birazdan yüklücem bende fotoğraf sendende yorum bekliyorum :)
Bir ilişkin varmı? sanki kalbinde olan bir ilişki var kişiyle mesafeli gördüm nedense.Ayrılıkmı yaşadınız yoksa hoşlandığın kişimi bilemedim orasını.Ama erkeğin ad soyadında E harfi var gibi.İyi yüzünü gösteren kötülüğü gizleyen bir yapısı var..Her şeyini anlatmayı sevmiyor gizliyor genelde.Bir etkileşim içindesin.Bu erkekle berabersen kafanda soru işaretleri sürekli olacak gibi.Bazen sende takılı kalıyorsun çözemiyorsun.Beraber değilseniz bir konuşmanız olacak daha iyi tanımanıza neden olacak bu konuşma.Birlikteyken keyif alacağınız ortak noktalarınız mevcut.Onu daha iyi tanıyacağın bir döneme gireceksin diyebilirim.Anlam veremediğin ruh hallerine cevap bulacaksın.Beklediğin başarmak istediğin bir şey var gibi.Elinde zaferin var başarıyorsun.Bir açıklama gelecek bir şeyin açıklaması ve seni mutlu edecek.Hanede mutlusun seni sıkan durumları görmezden geliyorsun gerçi takacağın şeyler varsada şuan kendini düşünüyor haldesin.İstediğin dilediğin şeyler var olması için zaman gerekli.
Nott sonradan gördüm onuda dikkatli bakınca.Bahsettiğim erkek atlı gözüküyor muradınmıdır nedir acaba
tienem yerim seni :)) ne güzel şeyler söylemisin saol canım:)inş muradım olur.
bir kahve iç kapa fal bende sana bakıcam:)
içtim canım bir önceki sayfada
sedaecrin valla o dileklerim olsun şansım yaver gidecek inşallahhhhDDD teşekkür ederimmm <3
E ve S harfleri gördüm bunlar 2 kişi.Biri erkek biri kız sanki.İsimlerde geçiyor.Erkek koyu tene yakın ciddi bir ortamda kendisi konuşma yapıyor kızla.Sen olabilirsin bu.Erkek hemde köpek gibi çıkmış canımyani sadık uysal duruyor.İnatçı ve inat olduğu kadar sabırlı bir erkek.Su akacak yolunu bulacak kafasında.Senden hoşlanan bir erkek bu.Buluşma görüşme söz konusu sanırım iletişim halinde olduğun birisi.Kafan ayrıca karışık içsel sıkıntıların var.Kahvene öyle yansımış.Yakın zamanda yoğun tempodan kendine bile zaman ayıramayacaksın.Başarı gittiğin yerde seninle.Titiz ve dikkatli davranacağın olaylar gelişecek.İş yada eğitim hayatında olabilir.Gelecek güzel kuşlar haberler var
sedaecrin ben kahve falından hiç mi hiç anlamıyorum ama orda kocaman bi göz görüyorum
Falın bana çok değişik geldi.ilk dikkatimi çeken F,A harflerini gördüm.İsminde bu harflerden olan biri varsa ve haber bekliyorsan beklediğin haber gelecek.yada bu olmasını istediğin bir şeyde olabilir.5 ve 7 rakamlarını gördüm bunları kasım 5 ve 7 olarak yorumluyorum bu tarihlerde birşeyler olabilir.Belirgin bir T harfi var bu harfleri birleştirdiğimizde FATİH ismi çağrıştı.falında evliya gibi birşey var bu bir erkek bu baban yada abin varsa olda olabilir bu feraha çıkmaya yorumlanır.eğer dardaysa feriha çıkar.2 tane yol gördüm bu gideceğin yolda olabili yada aklını karıştıran bir dönem e gireceksin ve bir seçim yapman gerekicek aslında her ikiyolda aynışeye çıkıyor aslında nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum ama ne seçim yaparsan yap istediğin birşey olacak öyle bir dönemdesin.dipte güzel bir kalp gördum.seni güzel bir dönem bekiyor.karşına fırsatlar çıkacak bunları iyi kullan. m,r harflerini sonradan gördum bu harflerden biriyle kalp olayın olabilir.
teşekkür ederim canım yengeç olan benimfalında çok fazla şekil göremedim, sende m,s haflerini gördüm.sakın bu harflerden olan kişi oğlak,boğa burcu gibi.birde kötü niyetli yengeç burcu gördüm eğer dikkatini çeken yada çevrende yengeç burcu biri varsa dikkatlı olmanı tavsiye ederim bu yengeç bir bayan gibi geldi bana.bir kilit gördüm olmıcağını düşündüğün birşey bu aman olması imkansız yada yok yok asla olmaz dediğin birşey olcak çok şaşıracaksın.bu ayın 17 yada 18 senin için bir önemi var mı?bu tarihler başansın açık olduğu yada olmasını istediğin bir şeyin erçekleşmesi olası günler gibi geldi bana.kolunda bir problem olan yada kolu sargılı burkulmuş biri var mı.çok değişik yaa kolu sargılı birini gördüm.tabagın dileklerin olucak gibi birden fazla dilek gördüm bu dilek yollarla ilgili olabilir sen bir yere gitmek istiyorsun yada yoldan birinini gelmesini.olacak gibi canım,umarım dileklerin olur.
teşekkür ederim canım yengeç olan benimkendime kötü niyetimlemi yaklaşıyorum acaba hahahaha akrepte olabilir bak belki o bir akrep kadını D
hadi yaa hahaha akrepte benim :)))yoksa kötü niyetli kızz benmiyim :)):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?