Histeroskopi Sonucu Gebe Kalan Varmi Aranizda..

Benimde 2 aşılamam var 2 de kayıp 1 mol gebelik 1 dış gebelik dr beye hsg gönderdim bana da histeroskopi dedi ama ocak ta dış gebelik gecirdiğim için ne zaman adet olacağımi bilmiyorum o yüzden randevu alamıyorum ama dr Çok yoğunmus dediklerine göre

Evet bende zor randevu almistim hatta 2 ay ertelediler tekrar randevu verdiler zor muayene olduk. Tup bebek tedavileri ameliyatlar muayeneler derken cok yogun oluyor

arkadaşlar ben geçtiğimiz cuma günü histereskopi ameliyatı oldum. genel anestezi altında yapıldı. benim bir dış gebelik bir kimyasal gebelik bir de aşılama sonucunda düşüğüm oldu. önce tanısal histereskopi yapıldı. ve rahmimde polip yani et parçası saptandı. bu işleme 800 tl verdik. sonra doktor operasyon geçirmemi yoksa düşük ya da ölü doğum yapma olasılığımın çok fazla olduğunu belirtti. 3000 tl ye de ameliyatı oldum. sıkıntısız ve iyi bir operasyondu. açıkçası sonuçları ben de merak ediyorum. tekrar aşılama yaptıracağım ama patoloji sonucunu ve doktorun müsade etmesini beklemem gerekecek. bu arada rahmimde hafif eğrilik olduğunu söylemişti doktorum ama polipi alınca orasının düzeldiğini belirtti. görüşemede bunu özellikle soracağım. bu arada aşılama işlemine de 800 tl ödüyoruz. spermiyogram 250 tl. özel medicana hastanesinde Ömer Faruk Vanlıoğlu hocanın hastasıyım. Ve kendisine çok güveniyorum. Ayrıca Anadolu yakasında gitmediğim hastane doktor kalmadı bir tek Ömer hocaya güvendim.Bu ameliyatı olup aynı ay hamile kalanları okudum ertesi ay ya da takip eden aylarda çoğu kişiden gebelik haberleri okudum. bence bu işlemde rahimde yenilenme ve düzelme söz konusu. Kimse korkmasın.

arkadaşlar ben geçtiğimiz cuma günü histereskopi ameliyatı oldum. genel anestezi altında yapıldı. benim bir dış gebelik bir kimyasal gebelik bir de aşılama sonucunda düşüğüm oldu. önce tanısal histereskopi yapıldı. ve rahmimde polip yani et parçası saptandı. bu işleme 800 tl verdik. sonra doktor operasyon geçirmemi yoksa düşük ya da ölü doğum yapma olasılığımın çok fazla olduğunu belirtti. 3000 tl ye de ameliyatı oldum. sıkıntısız ve iyi bir operasyondu. açıkçası sonuçları ben de merak ediyorum. tekrar aşılama yaptıracağım ama patoloji sonucunu ve doktorun müsade etmesini beklemem gerekecek. bu arada rahmimde hafif eğrilik olduğunu söylemişti doktorum ama polipi alınca orasının düzeldiğini belirtti. görüşemede bunu özellikle soracağım. bu arada aşılama işlemine de 800 tl ödüyoruz. spermiyogram 250 tl. özel medicana hastanesinde Ömer Faruk Vanlıoğlu hocanın hastasıyım. Ve kendisine çok güveniyorum. Ayrıca Anadolu yakasında gitmediğim hastane doktor kalmadı bir tek Ömer hocaya güvendim.Bu ameliyatı olup aynı ay hamile kalanları okudum ertesi ay ya da takip eden aylarda çoğu kişiden gebelik haberleri okudum. bence bu işlemde rahimde yenilenme ve düzelme söz konusu. Kimse korkmasın.
Bende olmustum 1 sonrasinda da tup bebege basladik pgt yaptrdk embriyolara hamile kaldım ikizlere allahım hepimiznde kucaklarını doldursun inşallah

Cnm nekadar sure hemen ertesi aymi şimdiden tskler
Rahme çizik attırdm polipler temizlendi bir ay sonraki adetimn 2.gunu başladık tedaviye ama pgt de yapıldı insanlar pek onemsemiyor ama her dollenen yumurta embriyo yani sağlıklı olmuyor o yüzden de duşukler oluyor pgtde sağlıklı olanlar seçilip. Transfer ediliyor bide çok ananas yemiştm transfer zamanında ve hep uzanıp dinlendm tabi şimdide dinlenmeye devam ikiz olunca insan korkuyor bişey olacakmı diye

Ankara da doktorumun hrs hastanesiyle anlaşması varmış orda yaptı canm

Rahme çizik attırdm polipler temizlendi bir ay sonraki adetimn 2.gunu başladık tedaviye ama pgt de yapıldı insanlar pek onemsemiyor ama her dollenen yumurta embriyo yani sağlıklı olmuyor o yüzden de duşukler oluyor pgtde sağlıklı olanlar seçilip. Transfer ediliyor bide çok ananas yemiştm transfer zamanında ve hep uzanıp dinlendm tabi şimdide dinlenmeye devam ikiz olunca insan korkuyor bişey olacakmı diye
Çok tesekkur ederim bilgi için allah inss bebislerinizi sagsalim sağlıkla kucağınıza aldirsin

Merhaba konu başlığını görünce yazmak istedim. Tüp bebek tedavisi öncesinde rahim filmi çektirmiştim bir sorun çıkmamıştı. İki kere başarısız tüp bebek denemesinden sonra histereskopi yaptırmaya karar verdim. Doktorum her ne kadar gerek yok rahim filmi çektirmişsin dediysede histereskopi sonunda rahimi çizdirmenin faydalı olacağını düşündüm. Ve anestezisiz histereskopi oldum. Ve diğer iki denemede yapmadığımız beşinci gün embriyosu transferi sonrası çok şükür hamile kaldım. Bazı şeyler tamamen bir bahane. Rabbim ol derse olur zaten ama yinede tıbbın verdiği imkanları kullanmak elimiz kolumuz bağlı beklememek gerektiğini düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Birde doktorumdan cok memnunum cok ilgili bir doktor en ince ayrintisina kadar inceliyor sorun ne ise duruma gore tedavi uyguluyor. Cok doktor gezdik kimse rahimde sıkıntı oldugunu anlamadi. Tesadufen arastirirken buldum ve gittim cokta memnun kaldim
Canim histereskopi sonrasi mustafa hoca yaptigi islemin cd sini veriyor mu acaba

Arkadaslar, operatif histeroskopi olup adet kanamasında artış olan varmı? Histeroskopiden sonraki ilk adetimi oldum. Bu gün 7. günüm normalde 3 gün sürerdi.

kızlar histeroskopi ile rahim filmi aynı şey mi acaba? farklıysa aralarındaki fark nedir?

Kizlar histereskopiden sonra bel agrisi yasayan var mi dehset belim agriyor mahvoldum 5 gundur

Benim sadece adet ağrısı gibi ağrım olmustu ağrı kesici bile almamistim 3 gün rahat kanamam oldu
Adetin 5. Yada 6.gunuydu histereskopi in yapildigi. Benim de ole bi kac gun lekelenme oldu cok ole agri olmadi. 1 hafta sonra kasik agrilari cok oldu. Sonraki hafta bel agrisi basladi. Adetime 4-5 gun var hala bel agrisi devam ediyo. Arada dayanilmaz oluyo arada hafifliyo anlamsiz geliyo.

Back
X