Tabi canım zaten histereskopinin amacı o görüp o an müdahale ediyorlar içeriyi temizliyorlar. Ben oldum şubat ayında. şimdi de ufak yapışıklılar var denildi onlar için olma ihtimalim var.
Tabi canım zaten histereskopinin amacı o görüp o an müdahale ediyorlar içeriyi temizliyorlar. Ben oldum şubat ayında. şimdi de ufak yapışıklılar var denildi onlar için olma ihtimalim var.
İlaçla düşük yapmaya çalıştım, kese yerinden ayrıldı ama büyük bir pıhtı gelmesi gerekiyordu bi türlü gelmedi. Doktorum hem onları temizlerim hem de histereskopi yi yaparız dedi. Herkes adetliyken yapılması gerekiyor yazınca merak etmiştim. Teşekkür ederim
İlaçla düşük yapmaya çalıştım, kese yerinden ayrıldı ama büyük bir pıhtı gelmesi gerekiyordu bi türlü gelmedi. Doktorum hem onları temizlerim hem de histereskopi yi yaparız dedi. Herkes adetliyken yapılması gerekiyor yazınca merak etmiştim. Teşekkür ederim
Ben Aret Kamar'a yaptırdım. Yapışıklık vardı, bir de rahim genişletme yapıldı. Balon takıldı.
3500 TL verdim, genel olarak hastaneden ve doktordan memnunum
Banada cuma gunu hem histeroskopi hemde laparoskopi yapilcka benim sol tupupte bir sivi birikmesi gozukuyor bir gozukmuyor 7 eylulde tup bebek transferim olmustu gayet saglikli emriyoydu ama sonuc negatif aldik umarim bu ameliyatlarda bir sebep bulunurda cözüm yoluna gidilir
Konu açılalı çok olmuş ama benimde bir konuda sorum olacak internal os geçiş yapılamadı demek ne demek 1.histereskopim başarısız oldu rahimden ağzından geçemediler rahim içine bakmak için 2.işlemde hap kullanıp gittim dil altından rahimden yine geçemediler fakat biraz zorladı histereskopi cihazını sonra başarılı oldu bir tıkanıklık vardı ve açıldı şimdi ultrasonla baktıklarında o cihaz giriyorda bu neden bu kadar zor oldu gebelik bundan dolayı gerçekleşmemiş olabilirmi bunu yaşayanlar var mı
Benim operasyonu da Bülent Tıraş hoca yaptı polipler myomlar vardı bir de doğuştan şekil bozukluğu vardı onları tedavi etti bir de çizik atmış hemşire öyle dedi hayırlısıyla transfer günümü bekliyorum
6 ay önce hsg çekiildim hafif yapışıklık varmış ilaçla açıldı daha da açılır 2 ay kendi haline bırakalım dedi asistan dr. güvendim 6 ay bekledim aşılama için gittiğimde onun yapışıklık olmadığını bi defüj olduğunu söyledi dr. histeroskopi istedi. endişeliyim tek doktora bağlı kalmamak bu süreçte yapılacak mantıklı işlerden sanırım. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.