10 gün civarı sürebilir. Herhangi bir ilaç verdi mi?Kızlar 3 gundür kanama var histeroskopi olduğum günden 1 gün sonra başladı ama bugün 3gün oldu hala kanama var ne kadar sürdü sizde ??
Bugün geçti kanama cnm 3gün surdü okadar Normal mis ztn antibiyotik verdi birde tarlusal verdi adet gecikmesi olursa kullanmam için10 gün civarı sürebilir. Herhangi bir ilaç verdi mi?
Benim 12 gün canim 1 inde oldum daha dün bittiKızlar 3 gundür kanama var histeroskopi olduğum günden 1 gün sonra başladı ama bugün 3gün oldu hala kanama var ne kadar sürdü sizde ??
İnşallah canım benim ilk günler yoğunluk sonra kahverengiye döndü bitti. Benim doktor da geniş bi perde vardı duzelttik dedi 7 gün antibiyotik ve hormon ilacı verdi iyilesmesi için. Problem yok dedi rahim filmi falan istemedi şükür. Denemelere başladık olmazsa 2 3 ay sonra olmassa tüp denicemBenimde 3 gun oluyor ara ara kanamalarim başladı. 45 gun ilac kullanicam ama ilaclar cok agir geliyor midem cok bulaniyor hormon verdi doktorum. Allahin izniyle insallah bir daha yapisma olmaz. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Benimde 45 gun ilac tedavisi verdi estrofem ve antibiyotik 15 gun 15 gun estrofem ve primolut 15 gunde gene estrofem verdi seninde mide bulantisi vs yapti mi ilaclarİnşallah canım benim ilk günler yoğunluk sonra kahverengiye döndü bitti. Benim doktor da geniş bi perde vardı duzelttik dedi 7 gün antibiyotik ve hormon ilacı verdi iyilesmesi için. Problem yok dedi rahim filmi falan istemedi şükür. Denemelere başladık olmazsa 2 3 ay sonra olmassa tüp denicem
Bende mide bulantısı falan hiç olmadı canım benim rahim tavşan kulağı gibiymis üstten basık onu traşladi olmasi gereken şekle getirdik dedi parça falan gonderilmedi benimBenim polip varmis ufak onu aldilar birde rahimde büyük ve kalin bir perde varmış onlar alindi patolojiye gonderildi insallah bisey cikmaz ama artik bebek icin ümitliyim
O kadın taraflı bi problem ise perde alininca ihtimal artar tabi cAnık. Ama bizim esimde problem var Sperm sayı kalite düşük . Ondan da olmuyo yani malesefBenim histeroskopi de hicbirsey çıkmadı be Polip ne miyom ne perde ne şekil bozukluğu hersey olmasi gerektiği gibiymis . Bu yüzden transfer sonrasi için pek bir umudum yok yine ilki kadar sans var bazen diyorum ki histeroskpi de en azından düzeltmeler yapsaydim şansım artar diye düşünürdüm yani yalnıs düşünce belki ama öyle özellikle rahim perdesi alındıktan sonra ki ihtimal çok yüksek mis
Bizimde morfoliji sorunu. . Rabbim hepimize nasip etsin insalalh ..O kadın taraflı bi problem ise perde alininca ihtimal artar tabi cAnık. Ama bizim esimde problem var Sperm sayı kalite düşük . Ondan da olmuyo yani malesef
İnşallah canım o bizde de var bu durumda kadindaki problem cozulunce de pek mümkün olmuyo işte tüp bebek son çare. Allah bilir tabiki de pek umudum yok acikcasiBizimde morfoliji sorunu. . Rabbim hepimize nasip etsin insalalh ..
Benimde ustte fazlalik bir septum vardi filmlere bakinca benimde tavsan kulagina benzedigi soylenebilir. Doktorum uzgun surat diyor ultrasondan bakinca sadece dün bebek sevmistim kucakladim biraz agirdi masallah dunden beri agrim var dojtorumda kizdi agir kaldirdim diye simdi yatiyorumBende mide bulantısı falan hiç olmadı canım benim rahim tavşan kulağı gibiymis üstten basık onu traşladi olmasi gereken şekle getirdik dedi parça falan gonderilmedi benim
Benimde ustte fazlalik bir septum vardi filmlere bakinca benimde tavsan kulagina benzedigi soylenebilir. Doktorum uzgun surat diyor ultrasondan bakinca ters girunuyor ya sadece dün bebek sevmistim kucakladim biraz agirdi masallah dunden beri agrim var dojtorumda kizdi agir kaldirdim diye simdi yatiyorum
Normal canım benim 12 güne yakın sürdü biteni 1 hafta oluyor ama şimdi de yoğun akıntı başladı hafif çok hafif kirmizilik var içinde anlamadimSalı gün histeroskopi yapıldı, polip vs temizledi doktor. Kanamam devam ediyor. 3.gün devam etmesi normal mi bu kanamanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?