Eskiden arıyor, şuan aramıyorsa evet doğru hissediyorsun bence. 8 gün çok fazla . Benim mesela 2 aydır görüştüğüm biri var, biz hiç telefonla konuşmuyoruz, henüz arayamadık napıyosun diye, mesajlaşıyoruz ama baştan arayıp sonradan aramıyorsa vardır bir şey.Arkadaşlar bir ilişkim var 4,5 ay kadar oldu ilk zamanlar ilgi alaka çok iyi iken, şimdilerde bir şeyler hissediyorum. Nasıl denir bilmiyorum bir şeyler eksik gibi ama tam olarak da konduramiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum nerden baksanız 8 gündür falan hiç konuşmadık telefonda, mesajlaşmalar oluyor(ki mesajlarıma cevap veriyor mutlaka) ama nedense aramıyor, ben de bu hislerden dolayı aramak istemiyorum açıkçası.
Yani deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum gerçekten hisler her zaman haklı cikar mı, (elle tutulacak bir sorun yok ki ona sorsam bir sorun yok diyecek adım gibi eminim) yani somut bir şeyler olmasa bile bir kadın hislerinde haklı mıdır?
Not: karışık olduysa kusura bakmayın çünkü kafamda çok karışık
Hislerim aldatılmak değil, soğuma üzerine...
Ben naz yaptığım için falan aramamazlik yapmadım, nasıl söylesem istediğim zaman onu arama cesaretini bulamadım ben, zor durumda kalır mı falan diye yani işler çok karışıkSiz niye aramadiniz ben onu anlamadım.Hep o mu sizi arayacak yani,çok saçma.
Neden erkek arkadaşınız evli mi ki?Ben naz yaptığım için falan aramamazlik yapmadım, nasıl söylesem istediğim zaman onu arama cesaretini bulamadım ben, zor durumda kalır mı falan diye yani işler çok karışık
En fazla meşgule çevirir müsait olmadiğinda, cesaret edemeyecek ne var , aynı şeyden bahsediyoruz değil mi? Telefonun bir iki tuşuna basıp arayacaksınız , yamaç paraşütü yapmayacaksiniz.Ben naz yaptığım için falan aramamazlik yapmadım, nasıl söylesem istediğim zaman onu arama cesaretini bulamadım ben, zor durumda kalır mı falan diye yani işler çok karışık
Evet öyle ama 26 yaşında ilk ilişkinizi yaşayınca deneyimsizlik yüzünden kafayı yiyorsunuzEn fazla meşgule çevirir müsait olmadiğinda, cesaret edemeyecek ne var , aynı şeyden bahsediyoruz değil mi? Telefonun bir iki tuşuna basıp arayacaksınız , yamaç paraşütü yapmayacaksiniz.
Hayır evli değil bundan eminim ama işler ciddiye binmesin diye ailelere söylemedik(benden 10 yaş büyük kendisi) ve onlarla aynı şehirde yaşıyor sürekli ailesi ile görüşüyor ben sorun olmasın diye habersiz aramadım hiç genellikle aramadan önce yazarım müsait olunca ara beni ya da ben seni arayım diye.
İlginiz için gerçekten teşekkürler:)Çok aşırı hassas bakıyorsunuz olaya.Sizden 10 yaş büyük koca adamın kız arkadaşı olamaz mı ? Ailesi bilirse bilsin,hemen evlenmeniz mi gerek.Kazik kadar adam bunun aciklamasini ailesine yapamayacaksa sevgili falan yapmasın bir zahmet. Bence işin içinde başka birşeyler var,cidden evli olabilir.
Belki de haklısınız bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim evet ilişkinin başlarında çok şüphem oldu ona karşı hala da doğru insan o mu emin değilimBen sizin diğer konunuzu da okudum.İliskinizi bu hale getiren sizsiniz.Kafanizda tam olarak bu insanla mi olmaliyim,yoksa yanlış kişi mi diye diye tam olarak bir duygusal birliktelik yaşadığınızı birbirinize ilan etmememissiniz bence.Yani karşınızda ki kişi sizinle tam olarak neye başladığını goremiyor bence.Bir de 36 yaşında ki bir adamdan bahsediyorsunuz bagimsiz kendi evi,duzeni olan yetiskin birisi.O yaşta ki erkeklerin çoğu ya 2. buluşmada evlenelim diyorlar ya 2.bulusma benim evimde olsun ...bence beyefendi tam olarak sizinle ne yaşadığını görmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?