- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi ikimelekannesiyim
-
Gözünaydınnnnnn bebiş geliyor
Hapı yeni bıraktım diye korkuyorum. Sağlıklı bir hamilelikmi acaba? Korunun ilk üç ay diyorlarmış ya.Gözünaydınnnnnn bebiş geliyor
Canım benim görümcem ve arkadaşımda hapı bıraktığı ay hamile kaldı aklına kötü birşey getirme en kısa sürede bir doktora git için rahatlasınHapı yeni bıraktım diye korkuyorum. Sağlıklı bir hamilelikmi acaba? Korunun ilk üç ay diyorlarmış ya.
Üzülme kuzum bu ay olur inşaallah yumurtlama günlerini boş geçirmeBugun adet oldum
Bugün kan testim yapıl 105 çıktı. Daha çok yeniymiş hamileliğim. Haftaya yine gidicem kan vermeye
Benim adetim gününde gelmedi, evde test yaptım. Pozitif çıkınca bugün hastaneye gittim kan tahlilineİlişkiden kaç gün sonra yaptırdın abla ?
Dış gebelikten neye göre şüphelendi??Kızlar ben bugün doktora gittim dış gebelik ihtimali varmış bir hafta sonra tekrar gel dedi çok sancın olursa gece falan dinleme direk gel dedi sağ yumurtalıkta birşey gördü çok moralim bozuk ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Sağ yumurtalığımda keseye benzer birşey gördü fakat tüplerimi net gremedi alttan 20 dakika kadar muayene etti ilk başta normal bir gebelik değerine göre ayın 30unda gel o zaman görünür bebek dedi ama bi muayene edelim dedi muayene ettikten sonra çarşamba gün tekrar gel dış gebelik şüphesi var sancın kanaman vs olursa gecede olsa mutlaka gel dedi anlamadm bende ....Dış gebelikten neye göre şüphelendi??
Allah Allah. İçini ferah tut yoktur öyle bişey inşallah. Doktorlar her duruma şüpheyle yaklaşmak zorunda mecburen. Allaha emanetizBir
Sağ yumurtalığımda keseye benzer birşey gördü fakat tüplerimi net gremedi alttan 20 dakika kadar muayene etti ilk başta normal bir gebelik değerine göre ayın 30unda gel o zaman görünür bebek dedi ama bi muayene edelim dedi muayene ettikten sonra çarşamba gün tekrar gel dış gebelik şüphesi var sancın kanaman vs olursa gecede olsa mutlaka gel dedi anlamadm bende ....
Kuzum sonunda dış gebelik şüphesini %90 ekart ettik 4 hafta 6 Gün ile uyumlu kese gözüktü yumurtalıklarımda gözüken kistmiş sıra kalp atışlarını dinlemekte onu bekliyorum heyecan ile yalnız çoğul gebelik olabilir dedi o beni biraz korkuttu açıkçası.Allah Allah. İçini ferah tut yoktur öyle bişey inşallah. Doktorlar her duruma şüpheyle yaklaşmak zorunda mecburen. Allaha emanetiz
inşallah değildir ve sağlıkla bebişini kucaklarsınKuzum sonunda dış gebelik şüphesini %90 ekart ettik 4 hafta 6 Gün ile uyumlu kese gözüktü yumurtalıklarımda gözüken kistmiş sıra kalp atışlarını dinlemekte onu bekliyorum heyecan ile yalnız çoğul gebelik olabilir dedi o beni biraz korkuttu açıkçası.
İnşaallah canım Rabbim ne verirse razıyım fakat ne yalan söyliyim gönlüm tekten yanainşallah değildir ve sağlıkla bebişini kucaklarsın
inşallah istediğin gibi olur. Biz de haftaya göreceğiz keseyi inşallah. Ben de ikiz istemişimdir hep, ama doktor bişey demedi tekil çoğul diyeİnşaallah canım Rabbim ne verirse razıyım fakat ne yalan söyliyim gönlüm tekten yana
14 ocak canım. Doktor 1 hafta geriden gidiyor geç döllenme dedi fakat geçen kontrolde normal şuanda dedi haftaya salı tekrar gideceğim inşaallah kalp atışlarını duyarım bu kontroldeikimelekannesiyim sat ne sizin? sanırım aynı zaman geçircez hamililiklerimizi saga salım kucagımıza almak nasip olur ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?