Histeroskopi yaptiran varmi

Histereskobi işlemini anlatırmısınız acaba zor muydu sonrasında ağrı durumu oldu mu benim de yaptırma ihtimalim var korkuyorum

Histereskobi işlemini anlatırmısınız acaba zor muydu sonrasında ağrı durumu oldu mu benim de yaptırma ihtimalim var korkuyorum
Canım merhaba, yukarıdaki mesajımda detaylı anlatmıştım tekrar paylaşmak istedim seninle de detayları okuyabilirsin. Genel anestezi dışında operasyondan yana hiç zorluk yaşamadım. Ertesi gün hastaneden çıkınca normal hayatıma döndüm. Hiç ağrım da olmadı. Sadece 10 gün kadar lekelenmem oldu tam o biter gibiyken de adetim başladı. Olması gerekenden bir hafta önceydi ama doktorum operasyon sonrası adet erken olabilir normal dedi.
Ben de senin gibi çok tedirgindim açıkçası girmeden önce, hatta bahsettiğim gibi belden aşağı uyuşmayı bile kabul etmedim korkumdan. Ama korkulacak bir yanı da yokmuş sanırımki ne bir ağrım oldu sonrasında ne bişi. Boşyere genel anestezi aldım da aynı gün çıkmak varken bir gece hastanede kaldım diye düşünüyorum şuan

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Bende bu salı olucam. Anestezi ile yapılan bir işlem çok zor olacağını düşünmüyorum. Umarım vesile olur bu da sağlıklı bir bebeğin tutunup gelmesine
Histeroskopiyi adetliyken mi yapıyorlar yoksa adetten sonra mi bende olucam da günü ne zaman olur tahminen sizinki kaçıncı günde oldu acaba ?

Ben de operatif histeroskopi olduğum için paylaşmak istedim. Genel anestezi ile yapılıyor. Yaklaşık 40 dk süreceği söylenmişti. Odaya çıkardıklarında rahimden gelen ağrım vardı fakat hemen bir iğne yaptıkları için çabucak geçti. Sabah 7 de girip akşam 4 gibi çıkış yaptırdılar. Pek rastlamıyorum ama benim işlem sırasında sanırım çok kanamam olduğu için bana sonda takıldı ve 2 gün takılı kaldı. Sonda çıktıktan sonra da minik lekeler oldu 2 gün ve sonrasında hiç ağrı, kanama gibi bir sorunum olmadı. Antibiyotik ve estrofem verdi doktorum. Bugün 10. Günüm hala estrofemle dvm ediyorum. Bence kafada soru işareti kalmaması adına gerekli bir işlem. Tedaviyi sürdüren doktorun rahmi detaylı görüntülemesi benim içimi 2. Transfer öncesi rahatlattı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…