- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
sedaecrin olur canım dediğin gibi.
Özelden çok beklemek gerekiyor. Burdan yazıyorum o yüzden.
yook canım dahaa neler vardır ama öyle baska birisi bu arada bu fincanımı yorumlarmısın cidden cok önemli bu fincan benim icin bu sayfada yüklemiştim bakanlar oldu ama senin yorumunuda duymak istiyorum :)))) hem şekil fazlaydı
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...guveniyorumyorumlarinizi-bekliyorumm-178.html
yorumu buraya mı yazayım?posta kutun dolumu mesajlarım gitmiyor sana?
dolu olabilirr :) buradan yaz farketmez :)
deniz kızı var deniz kızı şanslı bir dönemde olduğunu gösterir.biri senden yakın zamanda özür diledimi senden özür dileyen biri var ama sen kafanı çevirmişsin ona karşı yada öyle gibi davranmışsın.Yani daha bu kişiyi affetmemişsin.masa başında bilgisayarla uğraşan bir erkek var.bu kişiden haber var sana. birde 2 kalp arasında kalmış biri gördüm. bu önce sen diye yorumladım eğer isminde yada soyadında (N) harfi varmı bilmiyorum,bu 2 kalp arasında kalan kişide n harfi var.hatta şöyle birşey söyleyeyim n kalp a gördüm sen bunu nasıl yorumluyorsun?
tabak genelde hanedir.hanedekiler çıkar s,e harfi gördüm.seni kaşısına alıp konuşacak.nasiyat verebilir.evi iyi gördüm kimsede öyle kötü bir sıkıntı yok,anen arada bir içim çok sıkılıyor diyor mu.sizin evinizde biraz göz var gibi.bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama milletin nazarı değiyor o sıkıntı o yüzden.son 5 rakamını gördüm.
Canım, biliyorum damdan düşer gibi geldim hem belki sizin bir ritüeliniz vardı ama ben acaba benim falıma da bakmanı rica etsem ?? Gerçekten çok mutlu ederdin beniTİENEN:Aşktan mıdır artık bilemedim ama ayakların yerden kesilmiş resmen havalarda uçuyorsun sevinçten güzel gelişmeler olacak anlaşılan aşk hayatında.Sana bir hediye gelebilir sevgilin varsa sevgilinden buna da çok sevineceksin.Seni çok düşünen seven bir erkek bu kişi.İki yol ayrımın çıkmış bir tane düşünce var iki seçenek var birinden birisini seçmen gerekiyor.Y harfi geçen isminde veya soyadında senden yardım isteycek veya bir konuda af dileyecek.Baya etkili bir göz çıkmış sende nazarı tesir een birisi bu her kimse.Bir konuda iki kşinin arasında kalacaksın.Uzun boylu zayıf bir kadınla karşılaşman konuşman var.İsiminde soyadında u geçen birisiyle yolların ayrılacak bir konuda.Çok nzara geliyorsun göze geliyorsun sen baya göz çıkmış.Genel olarak falın ferah çıkmış ama canım.
Canım birazdan kardeşimin falının yükleyeceğim senden de yorumlarını bekliyorum
Canım erkek kardeşim için de bir şeyler söyler misin rica etsek?
19 yaşında, üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Hayatında biri yok.
Falı araba alabilecek miyiz diye niyetlenip kapattı bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?