Merhaba. Benimde bahçeci umut saglik merkezinde 1 başarısız denemem var önümüzdeki ay histeroskopi yapılacak ama herhangi bir problem yok tedbir amaçlı bakılıp çizik atılacak benim de pek bir bilgim yok bu konuda ama faydası olanı da duymuştum insalalh hakkımızda hayirlişi olur .
Anladım cnm bir arkadaş ta histeroskopi olmuş ama sonra ki ay adeti 25 gün gecikmiş durumda adet söktürücü içtigi halde hala olmamış bende ona sormuştum dün transfer için illa bir sonraki ayi beklemek mi gerekir diye senin yazdığını yazmıştı oda 1 ay rahim dinlendirme veriyor demekki doktor . Insallah gecikme yapmaz sen ne zaman oldun histeroskopi yi?Benim yapildi histereskobi cok sukur hic bir sorun cikmadi doktorum gebelik sansini yukseltmek icin cizik atti bir kac tane insallah gelecek ay yapilicak transferim hakkimizda hayirlisi olsun.. Hic bir sorun yasamadim histeroskobiden sonra sadece 3 gun lekelenme oldu o kadar cok sukur insallah yaptiranlarinda o sekilde kolay gecer arkadaslar
Anladım cnm bir arkadaş ta histeroskopi olmuş ama sonra ki ay adeti 25 gün gecikmiş durumda adet söktürücü içtigi halde hala olmamış bende ona sormuştum dün transfer için illa bir sonraki ayi beklemek mi gerekir diye senin yazdığını yazmıştı oda 1 ay rahim dinlendirme veriyor demekki doktor . Insallah gecikme yapmaz sen ne zaman oldun histeroskopi yi?
Anladım peki ne zaman oluyor bu adet ken mi ?Ayin 18. De oldum bende ilac kullaniyorum suan agri var adet olmam icin yinede tabi belli olmuyor kisiden kisiye degisebiliyor rahim dinlendirme bana transferden once yapilmisti histeroskobiden sonra hemen transfer yapilamazmis illaki gelecek ayi beklememiz sartmis
Ney ne zaman oluyor histereskobi adet bitiminde yapiliyor canimAnladım peki ne zaman oluyor bu adet ken mi ?
Sizin rahim MR'ı dediğiniz rahim filmiyse aynı sey değil. Histeroskopide rahim içerisine kamera ile girip riskli görülen polipler temizleniyor.Ben Temmuz ayında çektirdim, büyük bir ağrı olmadı, adet gecikmesi de yaşamadım. Bir şey soracam histereskopi ile rahim mr'ı aynı şey mi?
Merhaba,
Histeroskopi yaptıranlar tecrübelerini paylaşirsa çok memnun olurum..
Şimdiye kadar tüp bebek için bir çok doktora gittik. Ortada sebepsiz infertilite var. Son gittiğimiz doktor bu testi yaptirmamı istedi. Once tamam dedik operasyon için doktordan randevu aldık. Test fiyatını sorduğumuzda ilgililer ısrarla "sigortanızdan onay alalım sonra size fiyatı iletelim" dediler. Operasyondan 1 gün önce arayıp fiyat söylediler.. Sigortanız hastane ücretini karşilıyor ayrıca bir de doktor ücretimiz var o da 5000 tl. Doktor ücreti nedir dediğimde de lafı eveleyip gevelediler. Ben de sinirlenip operasyonu iptal ettirdim.
Kalp ve beyin cerrahları bu paralari alırken ufacık bir operasyon dedikleri histeroskopi için bu fiyat nornal mi?
Bu kadar doktor benden bu testi istemediği için ve gittiğim merkezin ücreti son ana kadar söylememesi acaba para tuzağı mi düşüncesine soktu beni.
Bu testi yaptıranlar.. Doktorunuz bu testi ne amaçla istedi, nerede ne kadara yaptırdınız, faydasını gördünüz mü?
Tesekkir ederim
ücyüz küsür lira dendi bana ama biyopside alindigi icin 464 lira ödedim gögsen önalan yapti benim islemimiAnkara başkent hast.de ofis histereskopisi ücreti nedir yakın zamanda yaptıran ya da bilen var mı?
Ben Istanbul'dayim. Farkli doktorlara da gittim. Ultrasonda ciddi polipler olmadığından histeroskopiyi 1 doktor dışında diğerleri önermedi. Ben de vazgeçtim. Son kontrolde 3 küçük kist çıktı. Onu da ilaçla kucultuyoruz. (Şimdiye kadar ilk kez bu ay başında gittiğimde ortaya çıktı. Kendiliğinden oluşup yok olabiliyormuş)Canım bn daha bugün yaptırdım oda kendim istedim bnde de sebebsiz tekrarlayan düşük var antalya vitale has. 1000 liraya yaptırdım sn nerde oturuyosun
Geçmiş olsun cnm bende bugün Histeroskopi oldum henüz kanama olmadı ama doktor um ufak ufak Olabilir bunları kafaya takma demisti senin içinde öyle olabilirKızlar Merhaba benim rahmim tavşan kulağı gibiymis üstten basık yani bebeğin gelisecegi alan daralıyor böyle olunca da . Histereskopi ameliyatı oldum geçen salı günü. Bugün 9. Gün. Ama hala kahverengi akıntı seklinde kanamam devam ediyor yogun olmasa da. Tecrübeli olanlar yardimci olabilir mi sizlerin kaç gün sürdü kanamaniz
Sana da gecmis olsun canım sen neden oldun problem neydi. Benim rahim üst tarafı asagidaymis onu trasladik baya geniş bir alanı duzelttik dedi. Yapılan operasyona göre degisiyormu kanama süresi bilmiyorum ki.Kızlar bugün histereskopi oldum fakat doktorum
Geçmiş olsun cnm bende bugün Histeroskopi oldum henüz kanama olmadı ama doktor um ufak ufak Olabilir bunları kafaya takma demisti senin içinde öyle olabilir
Cnm benim rahim şeklinde bir problem yoktu 1 negatif vardı onun için istedi doktorum ama birsey çıkmadı sadece rahim duvarına 2,3 tane çizik attı hem rahim duvarını tazeliyormus hemde tutunmayi arttiriyormus. Inşallah hayırlısı olur hepimiz içinSana da gecmis olsun canım sen neden oldun problem neydi. Benim rahim üst tarafı asagidaymis onu trasladik baya geniş bir alanı duzelttik dedi. Yapılan operasyona göre degisiyormu kanama süresi bilmiyorum ki.
Anladım canım benim rahim şeklini duzeltti seninki tanı amaçlı yapılmış sanırım benim operasyon oldu ondan herhaldeCnm benim rahim şeklinde bir problem yoktu 1 negatif vardı onun için istedi doktorum ama birsey çıkmadı sadece rahim duvarına 2,3 tane çizik attı hem rahim duvarını tazeliyormus hemde tutunmayi arttiriyormus. Inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Ewet tanı amaçlı yapıldı inşallah hayırlısı olur hepimiz içinAnladım canım benim rahim şeklini duzeltti seninki tanı amaçlı yapılmış sanırım benim operasyon oldu ondan herhalde
İnşallah canimEwet tanı amaçlı yapıldı inşallah hayırlısı olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?