Hissediyorum HAMİLEYİM yoksa değil miyim?

canim allah hayirli evlat etsin insallah sag salim dogar insallah. Benimde belirtilerim biraz var bu ikinci olucak insallah . Ilk bebegimde husrana ugradim korkuyorum cok evlat kokusuna bakamayacagim diye .. allah herseyin hayirlisini nasip etsin . Ne diyelim

Herkese merhaba kızlar. Ben 17.12.16 tarihinde adet olmuştum ve 05.01.17 tarihinde sürtünme yoluyla ilişkiye girdim boşalma olduğu için korktum ilişkiden 2 saat sonra ''Ella'' isimli ertesi gün hapını kullandım. İlk haftalar belirtiler çok fazlaydı ve 13.01.17 tarihinde adetimi oldum . Fakat bir terslik vardı. Adet kanamamdan önce kahverengi bir akıntım oldu. Korkuğum için adet bitiminden sonra idrar gebelik testi yaptırdım ( 19.01.17 tarihinde) ve sonuç negatif çıktı . Erkek arkadaşım işkillendiği için tekrar 25.01.17 (ilişkiden 20 gün sonra) tarihinde devlet hastanesinde kan testi yaptırdım ve doktor gebelik gözükmüyor dedi.Kendim de evde 31.01.17 (ilişkiden 26 gün sonra ) tarihinde tekrar idrar testi yaptım ve sonuç yine negatifti . Normalde adetimi 11.02.17 de olmam gerekiyor daha 2 gün var fakat benim 3 gündür adet ağrılarım var göğüslerim çok hassas , ateşim inip çıkıyor ve akneler çıkmaya başladı . 1. gün göğüslerim aşırı derecede ağrıyordu şuan biraz hafifledi. Sizce hamile olma olasılığım var mı ?

Not : İlişki tam tahmini yumurtalama gününden 5 gün sonra oldu

Merhaba, geçen ay doğum kontrol hapımı bıraktım. Nasılsa hemen olmaz diye düşünüyordum, ama bu ay tuhaf belirtiler yaşıyorum. Göğüs uçlarım şişti ve çok hassas, kasıklarımda zaman zaman adet olucakmışın gibi ağrılar var ve aşırı tansiyon düşüklüğü, 3 gündür ölü gibiyim. Başımda sersemlik hissi ve garip bi ağrı var. Bunlar ilacı bırakmamdan dolayı hormon dengem bozulduğu içinmi oluyor yoksa hamilemiyim arkadaşlar? Benzer durum yaşayan varmı?

Çok heyecanlıyım yaa olursa mucize olur gerçekten şu durumda. Belki de dediğim gibi ilacı bıraktıktan sonra olan şeylerdir. İlk hamileliğimde de ilacı üç ay önce bırakmıştım ama böyle belirtiler hiç yaşamadım. Onun için şaşkınım açıkçası

Amiiin canım aminn eğer seni üzmeyecekse ne için hüsrana uğradın düşük vs mi yaşadın canım ? Kan testi yaptırdın mı?

Canım sen büyük ihtimal ile stress yaptığın için adet gecikmesi yaşıyorsun bu anlattıklarına bakılırsa gebelik pek mümkün değil ilişkiden 12 gün sonra çıktı kan testinde. 28 inde ilişki 9unda gebeliğimi öğrendim içini rahatlat ve adetinin gelmesini bekle

Amiiin canım aminn eğer seni üzmeyecekse ne için hüsrana uğradın düşük vs mi yaşadın canım ? Kan testi yaptırdın mı?
Canım ben 21 haftalıkken erken doğum yaptım . Enfeksiyon kapmışım idrar yolu oda ilerledi rahim ağzım açıldı 10 cm . Doktorlar bu aciklikla kendini 3 hafta daha sikabilirsen bebegin yasayabilir demisti ama 6 gun dayanabildim .. o dogum sancilaribda 6 gun kaldim ve malesef suyum patladi.. kan testi yapmadim korkuyorum . Cikmazsa diye ama atesim 11 gundur yuksek gidiyor biraz umudum var ... hayirlisi ne ise o olsun canim..

Canım inş hamişsindir ben dayanamadım 5 gün kala kan testi yaptırdım şansıma çıktı bazıları gebelik olsa bile çıkmayabiliyor önce evde bir test al dene eğer ikinci çizgiyi görürsen direk kan testi yaptır ama o silik çizgiye çook dikkatli bak benim bayaaa bi silikti

Gerçekten çok üzüldüm canım başın sağolsun.. Amin cç bir an önce hayırlı haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla kaç gün var bata?

4 gun var ... gun gectikce acayip heyecanlaniyorum hep aglayasim var .. oglumunda hicbirseyi yoktu.. haftasina gorede boyu falan cok uzundu doktor zamaninda dogsaymis 54-55 cm dogarmis dedi . Esimin dedesinin mezarina gomduk melegimi . Hep gider aglarim.. allah kimseye vermesin..

Amiin o seni cennetin kapısında bekliyor olacak Rabbim büyük inş en kısa zamanda bir evlat nasip eder his çok önemli canım anneler hisseder umutlanmak başka hissetmek başkadır 1 gün daha bekle ve kan testine git bence ben 8 gün önce yaptırdım 1.20 çıktı değerim ve hiç ümitsizliğe kapılmadım 3 gün sonra 13.36 olmuş inş aynı mutluluğu sende yaşar ve sağsalim kucağına alırsın inşaallah

Insallah canim.. hep rabbime evlat kokusunu duymadan olmeyi nasip etme derim.. rabbim herkese hayirli saglikli eli aygi duzgun evlatlar nasio etsin . Olanlarada yokluklarini gostermesin...

Hapı yeni bıraktığım için umutsuzum aslında, yine de belli olmaz. Kuzenim de hapı bıraktığı ay hamile kalmıştı. Bir iki güne kadar test yapıcam evde. Bugün yapıcaktım ama az daha sabredicem

Merhaba bende 2.bebegi istiyorum çok heyecanlıyım nedense:)

Allah rahmet eylesin başıniz sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…