- 31 Ağustos 2015
- 144
- 97
- 48
- Konu Sahibi ikimelekannesiyim
-
Sağol canım.. allah razı olsun. Allah kimseye göstermesinAllah rahmet eylesin başıniz sagolsun
Bu ne oluyor ben anlamadım da ama içimden bi his hamile olduğunu söylüyor:)Kızlar bakın 11 gün oldu hala 36.9 da gidiyor . Yurtdışında yaşıyorum ben burda mevsim yaz hep klimalınyerde uyuyorum yani sıcaktan su kadar çok çıkmış dicem ama imkansız hep soğukta yatıyoruz ... kasıklarımda batmalarım var . KARNIM DEHŞET SERTLEŞTİ KASIKLARIMDA .. bu 1 haftasır böyle neden bilmiyorum inşallah bebiş vardır içerde :) yada bebişler :))) ben hap kullanıyorum femara diye .
Kızlar bugün akıntım çok artmaya başladı sanki her an regl olucak gibiyim. Başımın dönmesi de geçmiyor bi türlü off. Ne olucaksa olsada kurtulsam artık. Bu ay bizim için önemli. Eşim ülke dışına çıkıcak 12 gün sonra ve bir daha en erken 3 ay sonra görüşebilicez[/QUOTE
Bat'a kaç gün var canım? Test yapsana
Evet ilk önce hayırlısı:)
Bende çok heyecanlıyım yaa[/QUOTE
Çalışmalara başladınız mıı kız
Canım sen büyük ihtimal ile stress yaptığın için adet gecikmesi yaşıyorsun bu anlattıklarına bakılırsa gebelik pek mümkün değil ilişkiden 12 gün sonra çıktı kan testinde. 28 inde ilişki 9unda gebeliğimi öğrendim içini rahatlat ve adetinin gelmesini bekle
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu ay yüzün güler :)Yarın açılışi yapicaz insallah:)
Inşallah hemen olur buraya yazarimHayırlısı olsun canım. İnşallah bu ay yüzün güler :)
Canım ne oldu meraktan çatlıcammmmmKızlar hala ateşim sabah düşmedi .. adet sancısı falan yok. :S ishal olurdum hep söylemesi ayıp ama adetten önce oda yok . Karnım burkardı hep . Hayırlısı ya yarın doktora gidicem kan testi istiycem .
Ay hadi inşaallah hayırlısı canımm ilk ayda güzel sonuçlar alırsın umarımmYarın açılışi yapicaz insallah:)
Kahverengi akıntı bir önceki regl kalan vücudun atamadığı kan canım o yüzden geliyordur veya enfeksiyon olabilirAblacım teşekkür ederim Cuma günü adetimi olmaya başladım. Başta yine kahverengi akıntı geldi nedir bu acaba.
hayırlısı olsun . inşallah bi sonraki ay yani bu ay kalırsınBugun adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?