ayrıca teşekkür ederim canım yorumun için dileğim gerçekten beni ve başkasınıda inşallah sevindirecek :)
ohhaaTamam canım ne zaman müsait olursan zaten benim için sorun değil.
Benim 24.06.1992 onun ise 23.04.1992 başka birşey gerekmiyordur sanırım.
ohhaaaynı gün doğmuşuz yıllar farklı
Merhaba, öncelikle sanki size kötülüğü dokunmuş birinin pişmanlığı var. Yaptıkları için özür dilemeyi düşünüyor. Sırtınızı döndüğünüz birileri var bu kişilerden biri göbekli bir bayan olabilir. Biri var kısa boylu bir bayan siz bu kişiyi sanki korumaya almış gibisiniz. Adında e olan birini hayatınızdan çıkartmışsınız sanki kalbinizde olan biri gibi fakat bir karışıklıkların içinde sizde bu kişiyi çıkartmaya karar vermişsiiniz. Geyik gördüm ben, geyik aile içinde bir sevinç yaşanacağına işarettir. Sanırım iki dileğiniz var birbirinden apayrı konularda ve ikisi de gerçekleşicek hızlı zamanda.Biraz sıkıntılı bir fal ama üzerinde fazlasıyla nazar var bi ara oku kendine kuzum bu arada. Benden bu kadar :) Bende analiz istesem çok şey mi istemiş olurummmm :)
valla tuttu doğum tarihimi severimnedense bana çok havalı gelir tarih hahahah
teşekkür ederim canım :) evet geyik doğrudur çok yakında insallahh çok çok sevinicez dileklerde alakasız ama güzel dilekler inş.olurlar :)
Doğum tarihin aklındaki erkeğin tarihi buraya yazman yeterli :)
belkide o yüzdendir ve yazın tam başlayacağı dönemler sıcakların güzel geçtiği bir tarih falan filan
Hahaha çok mutlu oldum birşeyler tutturabildiğime çünkü çok emin olamıyorum kendimden uzun zamandır bakmıyorum kahve falı içimi sıkıntı basıyor nedense :) Benim doğum tarihim 14.02.1992 onun ki 17.12.1989 :)
Sedaecrin;
Hayatına erken yaşlarda başlamış bir insansın.Gelecek adına planlarını çoktan yapmışsın bile.Dürüst ve güvenilir bir insansın çevrende taktir ediliyorsun.Özellikle iş hayatında başındaki patronlar seni beğenecek.Mesleğin ne olursa olsun güven duyacaklar sana.Çevrende seni havalı ve çekici gören insanlar çok.İlişkinde romantik ve duygusalsın.Tarih verdiğin erkeğin burcu boğa.Sana göre daha taş kalpli diyebilirim.Sen daha duygusal yaklaşıyorsun duruma o mantıktan geçiriyor o yüzden öyle dedim.Ama inanılmaz bir tutku var.Sen sevgililerinin seni yansıttığına inanıyorsun ve bu erkekte seni yansıtıyor.Sizi gören tencere kapak diyebilir.Eğer bu boğa erkeği sevgilinse bu erkek iletişim ustası.Espri anlayışı kuvvetli zeki birisi.Dostluğa önem veren bir insan.Zaman zaman onu arkadaşlarından kıskanabilir kısıtlamak isteyebilirsin.Eğer seninle ciddi bir ilişki yaşamadığını düşünüyorsan bunu en güzel maymun iştahlılığından anlarsın.Çeşitliliği ve değişkenliği seven bir tip.Ama seni seviyorsa cidden sadık bir yapıya bürünür.Yanlış yapmaz.Kendisini dinleyen bir sevgili ister.Sen yeterince onu dinler yapıdasın.En derin duygularını paylaşan bir tip çekinmeden her şeyi anlatabilir.Bu çocukta reddedilme korkusu mevcut.Eğer beraber değilseniz sen aranızda bir şeyler olsun istiyorsan adımın senin atman gerekir.Eğer beraberseniz de ciddi bir teklifte bulunmak isteyebilir evlilik demiyorum farklı bir konuda reddedilmekten korkabilir.Zamana bırakır kendisini öyle bir yapısı var hazır hissettiğinde söyler yada sen ondan önce atak yapabilirsin.Erkeğin flörtçü bir yapısı var normalde.Sende güvensizlik oluşturuyor bu durum.Sizin tek sorununuz kıskançlık değil.Sen dürüst olup duygularını ifade etsen o gizler.Dediğim gibi kendini hazır hissetmeyebilir açıklamakta teklif etmekte vs.Ruh halleriniz birbirini tutmayabilir.Birbirinizi dinlemek en iyi ilacınız olacak.İlişkiniz tıkırında işleyen bir ilişki değil her zaman ama bağlandınızmı kopmak zor olur.Ayrılık olsa bile bir araya gelmek için ikinizde çabalarsınız.Boğa senden fazla kısıtlayıcı olabilir.Erkek ciddi düşünmeye başladığı an senden başkasını gözü görmez.Evlilik hayali kurar hayalperest bir yapısı var.Sana yeri gelicek abi,yeri gelicek arkadaş yeri gelecek koca diyebilirim.Eğer beraberseniz mutlu bir beraberlik bir birinizi tamamlıyorsunuz ama onun geçmişinde yaşadığı eksi şeyler varsa flört bakımından sende soru işareti oluşturabilir.Boğa erkekleride çapkındır maalesef ve kadınlar tarafından dikkatleri üstüne toplar.Biliyorum kıskançsın ama erkek daha kıskanç olur uyumunuz güzel :)
Kendine güvenen bir insansın :) Bağımsız yaşamayı ve hızlı yaşamayı seviyorsun sen.Burcunda kova kısıtlanmaktan hoşlanmıyorsun ama acayip derecede aşıksan bazen göz yumuyorsun kısıtlanmalara.Herkes tarafından sevilmek hayran olunmak istemişsin bazen.Aslında istediğinde olmuş.Dikkat çekicisin.Kendi yaşıtınla beraber olmayı sevmeyen birisisin.Çocukça geliyor galiba yaşıt olmak.Yaşına göre olgunsun.Sevgilinle girdiğin ortamda dikkat çekmek istiyorsun.Bu verdiğin tarihteki erkekle berabersen dikkatleri çekiyorsunuz zaten.Bu erkeğe gözünü diktiysen kazanırsın elde edersin yani :) oda bu durumdan memnun olur.Bu erkekte sevecen,cana yakın bir insan hatta ona sarılıp dokunmaktan hoşlanıyorsun.Aşk hayatında huzur istiyor hemde çok istiyor.Dostlarına,ailesine ve sevdiğine bağlı yaşıyor bu erkek.Bu erkek ruh eşiyle evleneceğine inanıyor eğer bu sensen hazırlıklara başla.Romantizme çok önem veriyor.Bir yere davet edilse çiftlerin olduğu muhakkak senide çağırır.Eğer bu erkekle beraber değilsen ve arkadaşlarıyla çok sıkı fıkı duruyorsa merak etme ilişkiniz başladığında sen herkesten ön planda olacaksın.Hatta senin için arkadaşları zararlı kişilerse vazgeçebilir.Ama senden ayrılırsa yine onlara döner omuzlarında ağlar o tipte kendisi.Ayrılığınız özellikle senin sayende olabilir diyiyim :)) Bencil davranışlar sergilersen buna dayanamaz.O huzuru ve anlaşmayı isteyen bir tip ve ilişkinizde heyecan ve eğlenceyi dorukta tutmanız lazım.Mesela aranız bozuldu diyelim uzun zamandır mail yollamıyorsanız birbirinize mail gönder böyle süslü püslü fotoğraflar olabilir kendi yazdığın duygusal bir şey :) yaratıcısın çünkü....İlişki sıkıcı hale gelirsede ayrılabilirsiniz.Sen bazen onun bu macera sever tavrından şüphe ediyorsun bazende onun gibi delidolu olmak istiyorsun ilişkinizin uzun sürmesi heyecanınızın bitmemesine bağlı uyumlu bir beraberlik beraberseniz sana karşı iyi niyet ve sevgi mevcut.
hayırlısı canlarım :)
Eki Görüntüle 542281 Eki Görüntüle 542280 Eki Görüntüle 542283 Eki Görüntüle 542282 Eki Görüntüle 542284 Eki Görüntüle 542285 Eki Görüntüle 542286 Eki Görüntüle 542281 Eki Görüntüle 542280 Eki Görüntüle 542283 Eki Görüntüle 542282 Eki Görüntüle 542284 Eki Görüntüle 542285 Eki Görüntüle 542286
fal yorumlarınızı bekliyorummm,şimdiden teşekkürler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?