görüntüle 532556
Bu sevgilimin niyetine içtiğim bir kahve onun yerine dilek diledim yorumlarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 532546 Eki Görüntüle 532547 Eki Görüntüle 532548 Eki Görüntüle 532549 Eki Görüntüle 532550 Eki Görüntüle 532552 Eki Görüntüle 532553 Eki Görüntüle 532554 Eki Görüntüle 532555 Eki Görüntüle 532556
canım öncelikle şunu söyleyeyim çok karmaşık bir fal çıkmış çok yoğun duygular içerisinde kafasının içinde çok şey var gibi.. bir erkek yüzü var bu kendisi sanırım uzaklara dalmış düşüncelere boğulmuş fakat aklının bir köşesinde (bunu sen olarak yorumlayalım) biri var sanki bu kişiyi baş tacı etmiş kendine el ele tutuşmuşsunuz :) rakamlarla arası nasıl ki ? hep rakamlar çıkmış 3-5 bu rakamlarla alakalı aklında yapmak istediği ileride yapmayı düşündüğü şeyler var hani demiştimya aklından geçen bir çok şey var diye şunu şöyle yapmalıyım bunu böyle yapmalıyım diyor. 2 tane "3" 2 tane "10" rakamı gördüm hayır diyelim ne olduğunu bilemeyeceğim şuan.. senin aklında ona bir süpriz yapmak mı var.. sanki bir hazırlık içerisindesin birşey almak birşey yapmak istiyorsun böyle bir kendi içinde koşturmaca gibi aklından geçen bir düşünce var. yada birinden beklemediği bir şey alacak. (senin falında da demiştim dimi bunu ben.. yine gördüm..) sevmediği bir insan yada yakınlarında bir tartışmaya gireceği bir insan var onu uzaklaştırmak istiyor. karşısında 2-3 kişi var bir konuda ben bilirim havalarına girmiş. "y" harfli biri ile bir görüşmesi olacak bu görüşme 3 kişilik bir görüşme ama 1 tanesi bayan gibi yada uzun saçlı bir erkekte olabilir. canım saçlarında hafif bir dalga var mı ? yine gözlerini dikmiş uzaklara ama aklında biri can sıkıntısı gibi özlemle seni düşünüyor diyelim :) alla allaaa yine 3 gördüm neki bu 3 :) birşeylerle bağlantılı birileriyle h ve y harfleri var. bir kucaklaşma gördüm ve en son yorumumda şöyle bitsin bir dilek, bu dilek gerçekleşecek ve sımsıkı sarılmışsınız birbirinize çok güçlü bir bağ çıkmış aranızda.
bunlar işte canım gördüğüm hissettiklerim :)
Sevgilinin içini kaplayan bir hüzün var. Canı öyle çok sıkılıyor ki bu duruma. Ama durum ne bilemiyorum. Şu sıralar tüm hayatı karmaşa içinde. Aklı çok karışık. Bir sürü insanın içinde görünüyor. Beklediği bir şey var, işiyle ilgili bişey olaiblir bu. Uzun zamandır istediği bişey. Sonunda vakti gelmiş. Onun için çok önemli ve gerçekten işine yarayacak bişey. Belki bi terfi falandr gayet yükseklerde görünüyor. Arkası da çok sağlam. Destek vereni çok.
Dumanlı bişey gördüm ama neye yorumlasam bilemedim. Önce trene benzettim. Belki bir tren yolculuğu olabilir. Sonra baktım alta da bağlanmış. Çözemedim tam en iyisi tren diyim ben ona :)
Hmmm sevgilin kirli sakallı mı? İki kişi karşılıklı geçmişler sohbet ediyorlar. Biri kirli sakallı. Diğeri de erkek sanırım. Güzel bir sohbet ortamı var. Güzel şeyler konuşuyorlar.
Hane içi çok sorunlu görünüyor. İsim söylücem yine bakalım tutcak mı :) Aynur Ayfer bu tarz isimler biliyo musun haneden. Senin dileğin gibi akmış onun dileği de :) iki güzel dileği var ikisinin sonunda da elde edeceği güzel şeyler var. Beklemediği bir yol çıkabilir aniden bi yere gidebilir. Bu kadar gördüm canım
oha tuttuD D : kirli sakallı gibi bişi o gördüğün yüzyüze gelenleri bende gördüm ama sevgilim onlara benzemiyo yani bitanesinin saçı dikik igrenc bi tipi vardı diğeride böyle sisko suratlı gibiydi ama onlar değil onlar sevgilim adına konusuyor olabilirler onlarla görüsebilir.Ne sıkıntısı var hanede bilmiyormki anlatmıyo hic bisi Aynur var.Ama bu annesi falan değil annesinin arkadası msnde falan görüşüyorlardı nolmus ya o kadına bir yere gitmesin otursun dizimin dibinde D o ilk basta söylediğin seylerde olsun gerçekten biran önce
yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr hislerinizi konuşturun :)
Eki Görüntüle 479345 Eki Görüntüle 479347 Eki Görüntüle 479348 Eki Görüntüle 479349
Öncelikle çok kısmetli şanslı birisi olduğunu söyleyebilirim sana öyle de bir döneme gireceksin.Güç kazanacaksın sanki istediğin bir durum üzerinde.Birisi senin gözünden düşecek.Dileğin neyse gerçekleşecek.Bu dileğinin gerçekleşmesine sanki birileri katkı sağlayacak gibi.İlişki için şayet dileğin olduysa bilmiyorum bana öyle geldi beyaz atlı gibi at üzerinde birisini gördüm  Dileklerin de hepsi birbirine bağlı birisi gerçkeleşince diğerleri de ona bağlı gerçekleşecek snaki.Kuş gibi bir şekil var ya haber alacaksın sevinçli müjdeli bir haber buna da baya sevineceksin.Bir konuda da başını eğmiş çok düşünüyorsun sanırım bu dilediğin dilekleirnden birisi bence o da bir müddet sonra gerçekleşecek.Bunlarda benim amatör yorumlarım
tesekkür ederim güzeldiiii amatör amaa hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?