histeroskopi yaptıranlar buraya lütfen bilgilerinize ihtiyacım var

canim ben 2.tup bebek tedavisine baslamis sayilirdim.reglin 2.gunu gittim hersey yolunda idi.uzun protokol oldugu icin tedavim,18.gunu gel ilaclara baslayacaksin dediler.gittim kist olmus bekle dediler..zamanindan once cok kotu bir kanamam oldu,sonra regl oldum 2hafta surdu....polip goruldu,gebelige engel oldugu icin de alinmasina karar verdi drum..biraz uzun oldu ama:)
Tesekkurler,evet tedavim pozitif sonuclandi..ben zeynep kamilde Kenan Sofuoglu'na histeroskopi oldum,tup bebek drumdu..kendisi ozele gitti medistate hastanesine..2.denememi de orda kendisine yaptirdim,sagolsun cok iyi bir hekim.su an hamileyim,allah tum isteyenleri bekletmeden versin

ben histeroskopi ile çift rahim ameliyatı oldum.. uyutulacağın için bi sıkıntı yok ama problem ne ne amaçla yapılacak?

bende 23 mayısta histereskopi yaptırmıstım ve çift rahim olduğu ortaya cıktı. dr hıc korunmayı dedı bız korunmadık ve hala hamıle kalamadım. bnmde 3 tane dusugum vardı dr darlıktan suphelendıgı ıcın amelıyata almıstı. ve ben o 3 gebelıgımıde korunmayı bıraktıgım ay hamıle kalabılıyordum sımdı ıse 23 mayıstan berı korunmadıgımız halde hamıle kalamıyorum ve bu sefer bı problemmı oldu dıye korkmaya basladım. cıft rahımın ne gıbı etkenlerı var acaba ? dusuk rıskı var mı ?

Geçmiş olsun.

Çift rahim farklı şekillerde ola bilir, eğer tam ayrılmış çift rahimse, sanki rahim iki yere bölünmüş gibi olur. Her iki rahimde de gebe kalınması mümkün ola bilir, ancak normal rahim ikizlere dar geldiği gibi, çift rahimde de darlık olduğu için tekize de dar gelir. İlerleyen haftalarda düşük tehlikesi olur. Tanıdığım bir arkadaş vardı, tamamen iki yere bölünmüş rahime sahipti. Gebeliği ciddi takip altında geçti, serklaj yapıldı (rahim ağzının dikilmesi), maşallah çok şeker bir oğlu oldu.

Tanisalda hastanede yatis iatiyormu zeynep kamil? Birde daha ogrenimde olan asistanlar yapmiyor degilmi?
Sanirim devlet hastanesi oldugu icin yapiyorlar yatisi..benim operasyonu ordaki drum yapti,25yillik..bildigim kadariyla bu operasyonlari asistanlar yapmiyor,hocanin yaninda giriyorlar sadece..operasyonu yapmasini istedigin dra muayeneye gidip ayarlayabilirsin.gecmis olsun..

Tsk ederim acaba doktorun kimdi

arkadaşlar bugün test günüm die burdaki dr.dan randevu almıştım. cumartesi kanamam başladı ve kan test sonucum negatif çıktı.. bende randevuyu iptal etmedim hiç olmazsa dr.la bir konuşayım bundan sonra ne yapabilirim die gitmeke istedim. ancak dr. kafamı öle bir karıştırdı ki....
2 tüp bebek denemesi yapmışsınız ve tüplerinizin tıkalı olduğunu söylüyorsunuz laporoskopik yöntemle tüplerinizi alalım ve histereskopi yapalım diyor...
yani 2 tüp tedavisi sonrasında hemen tüplerinizi alalım demek ne kadar mantıklı acaba.. tüplerinizde sıvı birikmesi olabilir ve buda tedavi şansını azaltabiliyor dedi. efet belki doğru söylüyor ancak hemen tüpleri alalım demesi bana biraz ters geldi...
sizce?????
bende kendi dr.umu aradım adet bitimi bana muayene ye gel dedi. tabi telefonda bahsetmedim böle birşeyi. cumartesi gidicem kendi doktoruma, acaba oda aynı şeylerimi söyler?
yaşım 29. daha iki kere tüp bebek denemesi yapmışız ve tüplerimi almak ne kadar doğru. benim mantığıma ters düştü.....

tuplerde sivi birikmesi varsa embriyonun tutunmasini engelleyebilir,bu dogru..ama 3. Deneme oncesi bikac drdan fikir alabilirsin,aklin rahat eder.benim dr Kavacik Medisate Hastanesinde, dr Kenan Sofuoglu...benim bebegim dogali 6 gun oldu,2. Denememdi bu arada..

canımbenimm ne güselll. rabbim uzun ömürler versin sağlıklı bir şekilde hepinize..
allahım bize de tattırsın bu güsel duyguyu inşallah...
efet bende aynı şeyi düşündüğümden bu cumartesiye randevu aldım istanbuldaki doktoruma da gidicem..
benim merak ettiğim bu durum ameliyat olmadan kesin ve net bir şekilde belli olabiliyor mu?
kesin se ameliyat olayım diyorum cnm...

Arkadaslar bu islen tüp bebek tutmayinca yapiliyor degil mi?asilama tutmayinca ve hsg temizse yapmaya gerek yok sanirim...benim sorun esimde cunku eylulde tup bebek yaptiricaz da bu hiteroskopi gerekli degil sanirim.

Yeni histereskopi yaptıran var mı ? Özel hastaneler ile devlet hastaneleri Arasında fiyat farkı nasıl ?

merhabalar arkadaşlar konu eskide kalmış ama güncellersek belki gündeme gelir.Ben 2 tane başarısız tüp deneyimi yaşadım sonuncunda doktorum histeroskopi yapalım dedi.Hsg yapılmıştı ve temiz çıktı rahim ve tüpler.Sorum şu hsgde tüpler temiz çıkmasına rağmen histeroskopide tüplerde sıvı birikmesi görülebilir mi.24ne kadar çok var ben bu soruyla kafamda 4 dönüyorum.

Arkadaşım bende 5 kasım da histeroskopi oldum ama sıvı birikmesi nasıl oluyo bilemedim (
tüplerde bazı nedenlerden dolayı sıvı birikiyor.Ve bı sıvı tüplerden rahime akış yapıyor ve hamile kalmayı neredeyse imkansız kılıyor.Benim rahim filmim temiz çıktı ama doktor birde bunu istedi.Senin neden çekildi histeroskopin canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…