- Konu Sahibi esma_kavak1907
-
canim ben 2.tup bebek tedavisine baslamis sayilirdim.reglin 2.gunu gittim hersey yolunda idi.uzun protokol oldugu icin tedavim,18.gunu gel ilaclara baslayacaksin dediler.gittim kist olmus bekle dediler..zamanindan once cok kotu bir kanamam oldu,sonra regl oldum 2hafta surdu....polip goruldu,gebelige engel oldugu icin de alinmasina karar verdi drum..biraz uzun oldu ama:)2. tüp denemenizdemi histeoroskopi yapıldı? benim doktorum prosedür böyle diye 3. denememizde yapacak başarısız 2 denememizden sonra, ama artık bişey çıksa da çözümüne bakılsa derdindeyim. bu arada hamilesiniz sanırım tebrik ederim demekki tutunmuş bu işlemden sonra, doktorunuz ve hastaneniz hangisi, paylaşabilirimisiniz?
peki orda anestezi uyguluyorlarmı?Ben zeynep kamilde oldum,gayet iyi ilgileniyorlar..
ben histeroskopi ile çift rahim ameliyatı oldum.. uyutulacağın için bi sıkıntı yok ama problem ne ne amaçla yapılacak?
urb post: 36686456 .!.:bende 23 mayısta histereskopi yaptırmıstım ve çift rahim olduğu ortaya cıktı. dr hıc korunmayı dedı bız korunmadık ve hala hamıle kalamadım. bnmde 3 tane dusugum vardı dr darlıktan suphelendıgı ıcın amelıyata almıstı. ve ben o 3 gebelıgımıde korunmayı bıraktıgım ay hamıle kalabılıyordum sımdı ıse 23 mayıstan berı korunmadıgımız halde hamıle kalamıyorum ve bu sefer bı problemmı oldu dıye korkmaya basladım. cıft rahımın ne gıbı etkenlerı var acaba ? dusuk rıskı var mı ?
Aradan zmn gecmis ama z.k histeroskopi olfunmu anlatirmisinkızlar zeynep kamilde histeroskopi olan varmı
Tanisalda hastanede yatis iatiyormu zeynep kamil? Birde daha ogrenimde olan asistanlar yapmiyor degilmi?Ben zeynep kamilde oldum,gayet iyi ilgileniyorlar..
Sanirim devlet hastanesi oldugu icin yapiyorlar yatisi..benim operasyonu ordaki drum yapti,25yillik..bildigim kadariyla bu operasyonlari asistanlar yapmiyor,hocanin yaninda giriyorlar sadece..operasyonu yapmasini istedigin dra muayeneye gidip ayarlayabilirsin.gecmis olsun..Tanisalda hastanede yatis iatiyormu zeynep kamil? Birde daha ogrenimde olan asistanlar yapmiyor degilmi?
Tsk ederim acaba doktorun kimdiSanirim devlet hastanesi oldugu icin yapiyorlar yatisi..benim operasyonu ordaki drum yapti,25yillik..bildigim kadariyla bu operasyonlari asistanlar yapmiyor,hocanin yaninda giriyorlar sadece..operasyonu yapmasini istedigin dra muayeneye gidip ayarlayabilirsin.gecmis olsun..
Dr.Kenan Sofuoglu...zeynep kamilden emekli oldu, su an kavacik medistate hastanesinde calisiyor.cok iyi bir operatordur.Tsk ederim acaba doktorun kimdi
tuplerde sivi birikmesi varsa embriyonun tutunmasini engelleyebilir,bu dogru..ama 3. Deneme oncesi bikac drdan fikir alabilirsin,aklin rahat eder.benim dr Kavacik Medisate Hastanesinde, dr Kenan Sofuoglu...benim bebegim dogali 6 gun oldu,2. Denememdi bu arada..arkadaşlar bugün test günüm die burdaki dr.dan randevu almıştım. cumartesi kanamam başladı ve kan test sonucum negatif çıktı.. bende randevuyu iptal etmedim hiç olmazsa dr.la bir konuşayım bundan sonra ne yapabilirim die gitmeke istedim. ancak dr. kafamı öle bir karıştırdı ki....
2 tüp bebek denemesi yapmışsınız ve tüplerinizin tıkalı olduğunu söylüyorsunuz laporoskopik yöntemle tüplerinizi alalım ve histereskopi yapalım diyor...
yani 2 tüp tedavisi sonrasında hemen tüplerinizi alalım demek ne kadar mantıklı acaba.. tüplerinizde sıvı birikmesi olabilir ve buda tedavi şansını azaltabiliyor dedi. efet belki doğru söylüyor ancak hemen tüpleri alalım demesi bana biraz ters geldi...
sizce?????
bende kendi dr.umu aradım adet bitimi bana muayene ye gel dedi. tabi telefonda bahsetmedim böle birşeyi. cumartesi gidicem kendi doktoruma, acaba oda aynı şeylerimi söyler?
yaşım 29. daha iki kere tüp bebek denemesi yapmışız ve tüplerimi almak ne kadar doğru. benim mantığıma ters düştü.....
tuplerde sivi birikmesi varsa embriyonun tutunmasini engelleyebilir,bu dogru..ama 3. Deneme oncesi bikac drdan fikir alabilirsin,aklin rahat eder.benim dr Kavacik Medisate Hastanesinde, dr Kenan Sofuoglu...benim bebegim dogali 6 gun oldu,2. Denememdi bu arada..
Arkadaşım bende 5 kasım da histeroskopi oldum ama sıvı birikmesi nasıl oluyo bilemedimyaaa hiçmi yok bilgisi olan?
tüplerde bazı nedenlerden dolayı sıvı birikiyor.Ve bı sıvı tüplerden rahime akış yapıyor ve hamile kalmayı neredeyse imkansız kılıyor.Benim rahim filmim temiz çıktı ama doktor birde bunu istedi.Senin neden çekildi histeroskopin canım??Arkadaşım bende 5 kasım da histeroskopi oldum ama sıvı birikmesi nasıl oluyo bilemedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?