hislerinize güveniyorum,yorumlarınızı bekliyorumm

sağol canım ağzına sağlık smdi bakıcam kardeşininde falına bilgisayarda komşu kızı ödev yapyrdu oyüzden gec yazdım kusura bakma canım

canım falda iki kişi var sarılmış bir şeklde ama bu sarılma dans sarılması gbi canım kardeşn dansla alakası varmı yada yakn zmnda br düğüne yada dans gecesne fln mı davetli kardesinin bir dileği var o dileği olucak ve sanki kardesin o dileğinden sonra zirveye cıkıcak uzun bir yolu var kardesinin ayrca ama bu yol cok uzun ne yolu bu yurtdışımı ne böyle cok uzun bir yol cıkmış cnım birde bir gözyaşı var canım aglicak kardeşin gözyası dökücek alıcagı bir haber var gördklerm bunlar canım

umarım benim icin busene güzel olur canım teşkkrederim

Tienen senin de topiği işgal ettik gibi oldu
CEYLİN teşekkür ederim canım ağzına sağlık

Tienen senin de topiği işgal ettik gibi oldu
CEYLİN teşekkür ederim canım ağzına sağlık

yok canım ben bilerek alıntılıyorum bakmasını istediğim bir kaç kişiyle irtibat halindeyim ilk sayfalara aldanmasınlar diye yapıyorum

Gözyaşı var gibi gördüm, ama mutluluktan inşAllah.
Sevgilisi, ya da sevdiği var mı bilmiyorum; ama birbirine aşkla sarılmış bir çift gördüm. Çocuğun duyguları kıza nazaran daha sağlam ve net. Ama sanki bu çiftin beraberliğini istemeyen otoriter bir bayan varmış gibi, çocuğun arkasında duruyor.
Bir süredir canını sıkan bi durum var kardeşinin, bu sorun tez zamanda aydınlanacak mutlulukla sonlanacak.
Kardeşinin başarısıyla mutsuz olan tipler var, ama o hepsinin suratını asacak başarısıyla.
Aklında 2-3 yol var kardeşinin, hepsi güzel yollar. Hangisini tercih ederse etsin güzel sonuçlar alacak.
Dileği de kabul olacak Allah'ın izniyle inşAllah...

yok canım ben bilerek alıntılıyorum bakmasını istediğim bir kaç kişiyle irtibat halindeyim ilk sayfalara aldanmasınlar diye yapıyorum

Tabi alıntıla görsünler fincan resmini tamam o zaman sıkıntı yok Canım

rahat olun yani problem yok

Psikopatpsikolog canım sana da teşekkür ederim yorumların için...

canım sıkıntılı bir şeklde cıkmışsın cok sıkıntılı icin sorunların var bazı şeyleri kafana cok problem yapmışsın sıkıntıların yakın zmanda gidicek ferahlicaksın bir süre sonra canım falında s harfi gördüm birde 5 rakamı gördm bu s harfli kişiden alıcaksın sen sanırım 5 vakite kadar bir haber alıcaksın aldıgın zman ise bir karar aşamasına giriceksin bu ne kararı bilemiyorum ama vermen gereken bir karar var canım birde cok güzel bir kalbin var yolların var ayrıca dışarıya yollara gidceksin birsürü yolun cıkmış burda canım görebldklerm bunlar tatlım sende bana bakarmısın

Öncelikle, göz çıkmış. Nazar var üzerinde.
Bi düşmanın var, seni çekemeyen biri muhtemelen. Seni izliyor sürekli. Ama zarar veremiyor.
Yalnız, falın çok ağır geldi bana ya fincanına baktıkça esniyorum. Bence sen kendine güzel bi okut. Üzerindeki nazar yüzünden yolunda gitmeyen şeyler var hanede gibi.
Daha fazla bakmak isterdim, ama inan bakamadım şuan bile esniyorum.. Fincandaki ağırlık bana geçti desem yeridir.
Herşey gönlünce olsun canım.

teşkkrederm canım bana nazar cok değiyor bnde anlamıyorum nasıl hemn degyr ama cok nazara gelyorum sorma :S ağzna saglk canım

fincab sahibini sıkıntılı gördüm ama sıkıntısı fazla uzun sürmeyecek,dilek yolları açık. ikili bir kaç kez görüşme gördüm,sanki biriyle vedalaşma görüyorum bu yol ortasında karşılaşmada olabilir.a,r harflerini gördüm.güçlü bir kadından yardım alacaksın bu yardım annenin senin için okuduğu dua bile olabilir.ama çok güçlügörüyorum.yurtdışıyla bir bağlantınız var mı?

yurtdışıyla şuan bir baglantım yok yurtdışıyla ilgili ne gördnz acaba ?

turta canım bende 185.sayfada yeni yükledim yorum istiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…