- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 35
Pozitif...
Pozitif...
Ay çok kötü oldum ya.. sonuç değişmeyecek ama lütfen bu ihmali yapan kurumu dava edin.
Evet o kadar zor ki,ben de düşündükçe anlıyorum,bana hiç yaklaşmıyordu,kaçıyordu ,Niye birlikte olmuyoruz dedim,sorunun mu var dedim ,yok dedi bana konuyu kapattı,Şu an çok kötü durumda ama üzgün,yinede üzgün olması birşeyi değiştirmiyor,Keşke dürüst olsaydı..
Canim keşke olmasaydı ama bundan sonrasını planla artık.Dünya durdu sanki ne yapacagimi bile düşünemiyorum su anda..
Yarın doktorla gorusecegim..Şu an tek korkum sağlığım..inanın beynim durdu..Tek tek soracağım hesabını..Canim keşke olmasaydı ama bundan sonrasını planla artık.
Iyi bir drla tedavin bak, bundan sonra yapılacaklar öğren
Bir avukatla görüş, eşinden, test yapan hastaneden, nikahinizi eksik belgeyle kıyan belediyeden hepsine tazminat davası aç.
Çok mu tehlikeli hoca Biraz iyimser konuştu ama o kadar ağladım kiKurumdan önce eşi olacak kişiden hesap sormalı bence.
HIV zaten cinsel yolla bulaşan bir hastalık, pozitif çıkması çok yüksek ihtimaldi, çok geçmiş olsun.
Enfeksiyon hastalıkları doktorunun sıkı kontrolü ile rutin hayatınıza devam edebilirsiniz.
Eşinize yazıklar olsun bile bile size bulaştırmış,prezervatif kullanmak bu kadar zor muydu?
Biliyorum sakin olmak çok zor ama metanetli olmaya çalış ve bir üniversitre hastanesinin enfeksiyon bölümüne başvur.
Çok mu tehlikeli hoca Biraz iyimser konuştu ama o kadar ağladım ki
Kesinlikle iki taraf KAN VERMEDEN onay verilmiyor. İster büyük hastanede olsun, isterse sağlık ocağı olsun.
Belediyeler de işlem yapılırken mutlaka kan testi isteniyor.
Ben bu konuya inanmadım.
Evet evet inanın gün almamız bile tanıdık birisi yoluyla oldu.Orası beni de düşündürdü. Acaba tanıdık vs vardı öyle mi halledildi... bizim öyle oldu çünkü kimse de ne tahlil sonucunu sordu ne bişey
Kocan ne diyor canım şimdi durumuna.Evet evet inanın gün almamız bile tanıdık birisi yoluyla oldu.
Şu an sadece sağlığımı düşünüyorum,gereken herşeyi yapıcam ,Nasıl anlatıcam,canimami yanayım,hayatımın heba edildiğine mi..
Ya da bildigi bir sey vardi. Kan vermek istemedi.Evet inanın ben nasıl olur bilemiyorum..Şu an şoktayım ,hiç aklıma gelebilecek birşey değildi inanın o şekilde yapıldı ,ikimizden almadılar ,eşim demekki supheleniyordu sen ver dedi,ve nikah işlemleri için olur demişler,ve de olduinanın çok kötüyüm..
Valla ben evlenirken kılı kırk yardılar.Orası beni de düşündürdü. Acaba tanıdık vs vardı öyle mi halledildi... bizim öyle oldu çünkü kimse de ne tahlil sonucunu sordu ne bişey
Evet aynen dediğiniz gibi, bu konuya asla asla inanmadım.Bizde sağlık ocagjnda tanıdık vardı belediyede tanıdık vardı herşeyi yanidikla hallettik, çünkü eşim şehir dışındaydı gelmesi gitmesi zor oluyordu
Ama sağlık testlerinin hepsi yapıldı hatta esimde akdeniz anemisi çıktı, bunla ilgili bir kağıt imzalaması gerekiyordu, o kadar tanidiga rağmen eşimi doğu görevinden getirdiler o kağıdı imzaladı. Yani tanidikta olsa hepsi usulüne göre işlem yaptırdı, sadece şura konusunda yardımcı oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?