Hissettiğim ne varsa dile getiriyor!

Sizi tanımıyorum ama benim hayalimdeki şeyi yaşadığınız bi gerçek, Allahım sizi hep mutlu etsin şimdiden hayırlı olsun :)
Ben biraz hayalperest bi kızım, şimdiye kadar eğitimimle ilgili kurduğum tüm hayalleri gerçekleştirdim şükürler olsun ki şimdiki tek hayalim sizin yaşadığınız tevafuğu yaşamak, çünkü aşk dediğin bana göre budur, iki kişinin birden birleşmesi, kaderini birden bulması, hissetmesi.
Bana inanmayan çok arkadaşım var ''off eflatuns gez hayallerde sen hayat böyle bişey değil'' diyen, onlara hep sizin hikayenizi anlatıyorum, nasıl içselleştirmişsem artık sizin aşkınızı :)
Tek dileğim hayatımın erkeğiyle bi tevafukla buluşmam ve evleneceğim insan işte o diyebilmem :)

amman aman neler olmuş böyle, elbise arayışına bile girilmiş. Çok sevindim ya. Siz bu aşkla zaten yılın çifti olursunuz. Çokta kafana takma kıyafet sorununu:) Çok Çok mutlu olun Çokkk:)
Aminnn inşallah teşekkür ederiiimm :)
Kıyafet konusunda hala bi karara varamadım zaten ama çok da önemli değil artık açıkçası... Sevdiceğim dedi ki ne giysen yakışıyor neyi dert ediyorsun çıkıp bakarız ne istiyorsan alırız

Sevgili Eflatuns,
Eğitiminle ilgili gerçekleştirdiğin tüm hayallerin adına tebrik ederim.
Ve en güzel zamanda yüreğinin diğer yarısıyla karşılaşmanı dilerim.
Hayat o kadar tuhaf ki...
Gerçekten olmadı diye sızlandığımız dualara gün gelip şükrediyoruz.
Ben hiç vazgeçmedim inanmaktan.Beni bulabilmesi için dua ettim.
Ve bilseydim erkek sinek bile yaklaştırmazdım yanıma...
Çünkü benim sevdiğim, benim erkeğim o kadar yüce gönüllü ki...
Dilerim Rabbim hakeden herkese nasip etsin :)

CİCİLERİİİMMM

Eklentiler

• 70-177385-w600h500.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 113
  • 85-493023-big.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 104
  • 99-376433-w600h500.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 108
  • 40895.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 112
  • 1250785037725_water.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 1525157666972-2_water.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 122
  • 1650447011290-3_water.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 121
  • 8698213118586_1_org_thumb.webp
    3 KB · Görüntüleme: 127
  • 2014528162955_tb21ew257408a.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 127
  • 8698213125980_1_org_thumb.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 137

Gözden kaçırmışım güncellemeyi, konunuzda bi gelişme var mı diye bakınca gördüm geç bir cevap oldu bu yüzden :)
Tüm içten dualarınız için teşekkür ederim, Allah hepimizin en içini biliyor, ettiğimiz duaları o duyuyor, gönlümüzden geçen bizim için hayırlı olan neyse onunla karşılaştırır bizi inşallah, sizde olduğu gibi :)

Yazıp yazmama arasındaydım ki yazmalıyım dedim... Umut olur ,kırık gönüllere belki bilmeyerek de osa su serpebilirim...
Mayıstaki mucizevi tanışma Eylül'de güzel bi toplantıyla taçlandırıldı.
Şimdiye dek yaşadığım hüzün,acı,sıkıntı,keder,dert,tasa,haksızlık....
Ne varsa beni yaralayan , umudumu kıran...
Zerre kalmadı...
Bazı insanlar mutluluğun bedelini baştan öder ...
Ben de onlardanım...

Şuan hissettiğim duyguları tarif etmeye yetecek kadar geniş değil kelime haznem...
Cümlelerim yetersiz...
Söyleyebildiğim tek şey 'ÇOK ŞÜKÜR'

Ve 'İYİ Kİ'

ahhh cnm ne kadar guzel yazmıssın ıns hayırlısı olur gelısmeler olursa ılet bıze

Sabah uyandım , oyuncak ayıma nasıl sarıldıysam artık kollarımın ağrısıyla açtım gözlerimi
Sonra sevdiceğimin sesini duymak istedim gözlerim kapalıydı...
Yanımdaymış gibiydi...
Ne de güzeldi.
Geldi beni aldı , sabah sabah çorbacıya gidip çorba içtik Biraz fırçaladı beni , incecik giyinmişsin üşütüp hasta olacaksın dedi
Ben zaten hastayım ya sana dedim
Neyse ki yumuşadı
Sonra hiç yanından ayrılmak istemeyerek işe geldim...
Zaman çabucak aksın yanımda olmadığı anlarda,yanımdayken de dursun hiç geçmesin istiyorum :)

Bana bohça hazırlandığı için 2. bi bohçayı ne yapacağım diye düşündüğüm için ilerde benim de işime yarayacak bişey olsun dedim ve hurç aldım onun yerine...
Geriye sadece traş & bakım seti ,seccade ve takkesi kaldı sevdiceğimin...
İç çamaşırları, terlikleri, havluları ,eşofman ve pijama takımı,kemer ve cüzdan takımı , kazak ve hırkası daha sayamadığım alıp da şuan aklıma gelmeyen herşeyini bavul içersinde süsleye püsleye götürcem aşkısımaa

Herşey bir harika özel yaptırıyorsun sanırım canım yüzük tepsinize bayıldım herşeyine bayıldım daha doğrusu

Herşey bir harika özel yaptırıyorsun sanırım canım yüzük tepsinize bayıldım herşeyine bayıldım daha doğrusu
canımm evet , kayınvalidem beni alıp karşısına hadi kızım tepsini beğen dedi ben de bakmıştım daha evvel buna
Anne bu olabilir mii dedim ... Harika bi seçim şaşırmadım dedi ve arayıp hemen sipariş verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…