hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

tienem yerim seni :)) ne güzel şeyler söylemisin saol canım:)inş muradım olur.

TİENEN:Genel olarak fincanını açık ferahlamış gördüm ben.Birkaç dileğin isteğin birden var sanırım hepsi bir yolda birleşip gerçekleşecek dileklerin şansıyla gelecek sana güzel günler bekliyor snei.İki kişinin ortak düşüncesi derdi var bu dert kafalarının üstünde birikmiş resmen.Bir kadının bu iki kişiye desteği olacak.Bir kişi var bu senin uzağında ama sana etkisi geliyor düşüncelerini yapmak istediklerini sana lanse ettiriyor biraz kötü düşünceli gibi geldi bana.Hayatında sorun oluşturan sorunlar bazı zoru işaretleirn gitmesi yakındır hepsi açılacak.Ev alma gibi bir düşünce varmıdır bilmem ama ev veya yakın bir zamanda elinize para geçebilir.Birisiyle ufakta olsa bir sorun yaşayabilirsin bu sorunu yaşmada da bir kız etkili olabilir.Düşünceleri ile sana yardımda bulunan birisi var sanırım sen bu kişiden baya destek alıyorsun.Bu kişiyi de kaybetme.Bu kadar gördüklerim :)

Turta: Az da olsa gözyaşı dökeceksin.Bunlar sevinç gözyaşların olacak sevindirici seni ağlatacak bir haber alacaksın dileğin varsa bu dileğinle ilgili de olabilir.Haneye bir bebek gelebilir.Düşündüğün bir erkek var mı bilmiyorum ama varsa bu benim diye shaiplenmişsin o da seni düşünüyor bu aşkta güzel gelişmelere olacak sevineceğin olaylar olacak.Uzaktan uzağa izleyen birisi var seni hayran olabilir. Talih kuşu konacak sana resmen çok sevineceksin buna aşk,iş,okul, hepsiyle ilgili olabilir bu talih uşu.Üzerinde bir tane çok kuvvetli nazar var etrafındakilere dikkat et bence her şeyini herkesle paylaşma.genel olarak içini sıksan da düşünsen de hepsi zamanla düzelecek.
Ben de fincanımı yükleyeceğim şimdi bana da sen yorum yaparsan sevinirim

E ve S harfleri gördüm bunlar 2 kişi.Biri erkek biri kız sanki.İsimlerde geçiyor.Erkek koyu tene yakın ciddi bir ortamda kendisi konuşma yapıyor kızla.Sen olabilirsin bu.Erkek hemde köpek gibi çıkmış canım yani sadık uysal duruyor.İnatçı ve inat olduğu kadar sabırlı bir erkek.Su akacak yolunu bulacak kafasında.Senden hoşlanan bir erkek bu.Buluşma görüşme söz konusu sanırım iletişim halinde olduğun birisi.Kafan ayrıca karışık içsel sıkıntıların var.Kahvene öyle yansımış.Yakın zamanda yoğun tempodan kendine bile zaman ayıramayacaksın.Başarı gittiğin yerde seninle.Titiz ve dikkatli davranacağın olaylar gelişecek.İş yada eğitim hayatında olabilir.Gelecek güzel kuşlar haberler var

Başarı şart vizeler yakın çünkü sadıktır kendisi inattırda hem de nasıl :) sağol tienencim ağzına sağlık

sedaecrin ben kahve falından hiç mi hiç anlamıyorum ama orda kocaman bi göz görüyorum

uyuzsirine baktım gördüğüm kadarıyla şu sıralar çok düşünür haldesin.Bir erkekle yakınlaşman var.Bu beraber olduğun erkek büyük ihtimalleee :) erkekte kocaman kalp çıkmış.Sana karşı bağlı ve seviyor.Ama sen bazen onu bunaltıyor gibisin.Bu fincanada yansımıs.Kaçıp kurtulmak istemesede gına geldiği zamanlar oluyor sanki bazen ters konuşmalarından belli ediyor bazen hiç etmiyor iletişiminiz kuvvetli.size gıptayla bakan bir kadın var.Orta boylarda saçları koyu renkte birisi.senin yakınındamı onun yakınındamı çözemedim ama ilişkinizi izliyor.Göz önünde yaşıyor gibisiniz.Nazarı değebilir.Senin çevrendeyse yorumlarıyla zaten sizin adınıza iyimi kötümü düşünüyor anlarsın.çalışıyorsun galiba iş hayatında inişli çıkışlı dönemlere girebilirsin.Azim ve sabır gerekli

Falın bana çok değişik geldi.ilk dikkatimi çeken F,A harflerini gördüm.İsminde bu harflerden olan biri varsa ve haber bekliyorsan beklediğin haber gelecek.yada bu olmasını istediğin bir şeyde olabilir.5 ve 7 rakamlarını gördüm bunları kasım 5 ve 7 olarak yorumluyorum bu tarihlerde birşeyler olabilir.Belirgin bir T harfi var bu harfleri birleştirdiğimizde FATİH ismi çağrıştı.falında evliya gibi birşey var bu bir erkek bu baban yada abin varsa olda olabilir bu feraha çıkmaya yorumlanır.eğer dardaysa feriha çıkar.2 tane yol gördüm bu gideceğin yolda olabili yada aklını karıştıran bir dönem e gireceksin ve bir seçim yapman gerekicek aslında her ikiyolda aynışeye çıkıyor aslında nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum ama ne seçim yaparsan yap istediğin birşey olacak öyle bir dönemdesin.dipte güzel bir kalp gördum.seni güzel bir dönem bekiyor.karşına fırsatlar çıkacak bunları iyi kullan. m,r harflerini sonradan gördum bu harflerden biriyle kalp olayın olabilir.

falında çok fazla şekil göremedim, sende m,s haflerini gördüm.sakın bu harflerden olan kişi oğlak,boğa burcu gibi.birde kötü niyetli yengeç burcu gördüm eğer dikkatini çeken yada çevrende yengeç burcu biri varsa dikkatlı olmanı tavsiye ederim bu yengeç bir bayan gibi geldi bana.bir kilit gördüm olmıcağını düşündüğün birşey bu aman olması imkansız yada yok yok asla olmaz dediğin birşey olcak çok şaşıracaksın.bu ayın 17 yada 18 senin için bir önemi var mı?bu tarihler başansın açık olduğu yada olmasını istediğin bir şeyin erçekleşmesi olası günler gibi geldi bana.kolunda bir problem olan yada kolu sargılı burkulmuş biri var mı.çok değişik yaa kolu sargılı birini gördüm.tabagın dileklerin olucak gibi birden fazla dilek gördüm bu dilek yollarla ilgili olabilir sen bir yere gitmek istiyorsun yada yoldan birinini gelmesini.olacak gibi canım,umarım dileklerin olur.

Teşekkür ederim canım yorumun için :)

teşekkür ederim canım yengeç olan benim kendime kötü niyetimlemi yaklaşıyorum acaba hahahaha akrepte olabilir bak belki o bir akrep kadını D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…