Histeroskopi yaptiran varmi

Kizlar basarisiz tup bebek denemelerimin sonucunda histeroskopi yapalim dedi doktorum yaptirdiniz mi agrili acili bir islem mi
Ben yaptırdım canım ilk deneme başarısız olunca.rahmi kontrol edip çizik attı. Genel anestezi ile oluyorsun hiçbir şey hissetmiyorsun uyanınca da agrim olmadi benim sadece 4 5 gün kahverengi akıntım oldu histeroskopiden itibaren 21 gün doğum kontrol hapı kullandım.

Tamam canim cok tesekkurler tedavi oldun mu bebegin oldu mu cizikden sonra

Hayirli ugurlu olsun histeroskopiden sonraki ay mi oldu transfer?
Teşekkür ederim histereskopiden sonra 21 gün d.kontrol hapı kullandım bitince adet oldum o adetle başladı transfer hazırlığı şubatta işlem yapıldı mart sonu transfer olmuş oldu

Teşekkür ederim histereskopiden sonra 21 gün d.kontrol hapı kullandım bitince adet oldum o adetle başladı transfer hazırlığı şubatta işlem yapıldı mart sonu transfer olmuş oldu
Oh ne guzel, hic zaman kaybetmeden transfer olmus. Dogum kontrolu o yuzden kullandirttilar demekki
Poztifi gormek de nasip olur insallah

Oh ne guzel, hic zaman kaybetmeden transfer olmus. Dogum kontrolu o yuzden kullandirttilar demekki
Poztifi gormek de nasip olur insallah
Amin canım inşallah bu sefer pozitifi görürüz kaçıncı deneme olacak sizin ? belirli bir sorununuz var mıydı?

Amin canım inşallah bu sefer pozitifi görürüz kaçıncı deneme olacak sizin ? belirli bir sorununuz var mıydı?

Bizde genetik hastalik problemi oldugu icin pgtli tup bebek disinda cocuk sahibi olmayi dusunmedik hic.
Saglikli embriyolarimiz hazir. Poliplerim icin histereskopi olacagim bu ay, Allah kismet ederse Mayista da transfer olur insallah

Allah yuzumuzu guldursun h epimizin

hayırlı olsun şimdiden canım inşallah gönlünüze göre olur biz de sonucu bekliyoruz bakalım az kaldı

Bende bu salı olucam. Anestezi ile yapılan bir işlem çok zor olacağını düşünmüyorum. Umarım vesile olur bu da sağlıklı bir bebeğin tutunup gelmesine

Kizlar basarisiz tup bebek denemelerimin sonucunda histeroskopi yapalim dedi doktorum yaptirdiniz mi agrili acili bir islem mi
Canım nasılsın? Benim de kimyasaldan sonra histeroskopi yapalım dedi doktorum. Adetimin bitmesini bekliyorum
Rahim ağzındaki o transferi zor kılan darlık düzeltilecek inşallah

Canım nasılsın? Benim de kimyasaldan sonra histeroskopi yapalım dedi doktorum. Adetimin bitmesini bekliyorum
Rahim ağzındaki o transferi zor kılan darlık düzeltilecek inşallah
Insallah canim benimde tutmamasindaki nedeni arastirmak icin rahimin icine bakicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…