- 17 Haziran 2014
- 348
- 684
- 123
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
Sırasıyla toparlamaya sıfırdan başladığım gözümün nurlarından bir kaç parça :
Eki Görüntüle 1180238 Eki Görüntüle 1180247 Eki Görüntüle 1180248 Eki Görüntüle 1180249 Eki Görüntüle 1180250 Eki Görüntüle 1180251 Eki Görüntüle 1180252 Eki Görüntüle 1180253 Eki Görüntüle 1180254 Eki Görüntüle 1180256 Eki Görüntüle 1180264 Eki Görüntüle 1180265 Eki Görüntüle 1180267
Dahası var da resimleri yükleyemedim
Nişan canımDüğün müyok yok nişan herhalde
Amin ,inşallah.Çok teşekkür ederimAllah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Nişan canımDüğün değil Keşkee olsa
Amin canım inşallah.Tabii zaten çok erken bakmaa, daha 2 ay yeni bitti bizimO da olur canım hayırlı zamanda Rabbim tamamına erdirir inşallah
Amin canım inşallah.Tabii zaten çok erken bakmaa, daha 2 ay yeni bitti bizim
Ee tabii uzaması kadar kötü bi durum yok... Mecbur kalınmadıkça...Ne güzel ama uzaması o kadar güzel değil boşver
Ee tabii uzaması kadar kötü bi durum yok... Mecbur kalınmadıkça...
Bi an önce kavuşasım var
Aminn ,inşallah canım benimİnşallah kısa sürede düğünle de güzel masalınızı devam ettirirsiniz kuzum
Aminn ,inşallah canım benim
Dualarınıza ihtiyacım varr
canımsınn , çok sağolDualarım seninle mübarek günler bol bol dua
canımsınn , çok sağolNe günlerden ne günlere değil mi ... Az çekmedim
Kesinlikle çok doğru , her anım şükretmekle geçiyor...Rabbim öyle şeyler yaşatıyor ki geleni yaşadığında gidene bir kere daha teşekkür ediyorsun canım herşey kısmet
Kesinlikle çok doğru , her anım şükretmekle geçiyor...Rabbimin mucizesi diyorum
Amin inşallah .Teşekkür ederim.İnşallah herşey herkesin gönlüne göre olurDenilecek fazla bise kalmamis aslinda filmlere kitaplara konu olacak kadar guzel bi mucize olmus tanismaniz onun seni bulmasi. Sonsuzluga giden bu ask masaliniza masallah diyorum ben. Allah herkese boyle ask nasip etsin ve sizi de bi omur ayirmasin. Askiniz hic azalmadan hep sizinle olsun. Allah mutlulugunuzu daim etsin. O kadar guzel ki yasadigin seyler ne desem sonuk kalir. Allah hepimize nasip eylesin. Sevdiginle omur boyu mutluluklar caniim :))
Yepyeni taptaze bi gelismeyle sizlerleyimAllah nasip ederse önümüzdeki ay sözümüz kesilecek. Bugün aileler biraraya geldi , cok güzel agirladigimi dusunuyordum ki yorumlar da bu yönde oldu cok şükür ... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vayyyyy. Çok sevindim yaaa. E hadi bakim, Rabbim tamamına erdirsin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?