- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Kuşlar yine ben ve bir bebis konusu daha. Bir kaç gün evvel eşimin sperm morfoloji sinin %1 olduğunu öğrendik. Yani son yasadigim bos gebelik sorumlusu buymus. Doktora gittik kurtaji yapan doktor büyükçe bi hastanenin tüpbebek bolum bbaşkanı sabriniz yok ise tup bebek yapalim dedi. Bizde malum 2 kere korunurken gebelik elde ettik 3.gebelikte isteyerek hemencik olmuştu. Sizin cabuk gebelik elde edisiniz ve bir tanede ileri haftaya giden (14.hafta) gebeliginiz oldugunu gore sansinizi deneyin 3-4 ay sonra olmazsa veya düşük olursa bakariz ama bu ay hamile kalma sana histereskopi yapalim rahim içine bakalim 3.kurtajin var hem hamile kalman icinde yeterli desteği vericem sana catlamatma iğnesi filan. Neyse velhasil korunmuyorum ve bu opr. Olmak istemiyorum korkuyorum rahim agzi yetmezliğine sebeb olur mu diye? Bi sebeb varmi sizce dedui rahim içini kamerayla bakacagiz bisi varsa alacagiz polip vs gibi. Tedirgin olduğum nokta benim acibadem sigortam var sinirsiz para için mi demekten kendimi alamadim. Başka doktora da gideceğim ama gebe değilsem 10 güne kadar adet olacagim ve gözükmek istediğim yere gozukememis olacagim(bahçeci ve acibadem ) randevulardan dolayi. Ama bu doktor da gebeligimi takip ettirmek istediğim bi isim kesinlikle bu ay acba şehir disindayim diye atlatsam gerekli arastirmayi yapip ki gitsem diyorum?
Biraz huyluyum ve maalesef koşulsuz güvenmiyorum. Velhasil kelam bu opr. Olanlarin sebebi neydi benim gerekli sebebim var mi?
Bu arada saglikli spermi yakalamistir inşallah yumurtamsı dua ederseniz sevinirim. Bu kez bu kez normalinden en güzeli olsun. Tesekkur ederim
Biraz huyluyum ve maalesef koşulsuz güvenmiyorum. Velhasil kelam bu opr. Olanlarin sebebi neydi benim gerekli sebebim var mi?
Bu arada saglikli spermi yakalamistir inşallah yumurtamsı dua ederseniz sevinirim. Bu kez bu kez normalinden en güzeli olsun. Tesekkur ederim