- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
CEYLİN:Aşkın kapını çalması yakındır karşılılı sevginin olduğu güzel bir ilişki bekliyor seni.İlişkin varsa da sana değer veren birisi seven birisi var hayatında.Güzel bir aşk çıkmış yani.Birisinin sayesinde sanırım bu kişiyle tanışacaksın sen.Sen ne yaparsan yap ne karar alırsan al her konuda arkanda duran her zaman seni tasdikleyen birisi var bu kşi annen olabilir belki.İçin sıkıntılı çıkmış ama sıkıntılarını atmaya başlayacaksın.İçinin hop oturup kalkacağı bir haber alacaksın düşündüğün şeylerle ilgili.Şanslı kısmeti bol insansın sen.Çalışıyorsan iş hayatında okuyorsan da okul hayatında çalışarak çabalayarak güzel gelişmeler yaşayacaksın.Bşarı elde deceksin.Hamilelikle ilgili yakınından haber alabilirsin.Bu kadar canım.
184 de kardeşimin fincan resimleri var sen de yorumlarsan sevinirim
sağol canım ağzına sağlık smdi bakıcam kardeşininde falına bilgisayarda komşu kızı ödev yapyrdu oyüzden gec yazdım kusura bakma canım
tienen'indi canım.canım bu fal kimin di acaba karştı sanrım
canım falda iki kişi var sarılmış bir şeklde ama bu sarılma dans sarılması gbi canım kardeşn dansla alakası varmı yada yakn zmnda br düğüne yada dans gecesne fln mı davetli kardesinin bir dileği var o dileği olucak ve sanki kardesin o dileğinden sonra zirveye cıkıcak uzun bir yolu var kardesinin ayrca ama bu yol cok uzun ne yolu bu yurtdışımı ne böyle cok uzun bir yol cıkmış cnım birde bir gözyaşı var canım aglicak kardeşin gözyası dökücek alıcagı bir haber var gördklerm bunlar canım
Ceylin;
Birisinden kazıkmı yedin sen.Argo konuşuyorum ama...Sanki birisi arkandan iş çevirmiş ve sen bunu öğrenmişsin kayıplar yaşamışsın içinde.Yada hala çevriliyor sen bunu öğreneceksin.Bir erkekle kız yalnız bu....Aşık olduğun beğendiğin bir erkek yada sevgilin.Bir bayanla haltlar karıştırmış.Yakın bir kız arkadaşınla dedikodun olabilir yada arkadaşının ona gizliden hoşlantısı gibi.Ama bir bayan ilgili olduğun erkeğe hayranlık besliyor.Birisiyle tanışma olacak yakın bir zamanda.Ayaklarını yerden kesebilir kafanı karıştırabilir.Güzel gelişmelerin olacağı döneme giriyorsun.Aralık ayında belkide yeni çevre edinebilirsin.Pozitif bir yıl seni bekliyor..
Tienen senin de topiği işgal ettik gibi oldu
CEYLİN teşekkür ederim canım ağzına sağlık
Gözyaşı var gibi gördüm, ama mutluluktan inşAllah.
yok canım ben bilerek alıntılıyorum bakmasını istediğim bir kaç kişiyle irtibat halindeyim ilk sayfalara aldanmasınlar diye yapıyorum
Öncelikle, göz çıkmış. Nazar var üzerinde.Eki Görüntüle 546944 Eki Görüntüle 546943 Eki Görüntüle 546945 Eki Görüntüle 546946 Eki Görüntüle 546947 Eki Görüntüle 546948 Eki Görüntüle 546950 Eki Görüntüle 546951 benim falıma bakarmısınız kızlar bende bana bakana bakarım
Öncelikle, göz çıkmış. Nazar var üzerinde.
Bi düşmanın var, seni çekemeyen biri muhtemelen. Seni izliyor sürekli. Ama zarar veremiyor.
Yalnız, falın çok ağır geldi bana ya fincanına baktıkça esniyorum. Bence sen kendine güzel bi okut. Üzerindeki nazar yüzünden yolunda gitmeyen şeyler var hanede gibi.
Daha fazla bakmak isterdim, ama inan bakamadım şuan bile esniyorum.. Fincandaki ağırlık bana geçti desem yeridir.
Herşey gönlünce olsun canım.
canım sıkıntılı bir şeklde cıkmışsın cok sıkıntılı icin sorunların var bazı şeyleri kafana cok problem yapmışsın sıkıntıların yakın zmanda gidicek ferahlicaksın bir süre sonra canım falında s harfi gördüm birde 5 rakamı gördm bu s harfli kişiden alıcaksın sen sanırım 5 vakite kadar bir haber alıcaksın aldıgın zman ise bir karar aşamasına giriceksin bu ne kararı bilemiyorum ama vermen gereken bir karar var canım birde cok güzel bir kalbin var yolların var ayrıca dışarıya yollara gidceksin birsürü yolun cıkmış burda canım görebldklerm bunlar tatlım sende bana bakarmısın
fincab sahibini sıkıntılı gördüm ama sıkıntısı fazla uzun sürmeyecek,dilek yolları açık. ikili bir kaç kez görüşme gördüm,sanki biriyle vedalaşma görüyorum bu yol ortasında karşılaşmada olabilir.a,r harflerini gördüm.güçlü bir kadından yardım alacaksın bu yardım annenin senin için okuduğu dua bile olabilir.ama çok güçlügörüyorum.yurtdışıyla bir bağlantınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?