Hissediyorum HAMİLEYİM yoksa değil miyim?

Kızlar bakın 11 gün oldu hala 36.9 da gidiyor . Yurtdışında yaşıyorum ben burda mevsim yaz hep klimalınyerde uyuyorum yani sıcaktan su kadar çok çıkmış dicem ama imkansız hep soğukta yatıyoruz ... kasıklarımda batmalarım var . KARNIM DEHŞET SERTLEŞTİ KASIKLARIMDA .. bu 1 haftasır böyle neden bilmiyorum inşallah bebiş vardır içerde :) yada bebişler :))) ben hap kullanıyorum femara diye .

Eklentiler

• IMG_2011.webp
    15 KB · Görüntüleme: 43
Bu ne oluyor ben anlamadım da ama içimden bi his hamile olduğunu söylüyor:)

Canım ya hadi inşallah.. oğlumda o kadar sıkıntı çektim ki.. hem fiziksel hem manevi olarak o kadar canım yandıki.. inşallah bişeyler vardır :) zaten gurbetteyim onun acısıda var .. hayırlısı ne ise o olsun. :))

Kızlar bugün akıntım çok artmaya başladı sanki her an regl olucak gibiyim. Başımın dönmesi de geçmiyor bi türlü off. Ne olucaksa olsada kurtulsam artık. Bu ay bizim için önemli. Eşim ülke dışına çıkıcak 12 gün sonra ve bir daha en erken 3 ay sonra görüşebilicez

Ablacım teşekkür ederim Cuma günü adetimi olmaya başladım. Başta yine kahverengi akıntı geldi nedir bu acaba.

Kızlar hala ateşim sabah düşmedi .. adet sancısı falan yok. :S ishal olurdum hep söylemesi ayıp ama adetten önce oda yok . Karnım burkardı hep . Hayırlısı ya yarın doktora gidicem kan testi istiycem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…