hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

sedaecrin olur canım dediğin gibi.
Özelden çok beklemek gerekiyor. Burdan yazıyorum o yüzden.

dolu olabilirr :) buradan yaz farketmez :)

deniz kızı var deniz kızı şanslı bir dönemde olduğunu gösterir.biri senden yakın zamanda özür diledimi senden özür dileyen biri var ama sen kafanı çevirmişsin ona karşı yada öyle gibi davranmışsın.Yani daha bu kişiyi affetmemişsin.masa başında bilgisayarla uğraşan bir erkek var.bu kişiden haber var sana. birde 2 kalp arasında kalmış biri gördüm. bu önce sen diye yorumladım eğer isminde yada soyadında (N) harfi varmı bilmiyorum,bu 2 kalp arasında kalan kişide n harfi var.hatta şöyle birşey söyleyeyim n kalp a gördüm sen bunu nasıl yorumluyorsun?
tabak genelde hanedir.hanedekiler çıkar s,e harfi gördüm.seni kaşısına alıp konuşacak.nasiyat verebilir.evi iyi gördüm kimsede öyle kötü bir sıkıntı yok,anen arada bir içim çok sıkılıyor diyor mu.sizin evinizde biraz göz var gibi.bu nasıl anlatılır bilmiyorum ama milletin nazarı değiyor o sıkıntı o yüzden.son 5 rakamını gördüm.

güzel bir yorum :))) masa basından haber geldi teşekkür ederim canım

tienencim komşu kızı baktı; kuzenim yok burada. :))

selam canım. bir süre sıkıntılı bir dönemin içinde bulunacaksın. sana daha önce baktığım zaman dediklerimi hatırlıyorum da, hayalperest musmutlu bir genç kız görmüştüm. şu anda öyle değil daha mantıklı ve durağan bir halin var gibi geldi bana. öyle değilse bile olacak dediğim gibi. bir yere uzanmışsın ve öylece bekliyorsun. yine kendi kendine bir sürü düşünce içine gireceksin. çok büyük bir bir mutsuzluk değil bu ama durgunluk işte. hatta hissizlik gibi bir şey.

elinin kolunun bağlı kalacağı bir durum olacak. bu durgun ruh halin onunla alakalı. arafta gibi hissedeksin kendini. dikkat et ve rahatlamak için hava al, nefes egzersizleri yap vs. sakinliğini koru ve kimseye patlama, kavga tartışma çıkmasın. daha da kötüye gitmesin.

yani kendi halinde böyle bir dönem var önünde. bu dönemde birinden destek alacaksın, sanırım annen. ve uzanıyorsun dediğim de annenin dizleri büyük ihtimalle. o da senin içinde bulunduğun durum karşısında şaşkın ve düşünceli. ama dediğim gibi büyük bir üzüntü yok ve olmayacak zaten. hayırlısı böyleymiş demek ki diyeceksiniz.

senin beraber olduğun biri var mıydı? bu insanla biraz mesafe, uzaklık gördüm ben ama bilemiyorum ya da öyle olacaktır. çünkü sanki bir süre küslük yaşanabilir. kırgınlık belki de sadece... yani bir kopuş değil bu bence. o sıralarda biri senin sevgilinle önemli bir şey konuşmak için harekete geçecek. sen ise bunu öğrenip telaşa düşeceksin. aman sakın yapma diyeceksin, o insanı engellemeye çalışacaksın. nedir konu bilemicem. senin kalbini hopğlatıp korkutacak bir mesele bu.

bu hayatında olan kişi ya da ilgilendiğin kişi sanırım hem seninle hem de kendi içinde ve çevresinde yaşadığı olaylarla alakalı bir problemi olacak. içsel bir sıkıntı bu ama çok büyük bir sıkıntı. yani çocuğun kamburu çıkmış resmen kafasına taktıkları şeyler yüzünden. öyle çökmüş bir hale gelmiş. sıkıntılarını yaşayacağı sırada yanında kimse olmayacak. :/ yazık. gerçi çok da masum bir tip değil bence bu. sanki biraz da ağzından çıkanı bazen kulağı duymuyor ve sorun yaratabiliyor rahatça. insan ilişkilerinde sıkıntıları olacak. sonra yapayalnız kalıp olan biteni düşünecek. ama tabi ki sonsuz yalnızlıktan bahsetmiyorum sadece içsel bir durum olduğu için böyle.

sizin bir araya gelişiniz var. bak hem sen hem de o çok çökmüş ve düşünceli bir halde olacaksınız o anda. sen çeneni onun başına dayamışsın. o senden daha altta oturmuş. öyle duruyorsunuz, konuşuyorsunuz. neden böyle oldu, niye şunlar oldu diye... yaşadığınız şeyleri paylaşıyorsunuz. yani kopuş yok dediğim gibi.

canım göz yaşın olacak senin. sesiz bir ağlayışın söz konusu. üzüntüler, sıkıntılar çıkmtı hep falda. :/

çok istediğin bir dileğin olur olmasına ama biraz engeller var, zaman da buna dahil olan bir engel. sabırlı olmalısın.

ailede, akrabalarda vs. hamile biri var gibi duruyor. 3 rakamı da çıkmış tabağında. Sen de görmüşsündür.

kendini her şeyden uzak tutup kafanı dinlemek isteyeceğin vakitleri iyi değerlendirip, melankolik hallerinden hızla kurtulmanı temenni ediyorum.

Tienen akşama yorum yapacağım sana da canım ben de yükleyeceğim yine fallaşırız

Canım erkek kardeşim için de bir şeyler söyler misin rica etsek?
19 yaşında, üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Hayatında biri yok.
Falı araba alabilecek miyiz diye niyetlenip kapattı bu arada.

Kızlarr herkese hayırlı akşamlar diliyorumm Topiğinizi yeni keşfettim, gerçekten harikasınız:) Ben çook karmaşık bir dönemdeyim..Erkek arkadaşımla ilgili kafamda çok soru işareti var..Açıkçası aşık olduğumu hissetmiyorum ama kişiliğini, bana olan tavrını çok seviyorum da işte aşk hayatımda neler olacak özellikle bunu çok merak ediyorum.Yanlış bir karar vermekten korkuyorum... Bir yardımcı olursanız size bol bol dua ederim :) Bu arada başak burcuyum faydası olursa

TİENEN:Aşktan mıdır artık bilemedim ama ayakların yerden kesilmiş resmen havalarda uçuyorsun sevinçten güzel gelişmeler olacak anlaşılan aşk hayatında.Sana bir hediye gelebilir sevgilin varsa sevgilinden buna da çok sevineceksin.Seni çok düşünen seven bir erkek bu kişi.İki yol ayrımın çıkmış bir tane düşünce var iki seçenek var birinden birisini seçmen gerekiyor.Y harfi geçen isminde veya soyadında senden yardım isteycek veya bir konuda af dileyecek.Baya etkili bir göz çıkmış sende nazarı tesir een birisi bu her kimse.Bir konuda iki kşinin arasında kalacaksın.Uzun boylu zayıf bir kadınla karşılaşman konuşman var.İsiminde soyadında u geçen birisiyle yolların ayrılacak bir konuda.Çok nzara geliyorsun göze geliyorsun sen baya göz çıkmış.Genel olarak falın ferah çıkmış ama canım.
Canım birazdan kardeşimin falının yükleyeceğim senden de yorumlarını bekliyorum

Canım, biliyorum damdan düşer gibi geldim hem belki sizin bir ritüeliniz vardı ama ben acaba benim falıma da bakmanı rica etsem ?? Gerçekten çok mutlu ederdin beni (

canım arabayı bi kenara koysunda DDDD ben burda onun erosunu gördüm vallaaa bi kız var açık tenli dalgalı saçlı çok iyi niyetli gözüküyo kız kardeşine doğru geliyo.Ama kardeşinin aklında bi sürü kız var sanki kadın yüzü gördüm bir sürü falında.Ciddi olacağı bir ilişkisi olacak.Eğer varsa bir ilişkisi ciddiye binecek.Onu çok sevecek bir kısmeti var gözüküyo ama kendisi patavatsız davranabilir ilişkisinde.Arabaya gelecek olursak....Üzülmesinde zamanı var.Alırken dikkat etmesi gerekiyo.eğer 2.el falan düşünüyorsa ince eleyip sık dokuması gerekecek.Belki ödemelerde zorlanacağı bir seçim yapabilir ve bunda yardım alacağı birisi var.Büyük birisi destek olacak ona.Araba yani bu alınır satılır dikkat etsin kullanırken

ayrıca son anda gördüm 2 tane dileği var bitanesi sınavla alakalı olabilirmi? akıyo valla kazanmama gibi lüksü yok iyi kötü bir yere yerleşecek istediği bölümle alakalı.

Son düzenleme:
Tienenn canımm ben de fincan yüklemiştim yorum da yapmıştım sana gözden mi kaçırdın nerelerdesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…