histeroskopi yaptıranlar buraya lütfen bilgilerinize ihtiyacım var

Kızlar mrb. Bugün histeroskopi yapıldı ve herşey temiz çıktı. Uzun protokol tüp bebek öneriliyor. Kararsız kaldım. Bu histeroskopi iyi yapıldığı ay yumurtlama oluyor mu bilen var mı ? Yoksa bir ay geçiyor mu ?

C cisilinci canım adetin kaçıncı günü yapıldı hstrskopin yani yumurtlamadan sonrayada denk gelebiliyor benim mesala öyle olacak,kimisinin yumurtlama öncesine de denk gelebiliyor malum herkesin adet döngüsü farklı.Birde senden neden doktor hstrskopi istedi,hsg çekilmişmiydi??

Evet hsg çekilmişti tüpler açık görünüyor 1. Negatif tüp bebek sonrası histeroskopi yapıldı ve adetin 8. Günü yapıldı yani adetim bitmişti

İşte onu araştırmak için histeroskopi oldum bi iki küçük polip varmış onları almış hatta cd sinide verdi ama hamileliğe engel bir durum yokmuş
Çok çok geçmiş olsun.bana da doktorum aynı nedenden dolayı istedi peki,polip rahim filminde çıkmıyor mu,bilgin varmı?Birde ağrın sızın veya başka birşey yaşadınmı,gen testleri istendimi,kusuruma bakma çok merak ettim?Ne aşamadasın,şuan beklemede misin?

Hayır istenmedi. Yumurtlamam olmadı eve ama bu operasyon yumurtlamayı etkilemez dimi onu bilmiyorum
sanmam niye etkilesinki,doktor yasak falan koydumu ilişki konusunda.Koymadıysa sanmam,sonuçta toplamıyorki hatta muhtemelen o sırada büyüme aşamsındaydılar seninkiler.Yani yumurtalara bir işlem yapılmıyorki,rahat ol canım.Bende şuan onun derdindeyim benimki maalesef yumurtlamanın 2 gün sonrası yapılacak kötü oldu yani.Senin yinede şansın var bu ay denemek için

10 gün ara vermemizi istedi doktor ama o zamana yumurtlama günüm geçtiği için ben o kadar uzun tutmak istemiyorum aslında . 2. Tüp bebeği yaptırabiliriz ayın 27 ainde lucrin iğnesine başlamamız gerekiyor. Ya iğneye başladığımda bebek tutunmaya çalışıyor olursa çok karışık kafam

C cisilinci tatlım ya anlıyorum belki bu ay kendiliğinden olur diye ümitleniyorsun ki bende (bizim gibi olan herkes) aynı şeyleri düşünüyor.Bende senin gibi planlıyorum mesala ama doktorum bana da böyle birşey derse dinlerdim heralde.Çünkü şimdiki doktoruma güveniyorum,öyle diyorsa bir nedeni vardır kesin.İnternette araştırdınmı histeroskopi arkası ilişkiye ara verdiriliyormuymuş.Bende bir arştırayım,tabi insanın bazen acaba doktor tüp denemesi yapsın diye mi böyle söylüyorlar diye düşündüğüde oluyor.Ama doktor önemli,doktorundan eminsen dinle sözünü.Bende bişey öğrenirsem sana haber veririm

C cisilinci canım forumda şöyle bir yazdıda buldum:

geçmiş olsun ne için oldunuz histereskopi ? ben de 8 ay önce polip sebebiyle oldum ve kanamam az az da olsa baya sürdü siz daha yeni ameliyat olmuşsunuz bu normal korkmayın... ayrıca bu süreçte fazla yürümemeye , yorulmamaya dikkat edin bunlar kanamayı artırabiliyor.. doktorun o ilacı vermesinin sebebi de bu operasyon sonrasında enfeksiyon kapma olasılığı yüksek oluyor onun için vermiştir bende antibiyotik kullanmıştım ama bunun kanama ile ilgisi olduğunu sanmam...
ayrıca başka bir dialog
İlişkî yasak birdahaki Hastalığı'na kadar yapma
Offf ya çok canım sıkıldı şimdi tekrar tekrar sürekli bi engel ama bana böyle bişey demedi 10 snr çalışmalara başlayın dedi 3 ay içinde bebek bekliyorum dedi anlamadım

H
hakikaten çok zorlu bi süreç ama 10 gün dedi sadece yumurtlama günüm ise 7 gün oluyor bende üç günde bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum çünkü bir veya iki gün değil 7 gün

polip falan hiç bir problemde olmadığı için tüp bebek öncesi doğal yolla olma ihtimalini azaltmak istemiyorum aslında

polip falan hiç bir problemde olmadığı için tüp bebek öncesi doğal yolla olma ihtimalini azaltmak istemiyorum aslında
Yani seni anlıyorum bende histeroskopide birsorun çıkmazsa 2 ay ara vermek zorunda kalacam ve keşke kendiliğinden olsa diyorum.doktoruna söyleseydi 2-3 ay ara verecem diye,o arada doğal yolla denersiniz.Evet böyle bakınca 7 gün iyi bir rakam iyileşmesi gerek diye düşünüyoruz ama seni yanlış yönlendirmek istemem,çünkü sende polipte yok yani operasyon geçirmemişsin.Polip alındıktan sonra bile içerde yapışıklık olabiliyormuş hatta tekrar hsg isteniyormuş,öyle ciddi bir operasyon yani.Ama dediğim gibi senin durumun farklı,yaşın küçükse deneyin bence birkaç ay doğal yolla

Doktorum hemen tüp bebek yapılmasının daha sağlıklı olabileceğini söylüyor bende yaptırmadan doğalı da denemek istiyorum . Şuana kadar her işlem uygulandı hatta bir önceki tüp bebek denememde 3 tane 5.gün embriyosu elde edildi tutmadığı için yapışıklıktan şüphelenildi o da sorunsuz çıktı bundan sonrasını bilmiyorumm

Sen neden ara vermek zorunda kalıcaksın . Çok yoruldum aslında artık doktora bile gitmek istemiyorum ama umut işte

C cisilinci canım niye doktorun hemen tüp bebk diyor o önemli.Kaçıncı tüp bebk denemen,yaş ta önemli ve işte yaşanılan bir sorun varsa doktorlar tüp bebek diyor.Eğer bu durumların yoksa herşey yolunda çıkıyorsa tüp denemzdim şahsen ben.En azından 30ma kadar beklerdim bir sorunum yoksa.

bua arada eşim yanımda değil şuan zor oluyor doktor işleri ama 2 aya kadar o olay çözülecek ve yanımda olacak yani ocakta başlarız tekrar denemelere tabi doktorum illa yapalım derse onu dinlerim eşimde izin alır artık iş yerinden yapılacak birşey yok

Ben 28 yaşındayım aslında çok geç değil fakat eşimin yaşı ilerliyor. Ondan acele ediyoruz biraz da bir tüp bebek iki kez de aşılama yapıldı öncesinde de ilaç ile tedavi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…