Histeroskopi yaptıranlar..

Kizlar bende 2 gun once histeroskopi ameliyati oldum. Ama neredeyse hic kanamam olmadi. 8 tane doktora gittim hep pko dediler en son ameliyat teshisi koyan doktoruma gittim ilk kez hsg cekilmelisin dedi bana bir doktor ve hsg cekildim rahmimde septum oldugunu soyledi ameliyat oldum. Ameliyatta büyük bir perdemin ve polip alindigini söyledi doktorum cok ümitliyim. Agrim yok denecek kadar az umarim ileriki aylarda da bebek haberimi veririm sizlere... cok mutluyum kizlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ayrica fiyat olarak da 1500 doktora verdik 500 hastahaneye verdik. 45 gün ilac tedavisi gorucem gelismeleri yazarim sizde yazarsaniz sevinirim kizlar

Benimde 3 gun oluyor ara ara kanamalarim başladı. 45 gun ilac kullanicam ama ilaclar cok agir geliyor midem cok bulaniyor hormon verdi doktorum. Allahin izniyle insallah bir daha yapisma olmaz. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Benimde 3 gun oluyor ara ara kanamalarim başladı. 45 gun ilac kullanicam ama ilaclar cok agir geliyor midem cok bulaniyor hormon verdi doktorum. Allahin izniyle insallah bir daha yapisma olmaz. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
İnşallah canım benim ilk günler yoğunluk sonra kahverengiye döndü bitti. Benim doktor da geniş bi perde vardı duzelttik dedi 7 gün antibiyotik ve hormon ilacı verdi iyilesmesi için. Problem yok dedi rahim filmi falan istemedi şükür. Denemelere başladık olmazsa 2 3 ay sonra olmassa tüp denicem

Benimde 45 gun ilac tedavisi verdi estrofem ve antibiyotik 15 gun 15 gun estrofem ve primolut 15 gunde gene estrofem verdi seninde mide bulantisi vs yapti mi ilaclar

Benim polip varmis ufak onu aldilar birde rahimde büyük ve kalin bir perde varmış onlar alindi patolojiye gonderildi insallah bisey cikmaz ama artik bebek icin ümitliyim

Benim polip varmis ufak onu aldilar birde rahimde büyük ve kalin bir perde varmış onlar alindi patolojiye gonderildi insallah bisey cikmaz ama artik bebek icin ümitliyim
Bende mide bulantısı falan hiç olmadı canım benim rahim tavşan kulağı gibiymis üstten basık onu traşladi olmasi gereken şekle getirdik dedi parça falan gonderilmedi benim

Benim histeroskopi de hicbirsey çıkmadı be Polip ne miyom ne perde ne şekil bozukluğu hersey olmasi gerektiği gibiymis . Bu yüzden transfer sonrasi için pek bir umudum yok yine ilki kadar sans var bazen diyorum ki histeroskpi de en azından düzeltmeler yapsaydim şansım artar diye düşünürdüm yani yalnıs düşünce belki ama öyle özellikle rahim perdesi alındıktan sonra ki ihtimal çok yüksek mis

O kadın taraflı bi problem ise perde alininca ihtimal artar tabi cAnık. Ama bizim esimde problem var Sperm sayı kalite düşük . Ondan da olmuyo yani malesef

Bende mide bulantısı falan hiç olmadı canım benim rahim tavşan kulağı gibiymis üstten basık onu traşladi olmasi gereken şekle getirdik dedi parça falan gonderilmedi benim
Benimde ustte fazlalik bir septum vardi filmlere bakinca benimde tavsan kulagina benzedigi soylenebilir. Doktorum uzgun surat diyor ultrasondan bakinca sadece dün bebek sevmistim kucakladim biraz agirdi masallah dunden beri agrim var dojtorumda kizdi agir kaldirdim diye simdi yatiyorum

Salı gün histeroskopi yapıldı, polip vs temizledi doktor. Kanamam devam ediyor. 3.gün devam etmesi normal mi bu kanamanın

Salı gün histeroskopi yapıldı, polip vs temizledi doktor. Kanamam devam ediyor. 3.gün devam etmesi normal mi bu kanamanın
Normal canım benim 12 güne yakın sürdü biteni 1 hafta oluyor ama şimdi de yoğun akıntı başladı hafif çok hafif kirmizilik var içinde anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…