Histeroskopi yaptıranlar..

Benim yapildi histereskobi cok sukur hic bir sorun cikmadi doktorum gebelik sansini yukseltmek icin cizik atti bir kac tane insallah gelecek ay yapilicak transferim hakkimizda hayirlisi olsun.. Hic bir sorun yasamadim histeroskobiden sonra sadece 3 gun lekelenme oldu o kadar cok sukur insallah yaptiranlarinda o sekilde kolay gecer arkadaslar

Anladım cnm bir arkadaş ta histeroskopi olmuş ama sonra ki ay adeti 25 gün gecikmiş durumda adet söktürücü içtigi halde hala olmamış bende ona sormuştum dün transfer için illa bir sonraki ayi beklemek mi gerekir diye senin yazdığını yazmıştı oda 1 ay rahim dinlendirme veriyor demekki doktor . Insallah gecikme yapmaz sen ne zaman oldun histeroskopi yi?

Ayin 18. De oldum bende ilac kullaniyorum suan agri var adet olmam icin yinede tabi belli olmuyor kisiden kisiye degisebiliyor rahim dinlendirme bana transferden once yapilmisti histeroskobiden sonra hemen transfer yapilamazmis illaki gelecek ayi beklememiz sartmis

Anladım peki ne zaman oluyor bu adet ken mi ?

Ben Temmuz ayında çektirdim, büyük bir ağrı olmadı, adet gecikmesi de yaşamadım. Bir şey soracam histereskopi ile rahim mr'ı aynı şey mi?

Ben Temmuz ayında çektirdim, büyük bir ağrı olmadı, adet gecikmesi de yaşamadım. Bir şey soracam histereskopi ile rahim mr'ı aynı şey mi?
Sizin rahim MR'ı dediğiniz rahim filmiyse aynı sey değil. Histeroskopide rahim içerisine kamera ile girip riskli görülen polipler temizleniyor.

Canım bn daha bugün yaptırdım oda kendim istedim bnde de sebebsiz tekrarlayan düşük var antalya vitale has. 1000 liraya yaptırdım sn nerde oturuyosun

Ankara başkent hast.de ofis histereskopisi ücreti nedir yakın zamanda yaptıran ya da bilen var mı?

Canım bn daha bugün yaptırdım oda kendim istedim bnde de sebebsiz tekrarlayan düşük var antalya vitale has. 1000 liraya yaptırdım sn nerde oturuyosun
Ben Istanbul'dayim. Farkli doktorlara da gittim. Ultrasonda ciddi polipler olmadığından histeroskopiyi 1 doktor dışında diğerleri önermedi. Ben de vazgeçtim. Son kontrolde 3 küçük kist çıktı. Onu da ilaçla kucultuyoruz. (Şimdiye kadar ilk kez bu ay başında gittiğimde ortaya çıktı. Kendiliğinden oluşup yok olabiliyormuş)

Kızlar Merhaba benim rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık yani bebeğin gelisecegi alan daralıyor böyle olunca da . Histereskopi ameliyatı oldum geçen salı günü. Bugün 9. Gün. Ama hala kahverengi akıntı seklinde kanamam devam ediyor yogun olmasa da. Tecrübeli olanlar yardimci olabilir mi sizlerin kaç gün sürdü kanamaniz

Kızlar bugün histereskopi oldum fakat doktorum
Geçmiş olsun cnm bende bugün Histeroskopi oldum henüz kanama olmadı ama doktor um ufak ufak Olabilir bunları kafaya takma demisti senin içinde öyle olabilir

Kızlar bugün histereskopi oldum fakat doktorum

Geçmiş olsun cnm bende bugün Histeroskopi oldum henüz kanama olmadı ama doktor um ufak ufak Olabilir bunları kafaya takma demisti senin içinde öyle olabilir
Sana da gecmis olsun canım sen neden oldun problem neydi. Benim rahim üst tarafı asagidaymis onu trasladik baya geniş bir alanı duzelttik dedi. Yapılan operasyona göre degisiyormu kanama süresi bilmiyorum ki.

Sana da gecmis olsun canım sen neden oldun problem neydi. Benim rahim üst tarafı asagidaymis onu trasladik baya geniş bir alanı duzelttik dedi. Yapılan operasyona göre degisiyormu kanama süresi bilmiyorum ki.
Cnm benim rahim şeklinde bir problem yoktu 1 negatif vardı onun için istedi doktorum ama birsey çıkmadı sadece rahim duvarına 2,3 tane çizik attı hem rahim duvarını tazeliyormus hemde tutunmayi arttiriyormus. Inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Anladım canım benim rahim şeklini duzeltti seninki tanı amaçlı yapılmış sanırım benim operasyon oldu ondan herhalde

Kızlar 3 gundür kanama var histeroskopi olduğum günden 1 gün sonra başladı ama bugün 3gün oldu hala kanama var ne kadar sürdü sizde ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…