Hissettiğim ne varsa dile getiriyor!

Yeni konu açabilirsin bu sorunun için :)

Harika çok şık abartıdan uzak tam bir gelin gibi sade masum aşkla giy canım toplu bir saç harika olacaktır
Evet canım ben de toplu düşünüyorum saçımı :) Çok sevindim beğenmene :) Görünce vuruldum bu modele ... keza görenler de beğendiler :) kalıbı ne kadar zarif değil mi :)

Evet canım ben de toplu düşünüyorum saçımı :) Çok sevindim beğenmene :) Görünce vuruldum bu modele ... keza görenler de beğendiler :) kalıbı ne kadar zarif değil mi :)
Çok zarif canım zevklisin zaten seçimlerinden farkediliyor akıllarda kalan bir gelin olacaksın eminim

Hayırlısı olsun canım inşallah hakkınızdayalnız belirteyim istediğiniz mekanda istediğiniz tarihte yer kalması açısından elinizi çabuk tutun 2015 gelinleri aceleci
:) Hazırlıklar bitsin de nikah olur en kötü ihtimal. Zaten kokteyl tarzı düşünüyoruz..Gemi kiralanacak . Sorun olmaz sanırım rağbet düğün salonu ve kır düğünlerinde olduğu için sorun yaşamayız sanıyorum :)

Anladım canım o zaman sorun yok tabi ki dediğin gibi kır ya da salonlara daha çok saldırılıyor

Sen tarihi almışşsın bile yanlış anlamadıysam ,sonunda yaa :) Nasıl gidiyor hazırlıklar ne durumda :)
Evet canım aldık nasipse inşallah Güzel tek tek hallediliyor çok şükür halletmeye çalışıyoruz topiğime aldıklarımı ekliyorum sırasıyla az çeyiz eksiklerim kaldı büyük parçalara geçtik artık eksikler tamamlanıyor

Maşallah ya :) Benim de ufak tefek eksiğim var çeyizde :) Amaaan diyorum nasılsa zaman var :) Neleri hallettim onlar ne ki diyorum :) Allah yardım ediyor gerçekten evlenecek olana :)
İnşallah herşey gönlünce olsun canımmm :)

Amin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahHallediliyor Rabbim yardım ediyor gerçekten nasıl oluyor anlamıyorsun bileEv içine girdiğimizde eksikler daha da belli olur eksik bitmez ki olduğu kadar sonradan tamamlanacak ne yapalım bütçede zorluyor artık beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…