Hissediyorum HAMİLEYİM yoksa değil miyim?

Kızlar ben bugün doktora gittim dış gebelik ihtimali varmış bir hafta sonra tekrar gel dedi çok sancın olursa gece falan dinleme direk gel dedi sağ yumurtalıkta birşey gördü çok moralim bozuk ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Bir
Dış gebelikten neye göre şüphelendi??
Sağ yumurtalığımda keseye benzer birşey gördü fakat tüplerimi net gremedi alttan 20 dakika kadar muayene etti ilk başta normal bir gebelik değerine göre ayın 30unda gel o zaman görünür bebek dedi ama bi muayene edelim dedi muayene ettikten sonra çarşamba gün tekrar gel dış gebelik şüphesi var sancın kanaman vs olursa gecede olsa mutlaka gel dedi anlamadm bende ....

Allah Allah. İçini ferah tut yoktur öyle bişey inşallah. Doktorlar her duruma şüpheyle yaklaşmak zorunda mecburen. Allaha emanetiz

Allah Allah. İçini ferah tut yoktur öyle bişey inşallah. Doktorlar her duruma şüpheyle yaklaşmak zorunda mecburen. Allaha emanetiz
Kuzum sonunda dış gebelik şüphesini %90 ekart ettik 4 hafta 6 Gün ile uyumlu kese gözüktü yumurtalıklarımda gözüken kistmiş sıra kalp atışlarını dinlemekte onu bekliyorum heyecan ile yalnız çoğul gebelik olabilir dedi o beni biraz korkuttu açıkçası.

inşallah değildir ve sağlıkla bebişini kucaklarsın

ikimelekannesiyim sat ne sizin? sanırım aynı zaman geçircez hamililiklerimizi saga salım kucagımıza almak nasip olur ınsallah...
14 ocak canım. Doktor 1 hafta geriden gidiyor geç döllenme dedi fakat geçen kontrolde normal şuanda dedi haftaya salı tekrar gideceğim inşaallah kalp atışlarını duyarım bu kontrolde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…