arkadaşlar ben geçtiğimiz cuma günü histereskopi ameliyatı oldum. genel anestezi altında yapıldı. benim bir dış gebelik bir kimyasal gebelik bir de aşılama sonucunda düşüğüm oldu. önce tanısal histereskopi yapıldı. ve rahmimde polip yani et parçası saptandı. bu işleme 800 tl verdik. sonra doktor operasyon geçirmemi yoksa düşük ya da ölü doğum yapma olasılığımın çok fazla olduğunu belirtti. 3000 tl ye de ameliyatı oldum. sıkıntısız ve iyi bir operasyondu. açıkçası sonuçları ben de merak ediyorum. tekrar aşılama yaptıracağım ama patoloji sonucunu ve doktorun müsade etmesini beklemem gerekecek. bu arada rahmimde hafif eğrilik olduğunu söylemişti doktorum ama polipi alınca orasının düzeldiğini belirtti. görüşemede bunu özellikle soracağım. bu arada aşılama işlemine de 800 tl ödüyoruz. spermiyogram 250 tl. özel medicana hastanesinde Ömer Faruk Vanlıoğlu hocanın hastasıyım. Ve kendisine çok güveniyorum. Ayrıca Anadolu yakasında gitmediğim hastane doktor kalmadı bir tek Ömer hocaya güvendim.Bu ameliyatı olup aynı ay hamile kalanları okudum ertesi ay ya da takip eden aylarda çoğu kişiden gebelik haberleri okudum. bence bu işlemde rahimde yenilenme ve düzelme söz konusu. Kimse korkmasın.