Hissizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela yarın iş var kıyafetini hazırlamam lazım kıpırdayasım bile gelmiyor
Ütü fikri bile beni boğuyor

Ben ya yerinde tepki veremiyorum
Ya kötü bir tepki veriyorum ya hiç vermeyip sonradan kendime dert ediniyorum niye böyle söylemedim diye
Siz vicdanlı bir kişi olduğunuz için bu durgunluğu yaşıyorsunuz.

Sert tepki vermek, yerinde bile olsa sizi üzüyor..

Hak edene..ve duruma göre davranin kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Acilen kendinize beslenme ve spor programi oluşturun..

1 hafta yapın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz sonra devamını da getirirsiniz..

Mesela yarın iş var kıyafetini hazırlamam lazım kıpırdayasım bile gelmiyor
Ütü fikri bile beni boğuyor

evet bende de mesela bulasık ornegi var, asla 1 günden fazla beklemez evde, ama erteledikce erteliyorum yıkamayı kalıyorlar, ben de bisey giydigimde hisbiseyin yakısmayacagını dusunuyorum, mağazalara girdiğimde cok begendigim bir kıyafeti ya bu bana zaten yakısmıcak niye bakıyosun ki diyip ordan cıkıyorum, onceden boyle bi düsüncem de yoktu, vucudumda hicbir yerimi begenmez oldum, spor yapmak istiyorum ya zaten sekle cok zor giriyorum diyip onu da erteliyorum. Hayattan kopmus, dalından koparılmıs ve uzerine basılmıs bir cicek gibi kenara atılmıs, bos, solmus hissediyorum.

O kavga beni çok rahatsız ettiydi
O kadar uzatmazdım normalde
Normal konuşamaksakta artık hırs kin tutamam içimde ben
Sağol düşüncelerin için

Son zamanlarda sizi üzen Şeyler yasadıysanız normal.
Zaman zaman bana da oluyor.
Gececek.
Hepsi bir süreç.

Vallahi demire değsem elektrik çarptırıyorum
Aşırı bir negatif elektrik var bir de
Hiç anlamam bu tuzlardan taşlardan öyle r şey mi yapsam diyorum
Doğal bir ortam bulursanız çorabınızı çıkarın toprağa basın..
Her gün yürümeye çalışın..
Bir de düşüncelerinizi kontrol altına alin kafanizdakileri , kendinizle konuşarak bunu düşünmeyeceğim, bunların hiçbiri beni üzemez diyerek kendinizi telkin edin.
Sizi üzen kişilerle ilgili de yaşadığınız güzel anıları hatırlayın..O kişiye karşı öfkeniz dinsin.Bu yöntemi çok uygularım.Tavsiye ederim.

Düzeldiniz mi biraz nasıl oldunuz bende de aşırı sinirlilik tahammülsüzlük var

Düzeldiniz mi biraz nasıl oldunuz bende de aşırı sinirlilik tahammülsüzlük var

Hissettiklerim daha da kötüleşmemekle birlikte sanırım stabiller şuan. Yine aynı şekilde ilgisizlik ve isteksizlik hali mevcut ancak artmadı yerinde sayıyor. Psikiyatrist araştırıyorum, iyi bir tane bulduğumda gideceğim. İş yerimde yaşadığım sorunları kafamda çok büyütüyorum bu da stres-depresyon olarak dönüyor sanırım. Antidepresansız bir çözüm var mıdır onu da bilmiyorum. İlaçlı ya da ilaçsız artık ne nasıl olursa olsun bir terapiye ihtiyacım var şuan o kesin.

Umarım terapi iyi gelir ilaç mı çözüm terapi mi ikisi de mi bi çözemedim gitti

ayni ben
normalde duydugumda hickiriklara bogulacagim seylere birak aglamayi uzuntu tepkisi bile veremiyorum
gecen cok ama cok sevdigim bir yakinimin kanser oldugunu ogrendim ben yalnizken arayip soylememisler anneme gitmemi beklemisler uzulurumde bisey olur diye oyle duygusaldim yani duyunca hic bisey hissetmedim
agresifim biraksalar gunlerce uyurum heralde tahammulsuzum
insanlarla konusmak istemiyorum gormek bile istemiyorum kimseyi

Aynı durumdayım şu an hissizlik geçti sadece öfke kaldı

Merhaba arkadaşlar
Cevap veren herkese teşekkür ederim
Bende hissizlik biraz geçti ama elimde tek kalan his öfke oldu
Ne aileme ne arkadaşlarıma ne akrabaya ne komşuya tahammülüm kalmadı
Birilerini tekme tokat dövmek istiyorum

galiba sadece onları yeme anında mutlu hissediyoruz bu yüzden bendede tatlı manyakligu oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…