Hızlı gelişen güzellikler neden korkutur?

Daha yüzyüze görüşmeden yaza evlilik düşünmek doğru mu sizce?

Tamam bazen nasiptir ağız dil bağlanır bir şekilde kapılır insan olaylara. Ama az biraz mantık da gerekmiyor mu?
Doğrusu ben şaşırıyorum, daha görmeden etmeden plan yapanlara... Hayırlısı olsun ne diyelim

Ben saygı duyuyorum herkesin görüşüne ve seçimlerine.
Fakat bu şekilde ilişkilerin sağlıklı ve güvenli temeller ile ilerlediğini düşünmüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, umarım biz yanılırız.
Fakat siz de temkinli davranın lütfen...

ben yüz yüze görüştüm bir ay içinde sözlendik nişan yaptık şimdi nişanı attım adamın içinden bişey çıktı resmen şaştım kaldım. görmeden tanımadan etmeden iki günde bence kapılmayın bu kadar. ben de güzel sözlere mantıklı konuşmalara kapıldım sonra hayatımın hatasını yaptığımı anladım

Mesele tanımak tanımamak evliliği bir sene ertelemek değil.

İnsan neden evlenir? Bence sevdiği insanla bir ömrü birlikte geçirmek bir yuva kurmak için. Yani önce sevilen, anlaşılan mutlu olunan bir insan olacak karşınızda sonra evlilik kararı gelecek.
Sizinkinde tam tersi durum. Evlilik kararı alıp sonra sevmek, aşık olmak, tanımak, ilişki yaşamak falan filan. Bu evlenmek için evlenmek oluyor. Doğru bir yol değil bana kalırsa.

Ne kadar süre de evlendiniz peki
nisanda tanıştık, kasım da evlendik. o süreyi de aileler yüzünden mecburen bekledik. ama dediğim gibi biz eşimle aynı yerde olduğumuzdan her saniye dip dibeydik, her türlü gözlem yapma şansım oldu. ben öyle telefondan birşey anlaşılacağına inananlardan değilim malesef. adamla yüzyüze iyice görüşmeden karar verme bana kalırsa.

Inanin ilk defa başıma geliyor bu durum. Eski nisanlim da bile bu duyguları hissetmedim. Evet plan yaptık ama yüzyüze gelip konuştuktan sonra anlasirsak eğer fazla uzatmayiz yaza yaparız düğünü diye konuştuk. Bende çok saskinim

Öyle resimlerle anlatımlarla belli olmuyor işte insanın kendisinin içlerine girmesi lazım, bence erkene alma, biraz daha kafa yapısını konuşarak anlamaya çalış, herşey olacağına varsın biraz, ama bu yaştan sonra sevgililik diye takılmayın, zaten ciddi başlamışsınız, aileler falan girsin işin içine oyalanmamış olursunuz sizde.

Öyle değil işte o duruma tamamen karşıyım. Evlendikten sonra sevmek değil. Bana selam verdiği andan itibaren sanki yıllardan beri taniyormusum. Sanki bunca zaman onu bekliyormusum gibi hissettim. Ve gerçekten içimde çok değişik duygular var. Çözümleyemedigim anlayamadıgim

Ben ilk görüşte aşka inanmam. Ama diyelim ki aşık oldunuz ilk andan itibaren. Peki onun duygularından nasıl emin olacaksınız? Ya evlenmek için evlenecek bir adam varsa karşınızda. Sizi sevmeden...

Hic gorusmeden evlilik karari sacma geliyor banada ama ornekleri yokmu var benim kuzenim internette bir kizla tanisti azerbaycana direk dugune gitti
Ilk gorusmede evlendielr dugun dernek bir tane kizlari var simdi gayet mutlular

Neden evliligi yaza dusunuyosunuz ki? Ekim 2016 gayet uygun bir tarih. Havalarda guzel gidiyo.

bu iş yaş. daha gorusmemıssınız bıle sanırım
bu ne acele anlamadım ben

'Önceki nişanlımı yıllarca hiç tanımamışım' demişsin, 'bu adamı sanki yıllardır tanıyorum' diyorsun.. Biraz mantık(!) diyorum.. Boşlukta olduğun için mi bu adama bağlandın bu kadar?

Hızlı tanışmalarda da karşıdaki kötü bir insan çıkabiliyor, yıllardır tanıdığınız insan da sizi şok edebiliyor, süreyi önemli görmüyorum. Ama ilk buluşmayı erken bir tarihe çekin, evinizde değil dışarıda bir yerde oturup kahve için. Ondan sonra anlaşabiliyorsanız o elektrik kaybolmamışsa tekrar buluşur daha ciddi konular konuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…