Hiv virusu

Offff deme yaaa...
Allah yardımcın olsun canım. Stres yapma doktorların yol gösterecktr bundan sonrasında. Bağışıklığını yüksek tutman çok önemli....
Boğasım geldi o lanet adamı şuan

Ay çok kötü oldum ya.. sonuç değişmeyecek ama lütfen bu ihmali yapan kurumu dava edin.

Kurumdan önce eşi olacak kişiden hesap sormalı bence.

HIV zaten cinsel yolla bulaşan bir hastalık, pozitif çıkması çok yüksek ihtimaldi, çok geçmiş olsun.
Enfeksiyon hastalıkları doktorunun sıkı kontrolü ile rutin hayatınıza devam edebilirsiniz.
Eşinize yazıklar olsun bile bile size bulaştırmış,prezervatif kullanmak bu kadar zor muydu?
Biliyorum sakin olmak çok zor ama metanetli olmaya çalış ve bir üniversitre hastanesinin enfeksiyon bölümüne başvur.

Son düzenleme:
Dünya durdu sanki ne yapacagimi bile düşünemiyorum su anda..
Canim keşke olmasaydı ama bundan sonrasını planla artık.
Iyi bir drla tedavin bak, bundan sonra yapılacaklar öğren
Bir avukatla görüş, eşinden, test yapan hastaneden, nikahinizi eksik belgeyle kıyan belediyeden hepsine tazminat davası aç.

Yarın doktorla gorusecegim..Şu an tek korkum sağlığım..inanın beynim durdu..Tek tek soracağım hesabını..

Çok mu tehlikeli hoca Biraz iyimser konuştu ama o kadar ağladım ki

Çok mu tehlikeli hoca Biraz iyimser konuştu ama o kadar ağladım ki

Doktorunuzu dinleyin, önerilerine uyun, kontrollerinize düzenli gidin.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bu süreci kabullenmek ve bunun ile yaşamayı öğrenmek için psikiyatrik yardım da alabilirsiniz.

Kesinlikle iki taraf KAN VERMEDEN onay verilmiyor. İster büyük hastanede olsun, isterse sağlık ocağı olsun.
Belediyeler de işlem yapılırken mutlaka kan testi isteniyor.
Ben bu konuya inanmadım.

Kesinlikle iki taraf KAN VERMEDEN onay verilmiyor. İster büyük hastanede olsun, isterse sağlık ocağı olsun.
Belediyeler de işlem yapılırken mutlaka kan testi isteniyor.
Ben bu konuya inanmadım.

Orası beni de düşündürdü. Acaba tanıdık vs vardı öyle mi halledildi... bizim öyle oldu çünkü kimse de ne tahlil sonucunu sordu ne bişey

Orası beni de düşündürdü. Acaba tanıdık vs vardı öyle mi halledildi... bizim öyle oldu çünkü kimse de ne tahlil sonucunu sordu ne bişey
Evet evet inanın gün almamız bile tanıdık birisi yoluyla oldu.

Şu an sadece sağlığımı düşünüyorum,gereken herşeyi yapıcam ,Nasıl anlatıcam,canimami yanayım,hayatımın heba edildiğine mi..

Kocan ne diyor canım şimdi durumuna.
Nasıl affetirecek kendini sana , planın ne devammı edeceksin onunla

Ya da bildigi bir sey vardi. Kan vermek istemedi.

Nasıl bir vebal bu arkadaş , nasıl bir memurdurki o insanların hayatlarını şoka uğratacak bir belgeyi el altından giderine uygun hale getirebiliyor....
Vicdansız bir adamla evliymişin canım sen valla ayıklasın şimdi pirincin taşını. Adi adam.

Prezervatifsiz tek bir iliski bile yeter bulasmasi icin. Muhtemelen esinizede tek gecelik iliskiden bulasmistir.

Valla ben evlenirken kılı kırk yardılar.
Hatta eşim benim aile hekimime geldi.
Ayrica belediye ye gittiğimde kan testlerine bakıldığı gibi belediye başkanı doktor olduğu için akdeniz anemi testi dahi istendi.
Yanlız şu an aklıma geldi. Ben kurumsal bir firmada uzun yıllar çalıştım, çalıştığım bölümde 3000 kişiydik bu yüzden çok tanık olduğumuz olay var. Bir çift evlendi kısa süre sonra boşandılar. Nedeni eşi cinsel yolla bir hastalık bulaştırmış AIDS değil ama. Hatta ikinci evliliğini yaptı utanmadan bir kez daha adam o evliliği de kısa sürede bitti.
Konu sahibi inşallah gerçek değildir diyorum genede inş AIDS değildir.
Erken teşhis çok önemli bu hastalıkta.
Ben evime misafir geldiğinde bile wc nin yanında çamaşır sulari doludur yıkamadan girmem.
Allah kahretsin böyle insanları.

Bizde sağlık ocagjnda tanıdık vardı belediyede tanıdık vardı herşeyi yanidikla hallettik, çünkü eşim şehir dışındaydı gelmesi gitmesi zor oluyordu

Ama sağlık testlerinin hepsi yapıldı hatta esimde akdeniz anemisi çıktı, bunla ilgili bir kağıt imzalaması gerekiyordu, o kadar tanidiga rağmen eşimi doğu görevinden getirdiler o kağıdı imzaladı. Yani tanidikta olsa hepsi usulüne göre işlem yaptırdı, sadece şura konusunda yardımcı oldular

Evet aynen dediğiniz gibi, bu konuya asla asla inanmadım.
Ben boşanıp iki ay sonra evlenen bir kişiye de şahit oldum ve nikah işlemleri hızlı yapıldı.
İddet müddeti için gebeliğe bakıldığı ve
ikisindende kan alınıp hastalık var mı die bakıldı.
Bu sonuçlar çıkmadan da işlem yapılmadı.
Bir de hiv pozitif demek AIDS demek değil.
Gayet iyi bi bakım ve ilaçlarla hayatını sağlıklı idame eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…