hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

Turta; fotoğrafları bu sefer bulanık çekmişsin ama hissettiklerimi söyleyeyim.Yakın bir çevrenden sana kısmet var beğeniliyorsun.Sana yada ailene bundan bahsedecek bir bayan gözüküyor.Senin aklında ve kalbinde bir erkek var.Tercih yapacaksın sanki.C ve E harfi gördüm Sanırım C harfli bir erkekle konuşman var.E harfli birindende aşk hakkında haberlerin var birisinden haber alabilirsin beklediğin bir erkek olabilir.İlişkin varsa ilişkili olduğun erkek hakkında haber olabilir.Geçmişte de bir ilişki yaşamışsın sanki ve bu ilişkinin izleri üstünde kalmış yada bir kalp kırıklığı geçmişten kalma o kişidenmi bekliyorsun yoksa haber? küslük gibi bir durum var barışma var sonunda.Kariyerinde güzel adımlar atacak gibisin bir iş seni yükseltmeye yetecek.İdeallerine kavuşmaya başlıyorsun kindar bir yapın var galiba nefret ettiğin kişiler çıkmış bu kişilerin sana zararı yok ama rahatsız etmişler zamanında.Hala gözleriyle sözleriyle süzmekteler.Toprak grubu bir erkekten yakınlaşma var yükseleni su grubundan olabilir erkeğin

bende yeni yükledim canım bakarsan mutlu olurum

merhaba. ben pek iyi bakamazdım, ama yakın zamanda yaşadığım bir olaydan dolayı biraz etkilendim, o nedenle bakmak istedim. içime doğan neyse onu yazacağım. yakın bir zamanda biraz yoğun, kalabalık bir ortama gireceksin, koşturmacalı bir dönem olacak. olumsuz bir ortam değil, gayet ferah bir ortam, veya dönem diyebilirim. bazı karşılıklı görüşmelerin olacak. bir kadın gördüm, çok güleryüzlü ve iyi niyetli birisine benziyor, o da yanında olacak. sonrasında dinleneceğin ve düşüneceğin bir dönem olacak. hem kendini hem de bazı kişileri düşüneceksin, kafanda tartacaksın. bundan biraz uzun bir zaman sonra, birkaç ay olabilir, 3 tane yolun gerçekleşecek. bunlardan önce düşündüğün bir yol daha var ama belli belirsiz, sanırım olmayacak o. ilk gideceğin yol y ve u harfleriyle ilgili ve 3 rakamı var, bu yola seninle birlikte gelecek kişiler var, senin yanında olan seni destekleyen kişiler. ve bu yolun başında bir balık var, kısmetli bir yol bu. diğer iki yol ise birbiriyle bağlantısı olan yollar, birisi daha karışık ve engelli diğeri daha ferah ama bu iki yol da sonuca ulaşacak, sanırım bu yollar senin seçimlerin aslında. hayatını yönlendireceğin yollar. bu yollarla ilgili 3 rakamı ve E harfi gördüm. bir de sanki keçi sakallı birisi var bu yollardan sonuncusunda, ama genç biri yaşlı değil, onun düşündüğü aklında olan bir kız var gibi. bu sen misin bilemiyorum. genel olarak bakınca çok ferah, iç açan bir fal. tabak ise neden o kadar karışık çıkmış, ailevi bazı sorunlar mı var bilemiyorum, evdeki herkesin aklından geçen düşünceler farklı farklı gibi. P ve E harfleri gördüm, bir de bir göz var size doğru. bu gözün sanırım C harfiyle bir ilgisi var. bu kadar bakabildim canım. ben de bugünkü falımı koydum. eğitim hayatım sallantıda gibi, aşk hayatım yok... çok olumsuz bir dönemden geçiyorum.

Canım ilk defa bir fincanda iki gelin gördüm hemen hemen yakın tarihlerde evlenen iki gelin mi var biri sen misin bilmem?
Biri çok şanslı ve mutlu iken diğeri umutsuz ve üzgün bi 3. şahıs elinde balta var evliliğinde bu yüzden sıkıntısı olabilir gebersin o 3. şahıs demeden geçemiycem
ucu bana dokundu da
Bir yol var bu yol ile kavuşma var uzun bir hasret sonrası olduğundan çok mutlu olcaksın..
Bir dileğin var fener şeklinde çıkmış olacak inşallah.. hanen sıkıntılı herkes kendi derdine düşmüş iletişimsizlik var gibi..
İnşallah sıkıntıların geçecek dua et..bu kadar tuttu mu bilmem
buyur bak bakalım bana
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...alima-bakan-herkese-kahve-fali-bakacagim.html

tienencim falına baktım da büsrü haberlern var kuşların cok cıkmış canım sen ayrıca bir karmakarışşğn icindesin yani bir karışık durum var onun icindesin sen çözmek istyorsun sorun herneyse ama seni kimse anlamyor mu diyim derdini anlatamyormusun diyim öyle bir durumda cıkmışsın 3 tane yolun var canım gitmek istediğin o 3 yolada gidiceksin yalnız gitmmeyi düşündüğün diğer 1 yoluna gidemiceksin sen kendi icinde cok sıkıntılısın canım ya :S erkek arkadşnla problemlern mi var blmiyorum tienencim ama üzgünüm şuan sanki siz bir konuda farklı yerlerde cıkmışsınız daha dgrusu ikinizde farklı yönlerdesiniz ama bu düşüncelernzde olablr hani sen bir konuda başka dşnyosundur o daha baska birşey düşünyordur bunun gbide olabilir sakın üzülme inşllah bu dogru değildir e harfi gördüm birde canım bunu bilemedim ama e harfin var görebldklerm bunlar canım okudumda tekrar yaznca hep kötü şeyler görmşüm cok üzüldüm suan keşke daha güzel şeyler görp söyleseydm ama fal bu sakn inanma falsz da kalma tabi bende falımı koydum ayrıca benmde falıma bakarmısın canım

TİENEN:İki konuda akıtacağın gözyaşın var.Sevinç gözyaşıda olabilir veya küçük bir duruma da akıtabilirsin göyaşını.Birkaç tane yolun var.Biraz içini sıkmışsın.Çok önemli bir haber alacaksın yakında ne konuda bilemedim.Yaşlı bir insan elinde bastonu felan almış böyle bir insan çıkmış ama ne mana da çözemedim.Bir tane keskin bir göz çıkmış.Dileklerin gerçekleşecek. Y harfi olan isminde soyadında dileğinle ilgili bu kişiyle ya ortak sevineceksin ya da bu kişiden destek alacaksın.Etrafında da hem dileğinle ilgili hem de diğer konularda senin kötü olmanı sana verecek birisi var.Bu kadar canım.
Burada 184 de kardeşimin fincanını yükledim canım sen de yorum yaparsan sevinirim

Hedefine doğru süzülen bir kuş gördüm, yayıla yayıla gidiyor. Beklediğin bi haber geleceğine dair bir kuş olabileceği gibi, hedefine ulaşacağını da gösteriyor olabilir.
Şu sıralar dilek kapıların açık. Sen bu dönemde bol bol dua et, dilek tut. Bir çoğu kabul olacak. İyi bi dönemdesin.
İsminin içinde Y harfi olan biri var mı hayatında geniş bi yer kaplayan? Sevdiğin, senin için değerli biri. Biraz canın sıkılabilir bu insanla alakalı bir durumdan ötürü. Ama çok büyütülecek bi durum değil yine de.
Birbiriyle yarışan iki dileğin var. Yani gerçekten istediğin iki şey var, çok temiz. Muhtemelen kabul olacak ikisi de.
El ele tutuşmuş bir şekilde yan yana durmuş bir çift görüyorum. Güzel ve hoş görünüyorlar. MaşAllah onlara. :)
Falın genel olarak ferah çıkmış. Ama zaman zaman canını sıkan, içine dert ettiğin şeyler oluyor. Toz parçası kadar hafifken sen çamurlaştırıyosun yani çok büyük şeyler değil esasen.
İsminin içinde E harfi olan biri var, köpek kafasının altında çıkmış. Pek tekin biri değil gibi sanki.
Dilek tuttuysan, aşk üzerine tutulmuş bir dilek miydi bilmiyorum ama kabul olacak gibi duruyor. İki şey düşünerek kapamışsın fincanı, ikisinin de önü açık. :)

bu kadar yorumlayabildim canım. kendi fotograflarımı da eklicem, bakarsan çok sevinirim. :)

canım yakın tarhlerde bir nişan var birde arkdşımn düğünü olablr heran arkdşm hamile kaldı nşanlısından ben evlenrmiyim blnmez bir ilşkim yok şuan ama görücü usulü olurmu anszn gelende olablr belki o 3 ncü şahısları ben neyse agzmı bozmicam tuttu dedkelrnden hane konusu falan canım ağzına sağlık bende sana bakcm smdi

CEYLİN:Aşkın kapını çalması yakındır karşılılı sevginin olduğu güzel bir ilişki bekliyor seni.İlişkin varsa da sana değer veren birisi seven birisi var hayatında.Güzel bir aşk çıkmış yani.Birisinin sayesinde sanırım bu kişiyle tanışacaksın sen.Sen ne yaparsan yap ne karar alırsan al her konuda arkanda duran her zaman seni tasdikleyen birisi var bu kşi annen olabilir belki.İçin sıkıntılı çıkmış ama sıkıntılarını atmaya başlayacaksın.İçinin hop oturup kalkacağı bir haber alacaksın düşündüğün şeylerle ilgili.Şanslı kısmeti bol insansın sen.Çalışıyorsan iş hayatında okuyorsan da okul hayatında çalışarak çabalayarak güzel gelişmeler yaşayacaksın.Bşarı elde deceksin.Hamilelikle ilgili yakınından haber alabilirsin.Bu kadar canım.
184 de kardeşimin fincan resimleri var sen de yorumlarsan sevinirim

PSİKOPATPSİKOLOG: Öyle kısmetli şanslı bir döneme gireceksin ki canım hepsi üst üste gelecek.Bir konuda dökeceğin gözyaşın var bu istediğin bir şeyle alakalı oalbilir.Dileğinle ilgili de ya biraz yol katetmişsin veya da katedeceksin zamanla olacak gibi.Çok karanlık sıkıntılı çıkmışsın düşündüğün şeyler var sanırım.Evli değilsen evlilik olabilir karar alacaksınız belki de daha çünkü zamanı var çıkmış. V harfi çıkmış bu ya hayatından birisi ya da hayatına girecek bir kişi.Güzel bir kalp çıkmış sevinene mutlu birbirilerine sarılmış güzel iki çift bir de bu ilşkinin olmasında sana birisinin yardımı olacak ya da sen bu konuda birinse yardım edeceksin.Bir konuda da zafer kazanacaksın.
canım 184 de kardeşimin fincnaı var sende yorum yaparsan sevinirim

Ceylin;
Birisinden kazıkmı yedin sen.Argo konuşuyorum ama...Sanki birisi arkandan iş çevirmiş ve sen bunu öğrenmişsin kayıplar yaşamışsın içinde.Yada hala çevriliyor sen bunu öğreneceksin.Bir erkekle kız yalnız bu....Aşık olduğun beğendiğin bir erkek yada sevgilin.Bir bayanla haltlar karıştırmış.Yakın bir kız arkadaşınla dedikodun olabilir yada arkadaşının ona gizliden hoşlantısı gibi.Ama bir bayan ilgili olduğun erkeğe hayranlık besliyor.Birisiyle tanışma olacak yakın bir zamanda.Ayaklarını yerden kesebilir kafanı karıştırabilir.Güzel gelişmelerin olacağı döneme giriyorsun.Aralık ayında belkide yeni çevre edinebilirsin.Pozitif bir yıl seni bekliyor..

canım kardeşin kızmı? kız gibi hissettim çünkü çok karamsar bir fincan bu.Erkek bu kadar karamsar olmaz bence.TC harfli birisi var hayatında.O ona sıkıntı vermiş galiba içi kararmış.Ama bu karanlık dönem geçiyor ve el üstünde tutuluyor.Kardeşinin saçları koyu renktemi? eğer öyleyse ona güzel bir haber var bu gelen haberle havalara uçacak.Başaracağı bir işe girisecek.Göz yaşları var birisi onu ağlatmış.ağlatan kişide pişman.ayrıca hane içinde olan olumsuz durumlara soğuk yaklaşıyor gibi bu sıralar.Yada ilgilenmiyor fazla bir şey çıkmamış çünkü.Dileği yoğun ve zaman isteyen bir şey yavaşça oluyor.

Teşekkür ederim tienen yorumun için.
Kardeşim evet kız ve koyu renkli saçlara sahip

sedaecrin dileğin konusunda göz yaşı dökeceksin derken bu sevinç göz yaşı da olabilir mi?
Dün bize attığın falda da öyle yazmıştın ya canım, o yüzden merak ettim.
Sevdiği insan konusunda göz yaşı var demiştin sevinç göz yaşı olabilir mi ki acep ?
Yoksa sıkıntı mı?

Son düzenleme:

Resimleri silmiştim canım şu an ne vardı o dediğimle ilgili net hatırlayamadım açıkcası.
Genel olarak karanlık gibiydi ama sevinç gözyaşı da olabilir tabi canım.
Dün de dediğim gibi söylediğime takılmasın içinden geldiği gibi hareket etsin.

Psikopat:sende engelli yollar görüyorum gideceğin yerlere gitmekten vazgeçme durumu olabilir.Bir iş teklifi gelebilir sana ama kalıcımı geçicimi bilemicem.Erkekle yakınlaşma var.Beraber olduğun erkek varsa onunla ciddi bir adım olabilir.Beklenen bir durum var ailecek beklediğiniz.Aileden duvaklı bir kız çıkıyor bu arada.Belki bu yine sen olabilirsin.

olumsuz dönemden geçtiğin belli canım.Düzelmesi için çaban lazım.Kararmış kırılmış bir kalp var sana ait.Aşk konusunda olabilir.Onarılması bir erkeğin adımlarıyla olacak.Yeni bir ilişki olabilir.Yada yeni bitmiş bir ilişkin varsa toprak yada ateş grubu burctan birisiyle olacak.Eğitimde azim ve sabır gerekli bu sende mevcut ve çalışman lazım.Bir şeylerin bittiğine inanıp karamsarlığa kapılmışsın atlatacaksın.

canım bu fal kimin di acaba karştı sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…