Hiv virusu

Ilişki üzerinden 5 ay gecti,Umarım çıkar,kimseyede söyleyemediğim için dahada zor durum oluyor benim için..

Evet o kadar zor ki,ben de düşündükçe anlıyorum,bana hiç yaklaşmıyordu,kaçıyordu ,Niye birlikte olmuyoruz dedim,sorunun mu var dedim ,yok dedi bana konuyu kapattı,Şu an çok kötü durumda ama üzgün,yinede üzgün olması birşeyi değiştirmiyor,Keşke dürüst olsaydı..

Evet benim ilk cinsel iliskimdi,ondan çok panik oldum,o kadar zor bir durum ki

Evet benim ilk cinsel iliskimdi,ondan çok panik oldum,o kadar zor bir durum ki
Güzel haberlerini yazarsın inşallah buraya canım. Suçlamalımıısn eşinide suçlamamalımısın bilemedim valla dediğin gibi çok zor bir durum. Bunu sana bile isteye yaptıysa ne diyelim , Allah görüyor...
Ama bilmiyorda olabilir şöyle bir durum var , devlet bu hastalığa yakalanan kişilerin kayıtlarını tutıyor ve düzenli olarak kontrollere falan çağırıyor diye biliyorum ben.

Tek kişinin kan vermesi yeter diyen yer neresi ???

Kan tahlilinin amacı kan uyuşmazlığı bulaşıcı hastalık vs varsa çiftleri bilgilendirmek... ee tek kişinin kan tahliliyle bu durum anlaşılmayacağına göre....

Size tek kişinin vermesi yeter diyen yerde kesin bir sorun var, hiç bir klinik böyle bişey demez.. sanki orada da bir oyun var...

Eşiniz bile isteye sizinle korunmasız birlikte olmuş.. çok da masum gelmedi bana...

İnşallah bulaş olmamıştır.. geçmiş olsun..

Şu an karşına çıkamam tek düşüncem sensin diye benimle konuşmuyor,ben hareketlerin den bildiğini ama üstüne dusmedigini tahmin ediyorum..ben çok ısrar ettim beraber olmak için ne bileyim isteksiz yada cinsel bir sorunu var kaçıyor dedim.Ona tanı bu hafta içi konuldu,üniversite hastanesinde.
Bir yanım çok suçluyor çok kızgınım .Tek isteğim hatasinin cezasını bir ömür çekmemek,ne yaparım inanın bilmiyorum.

Evet evet düşündükce anlıyorum,korkuyorum dedi diye kanı ben verdim.
Buyuksehirde nikah işlemleri için devletin yonlendirdigi hastane de verdik.
Bilerek yapması düşünmek bile istemiyorum ama bu kadar kolay olmamalı İnsan karısına yapar mı bunu..

Yapmaz yapmamalı canım nasıl gözgöre göre olabilir yaa. Bir kere bu bir suç . Bir insan hıv li olduğunu bilerek bir başkasıyla korunmasız ve hastalığını gizleyerek ilişkiye girmesi demek , cezai yaptırımlarda adam öldürmeye azmetmekle aynı ve eş değer bir suçtur. Eşiniz öğrensin bunu.
Şuan bunları düşünmeyin , en önemlisi sizin sağlığınız. Ama halâ seviyorum falan diyosun ben yaşamış olsaydım eminim buzz gibi soğurdum o adamdan.

Devlet hastanesinde öyle tek kişinin vermesi yeterli diye biiey kesinlikle olmaz bir iş var bu işte... valla sizin adınıza üzüldüm ya inşallah bişe olmamıştır

Evet önce ona üzüldüm madem haberin yoktu neden kan vermedin neden benden kaçtın,su an üzgün olması suçluluk duyması neyi degistirir..
Kafam allak bullak sevdiğim için hep fedakarlık yapan bendim ama bana bunu yapmayacaktı..konuşmasam sormasam yine bişey demeyeceğim..kafam çok karıştı..Tek isteğim Onun ihmalinden sağlığından olmamak...

Devlet hastanesinde öyle tek kişinin vermesi yeterli diye biiey kesinlikle olmaz bir iş var bu işte... valla sizin adınıza üzüldüm ya inşallah bişe olmamıştır
Amin insalah inanın uyumadım ...insalah negatiftir..ne yapardınız Allah korusun.. Siz olsanız,esinizden vazgeçer miydiniz..

Amin insalah inanın uyumadım ...insalah negatiftir..ne yapardınız Allah korusun.. Siz olsanız,esinizden vazgeçer miydiniz..
Ben geçerim Alla korusun...
Haberi olmasa bişey diyemem ama bile isteye yaptıysa boğabilirim bile böyle durumda. Nezle değil grip değilki geçiştireyim. Kendi adıma yani

ben şunu anlayamadım. İlk kez birlikte olduktan sonra neden tekrar birliktelik olmadı??

Yani eşiniz en baştan biliyorsa sizinle neden korunmadan birlikte olmuş, çok vicdansızca ve aşağılıkça bana göre...

Yok eşiniz bilmiyorsa madem evlenirken de tahlil yapılmamış ne hikmetse nereden öğrendi??

Valla eşinizin elle tutulur yanı yok... büyük oonuşmak istemiyorum Allah korusun hepimizi

Ben onu çözemedim benimle ısrarla birlikte olmuyordu,gitgide aramız açıldı bu yüzden büyük bi tartışma yaşadık ve arkasından beraber oldu ben neden olmuyor diyerek üstüne gittikçe..
Sonra o rahatsizlanmaya başlamıştı,bazı belirtiler çıkmış onda doktor suphelenmis,.
Tahliller yapılınca kesinleşmiş.
Ben benimle ısrarla birlikte olmaktan kaçtığı için bildiğini anladim.
Sonra yine beraber olmadı benimle demek bu sebeple.

Haklısınız,yarın bana da test yapılacakmış Umarım ,Bir sorun çıkmaz,evliligimin durumunu ona göre düşüneceğim,Tek isteğim sagligimdan olmamak bu durumda...

Canim 7 ay uzun bir süre
Bu sürede bir kaç birliktelik çok az yeni evli biri için, esin büyük ihtimal ya biliyordu ya da supheleniyordu

Ve hastaneyi kesinlikle ama kesinlikle dava etmelisin, bu testin amacı, eşlerin bulaşıcı karşılıklarını ve kan uyuşmazlıkların öğrenmek, tek kişiye yapılmasının hiçbir anlamı yok

Eşiniz nerden bulaşmış acaba onu da merak ettim konuyu takipteyim, lütfen yaz sonucu buraya

Evet kesinlikle ama yinede hiç hiç aklıma gelmedi inanın,elimden gelenden fazlasını yapacağım bunun için..

Bilinmiyor dedi,sordum cinsel yolla mi kaptın dedim bilmiyorum dedi geçiştirdi.

Zannedersem uzun bir süre önce kapmış bunu üstünden bir onyil geçmiş öyle söylüyor..

Bilmedigine ben inanmıyorum,supheleniyordu bencede ama nasıl olurda benim hayatımı sağlığımı bu kadar basit görür..ne sorunlar yaşadık cinsellik olmuyor diye yapmayı sevmiyorum diyordu bana.

Inanın güzel bir haber alırsam hemen yazacağım buraya..burdan Başka kimseyle bunu konuşamıyorum..

Canım bende gidip gelip bakıyorum buraya senden haber var mı diye.
Zaten belirtilerin yani hastalığın insanı etkilemesi için 7 yıl geçmesi gerekirmiş. Ondan öncesinde tesadüfen veyahut test yaptırırsan öğreniyosun bu zıkkımı.
biliyodu işte pislik adam yaa deli etti beni burda valla boğarım ben böylesini. İnşallah sende yokturda şu adama vurursun tekmeyi haketmiş çoktan.

Saolun o kadar çok teşekkür ederim,bunla ilgili bir kaç şey söyleseniz bile sanki ferahliyorum..

Tek umudum bu biraz zor bulasiyormus,cinsel yolla yüzde 7 imiş bulaşma orani..ve neyseki tek ilişki yaşadım. Ya devamlı birlikte olsaydım risk daha fazla idi.Tabi ki yine risk çok çok büyük..
Babam yok, annem tansiyon hastası kadın yıkılır zaten söyleyemem ki..

Destek oldunuz çok çok saolun.. Yarın insalah buraya birşey yok diye yazacağım insalah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…