Hissetmek

Insan sevdigiyle konusmadan 2 gun duramaz
Bence iliskiniz coktan bitmis
Mesaj atma geri cek kendini
Sonra da izle ve gor sonucu

canım aynısı benım basımda var. basta cok ılgılıydı herhalde ona sevdıgımı bellı edınce kacan taraf oldu ve bıryerlerı kalktı. normalde hergun 3-4 kere konusurduk ve bızde aılesıyle bırlıkte ıken konusmazdık . aılesınden cekınırdı. 29 yasında kendısı. ve suan 3 gunden berı konusmuyoruz. cok uzuluyorum. senın gıbı onunda evlı oldugunu dusunmuyorum ama neden aramıyor bılmıyorum. cok kırgınım ve uzgunum

Mesaj ya da size ilgisi ne durumda peki benim durumum benden kaynaklı biraz da ona ilişkinin başında sürekli aramana sormana gerek yok, ben bunları takmam demiştim şu anda onun rahatlığı var onda ama mesaj falan konusunda ilgili.
Bir de benim bu kadar takmam dönemsel birşey galiba, arada sırada geliyorlar bana:))

canım suan konusmuyoruz kendısıyle. ortada bısı yokken ve bısey de yapmamısken yalnız kalmak ıstıyorum dedı ve bugun tam tamına 4 gun oldu konusmayalı. gunde 3-4 kere arayan ve son gun suprız yapan bırı anıden ıletısımı kestı. ben baska bırı oldugundan suphelenıyorum artık cunku hıc bısey yapmadım. gonlum okadar rahatkı. allah buyuk dıyorum

Ben de diger arkadaslar gibi evli oldugundan suphelendim nedense.dikkatli ol.koskoca adam bi tenefuste bile telefon acacak vakti bulur.cidden var bi SIkinti...

Aynı şeyi yaklaşık bir senedir yaşıyorum.. tabi tamamen aynı değil başta benimde güzeldi baya uzak şehirlerdeydik hergun konuşuyorduk ikimizde yalnız yaşıyorduk ama o artık ailesi ile yaşıyor bizdede öyle uzunca süreler arama kesildi ama yazişmalar devam etti ben üzerine düştükçe geri geri gitti.. senin yoğun ilgin beni korkutuyor dedi ben nie böyle oluyor dedikçe de birşey yok ki böyle şeyleri. Zamanı mı olur dedi dedi de dedi... Velhasil böyle devam ederse hiç şaşırmayın

Ve bizde bir kere bile canım cicim olayı olmadı

Teşekkürler arkadaşlar evli olma durumu yoktu ondan emindim ama artık soğuma ve bitmeye yakn bir durum var zaten. Bir arkadaşın şakası sayesinde gerçek yüzünü görmüş oldum, aradığım halde açmadı, msj attığım halde dönmedi geri. Demek ki bir şeyler bitti artık ben de uğraşmayı bıraktım top onda. Olursa olur olmazsa biter, kimse vazgeçilmez değil sonuç olarak. Kendisi kaybetti, benim içim rahat...

Uzun mesafe ilişkinin laneti malesef bu, en ufak bi soğuklukta hemen 'soğudu mu, daha sevmiyor mu, ayırılacak mı ?' diye kafayı yedirtiyor insana. Hal böyle olunca sen de o paniği ve duygusal karmaşayı ona yansıtıyorsun o da bunalıyor, kısır döngü. Defalarca yaşadım, yıllarca yaşadım, kaç kere oldu hatırlamıyorum bile.

Ben de uzun mesafe ilişki yaşadım hala da yaşıyorum. Biz kavga ettik mi 3-4 gün günaydın mesajı dahi atmayız ama her seferinde özür dileyerek ve özleyerek barışırız. Uzaktan ilişki çok yorucu ve çok riskli, mümkünse sonlandırın bile diyebilirim çünkü sizden soğumasına kızmasına vs müdahele edemiyorsunuz, yanyana olsanız çözülecek şeyler uzak ilişkide ayrılık sebebi oluyor.

Asla ilk zamanlar gibi ilgi ve 7/24 konuşmayı beklemeyin, sabır ve anlayış bu işin sırrı.

Bunu diyebiliyorsanız buradan geri dönmeyin. Vazgeçebileceğiniz kişilerden vazgeçmeyip kendinizi süründürmeyin sakın :)

Bunca şüpheye girdiğiniz birinin doğru kişi olması imkansız denecek kadar zor, doğru kişi olunca iliklerinizde bile hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…