histeroskopi yaptıranlar buraya lütfen bilgilerinize ihtiyacım var

Yok baska tedavi görmedim direk gebe kaldım tabii biraz hormon yüklendi çünkü ameliyatta rahmim biraz yıprandı toparlanması icin. Keske peri düşünmeyin Artık ama bana sizin cozumlenecek durumunuz adetiniz düzenliyor ve yumurta varsa gerisi kolay bence sizde septum yani perde var. Tabii doktorunuz daha iyi bilir benim icime doğan bu cogul dusuk sebebidir. Istanbulda Prof Cem fıçıcioglu var o da bu vakalara bakar bence tum testlerinizi yaptırdıktan Sonra bi görünün fikrini alın. Tek bir doktora bağlı kalmayın bence asacaksınız bu sorunu icime doguyor guzel haberler duyacağız sizden. Rabbim yar ve yardımcıniz olsun bizi habersiz bırakmayın. Onemli olan histereskopiden sonra hemen gebe kalmak degil once varsa bi sorun onu bulup sonra sağlıklı gebe kalmak Allah korusun rahim yapısı bozuksa altıncı ayda ya da daha büyük aylarda bebekler düşüyor en güzeli erken teşhis

inşallah dediğiniz gibi olurum allah sizden razı olsun rabbim sizede sağlıklı sıhatli bir hamilelik nasip etsin sonuçlarımı elime alıyım bi başka doktorlarada göstericem inşallah inşallah asarım bu sorunumu sizin dediğiniz gibi haber veririm çok saolun rahatlattınız beni allah binkere razı olsun sizden allah hepimizin yardımcısı olsun

geçmiş olsun size inşallah herşey yoluna girer bende yarın tanısal histeroskopi olucam inşallah hakkımızda hayırlısı olsun tedaviye ne kadar ara verilebilir histeroskopiden sonra bilginiz varmı

merhaba cnm geçmiş olsun..kusura bakma geç gördüm msjını şuan muhtemel hısteroskopi olmuşsundur..benımkısı operatıf olduğu ıcın bı 40 gun rahmın kendını toplama süreci var..sizinkisi tanısal olduğu ıcın bence ara vermeye gerek yok..kendınızı nezaman hazır hıssedersenız ozaman başlayın tedvıye..bıde ıstanbulda olduğunuzu soylemıssınız bende ıstanbuldayım ve size kendi doktorumu tavsıye edebilirim

selam cnm senin adına çok sewindim darısı bizim başımıza inşallah..bizde de herhani bi sorun yok..şuan korunma surecındeym bende bı ay sonra kont.e gidicem..şuanda ara ara kanamam devam edıyor zten..adetın gunundemı geldı cnm senin..sancılı olmasında kanamalı olmasını razıyım :))

bend olmadı zaten histereskobiden sonra bir ay bekledım rahım dınlendı sonra tup tedavısıne basladım bende bı sıkıntı çıkmadı insallah sendede çıkmaz
benım bekleme zamanım 7 gunum bugum beklemeye devam

arkadaslar hepinize iyi aksamlar geldim eve simdi histeroskopimi oldum sukur allaha iyiyim sadece kanamam var iki kucuk polibim varmis onu aldilar ama gebe kalmama engel degilmis almasakta zarari olmazdi dedi bide rahime cizik atmis bi kactane dedi hayirlisi rahimde de sorun yok dedi doktor rabbim yardimcim olsun

saol canım oldum dün histeroskopi ama temiz çıktı 2 tane küçük polip görmüş doktor onuda almıiş gebeliğe engel olmadığını söyledi ama içeriye girmişken aldım temizledim dedi hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim aslında ben tedaviye hemen başlamak isterim ama maddi sıkıntım var öbür tüp bebeklerimi üst üste yaptırdım daha borcu bitmedi aslında histeroskopiden sonra tüp bebek tutma şansı daha yüksekmiş ama yaptıracak durumum yok ne diyeyim allahım yardımcımız olsun

cnm anladıgm kdar sende operatıf hısteroskopi olmuşsun..inşallah bır an önce ıyılesır tüp bebeğe geerek kalmadan hamıs olursun..cnm rapor çıkartsana kaç senelik evlisin..istanbuldaydın dımı sen medipol mega uni. hastahanesınde raporlu 2.500 mılyar tüp bebek ve dr mustafa acet çok iyi bi doktor kendı doktorum tavsiye ederim sana cnm

canim iste tanisal histeroskopi dedi ama kucucuk polip gormus onuda aldim dedi ne bileyim bakalim genetik testlerimde ciksinda karar vericez belki dedigin gibi rapor cikaririm temmuzda genetiklerim cikicak insallah tup bebege gerek kalmadan hamile kalirim rabbim hepimize nasip etsin insallah

sonucunuz ne oldu

sonucum rahimde 2 tane küçük polip varmış ama büyük olmadığından alınmasına normalde gerek yok ama biz histeroskopi yapmışken içeri girdiğimizden aldım dedi ama gebeliğe engel değildi o yüzden sorun olarak görmüyorum dedi başkada rahimde bir problem yokmuş herşey normaldi dedi sadece rahime bir kaç çizik attım dedi doktor hayırlısı ya bazen böyle insan düşünüyor eşimde bende birşey yok diyorlar 5 senedir sebepsiz 3 tüp bebek olmadı sonra rahime bakalım dediler hadi onada bakalım dedim allaha şükür o da temiz çıktı e ozaman sorun ne niye olmuyor anlamıyorum tabiki allahımın taktiri ilahisi rabbim ol diycek olucak ama çok üzülüyorum sebebide bulunmayınca son olarak genetik testlerim kaldı oda temmuzun 1 çıkıcak bakalım onda bir sorun olucakmı allahımdan hayırlısı çok zor çok

Gecmis olsun..ben de 29nisanda operatif hist. Oldum.12mm polip alindi.dr um hemen tedaviye baslamak istedi,embriyonun tutunma sansi daha yuksek oluyormus..reglim zamaninda geldi ve biz ilaclara basladik..derken simdi transferimin 5.gunundeyim ve test gunumu bekliyorum.benim dr da cok usta oldugundan hic agrim filan olmadi,kanama da nazarlik deyim:)) durumunuzu ayarlayip deneme yapmanizi dilerim.hazir sizin dr da cizik atmisken rahime..zaten bir sikinti yoksa bebeginiz de tutacaktir.sonucta tutunma olmus ama devam etmemis digerlerinde..bu polipler dusugu tetikliyormus zaten..ya bebegin tutunmasini engelliyormus yada buyumesini...

Cok heyecanliyim benimde 5.gunum..test gunum haftaya cmt...hist.sonrasi ben ilk regl ile baslatildim:)) insallah guzel sonuc verir.baska topikte bir arkadas 4 veya5. Denemesinde histeroskopi sonrasi hamile kaldi darisi basimiza...

saol canım ay inşallah tutunur bebeğin sağlıklı bir şekilde rabbim kucağınada nasip etsin inşallah benimde ağrım olmadı çok şükür ama kanamam oldu çizik attığı için inşallah canım banada tutunur cumartesi güzel haberini bekliyorum kacıncı denemen senin inşallah son olur

Sagol canim 2.tup bebek denemem.

selam cnm senin adına çok sewindim darısı bizim başımıza inşallah..bizde de herhani bi sorun yok..şuan korunma surecındeym bende bı ay sonra kont.e gidicem..şuanda ara ara kanamam devam edıyor zten..adetın gunundemı geldı cnm senin..sancılı olmasında kanamalı olmasını razıyım :)) [/QUOTE]

evet canım gününde geldi ama doktorum bi kaç gün sekme olursa korkma demişti.. sancım benim hep olur yani adetlerim sancılı geçer ama kanama çok yoğundu ben ömrümde böyle adet olmamıştım doktorumu aradım normal çok hormon yükledim dedi öyle işte ama bi diğer ay tamamiyle normale döndüm

Sagol canim 2.tup bebek denemem.
2. tüp denemenizdemi histeoroskopi yapıldı? benim doktorum prosedür böyle diye 3. denememizde yapacak başarısız 2 denememizden sonra, ama artık bişey çıksa da çözümüne bakılsa derdindeyim. bu arada hamilesiniz sanırım tebrik ederim demekki tutunmuş bu işlemden sonra, doktorunuz ve hastaneniz hangisi, paylaşabilirimisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…