Ben yaptırdım canım ilk deneme başarısız olunca.rahmi kontrol edip çizik attı. Genel anestezi ile oluyorsun hiçbir şey hissetmiyorsun uyanınca da agrim olmadi benim sadece 4 5 gün kahverengi akıntım oldu histeroskopiden itibaren 21 gün doğum kontrol hapı kullandım.Kizlar basarisiz tup bebek denemelerimin sonucunda histeroskopi yapalim dedi doktorum yaptirdiniz mi agrili acili bir islem mi
Tamam canim cok tesekkurler tedavi oldun mu bebegin oldu mu cizikden sonraBen yaptırdım canım ilk deneme başarısız olunca.rahmi kontrol edip çizik attı. Genel anestezi ile oluyorsun hiçbir şey hissetmiyorsun uyanınca da agrim olmadi benim sadece 4 5 gün kahverengi akıntım oldu histeroskopiden itibaren 21 gün doğum kontrol hapı kullandım.
Transfer olali 8 gün oldu canım cuma yada ctesi kan vericem o zaman belli olacak nasipseTamam canim cok tesekkurler tedavi oldun mu bebegin oldu mu cizikden sonra
Hayirli ugurlu olsunTransfer olali 8 gün oldu canım cuma yada ctesi kan vericem o zaman belli olacak nasipse
Teşekkür ederimHayirli ugurlu olsunhisteroskopiden sonraki ay mi oldu transfer?
Oh ne guzel, hic zaman kaybetmeden transfer olmus. Dogum kontrolu o yuzden kullandirttilar demekkiTeşekkür ederimhistereskopiden sonra 21 gün d.kontrol hapı kullandım bitince adet oldum o adetle başladı transfer hazırlığı şubatta işlem yapıldı mart sonu transfer olmuş oldu
Amin canım inşallah bu sefer pozitifi görürüzOh ne guzel, hic zaman kaybetmeden transfer olmus. Dogum kontrolu o yuzden kullandirttilar demekki
Poztifi gormek de nasip olur insallah
Amin canım inşallah bu sefer pozitifi görürüzkaçıncı deneme olacak sizin ? belirli bir sorununuz var mıydı?
hayırlı olsun şimdiden canım inşallah gönlünüze göre olur
Bizde genetik hastalik problemi oldugu icin pgtli tup bebek disinda cocuk sahibi olmayi dusunmedik hic.
Saglikli embriyolarimiz hazir. Poliplerim icin histereskopi olacagim bu ay, Allah kismet ederse Mayista da transfer olur insallah
Allah yuzumuzu guldursun h epimizin
Canım nasılsın? Benim de kimyasaldan sonra histeroskopi yapalım dedi doktorum. Adetimin bitmesini bekliyorumKizlar basarisiz tup bebek denemelerimin sonucunda histeroskopi yapalim dedi doktorum yaptirdiniz mi agrili acili bir islem mi
Kanama oldu mu peki ne kadar sürdüBiraz agri oluyo sonrasindada adet agrisi gibi agri oldu
2 gun kanama oldu sonrasi 2_3 gunde lekelenme oldu bittiKanama oldu mu peki ne kadar sürdü
Insallah canimCanım nasılsın? Benim de kimyasaldan sonra histeroskopi yapalım dedi doktorum. Adetimin bitmesini bekliyorum
Rahim ağzındaki o transferi zor kılan darlık düzeltilecek inşallah
Ne zaman olacak belli oldu mu senin? Ben şimdi muayaneye gidiyorum bakalım ne diyecekInsallah canimbenimde tutmamasindaki nedeni arastirmak icin rahimin icine bakicak
Yok bidaha tedavi dusundugumde yapacklarNe zaman olacak belli oldu mu senin? Ben şimdi muayaneye gidiyorum bakalım ne diyecek
Anladım canım inşallah bi daha tedavi düşünmeme gerek kalmaz da kendiliğinden kalırsın hamileYok bidaha tedavi dusundugumde yapacklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?