- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz suan . Hemen evlilik olmayacak ki . Ben 5 yıldır sürekli birlikte zaman geçirdiğim ailesinin içine girdiğim insanı tanimayamadim ki. Tabi yüzyüze gelip görüşücegiz . Yüzyüze geldiğimiz zaman da anlasabilirsek. Bundan sonra ki is ailelere kalacak
nisanda tanıştık, kasım da evlendik. o süreyi de aileler yüzünden mecburen bekledik. ama dediğim gibi biz eşimle aynı yerde olduğumuzdan her saniye dip dibeydik, her türlü gözlem yapma şansım oldu. ben öyle telefondan birşey anlaşılacağına inananlardan değilim malesef. adamla yüzyüze iyice görüşmeden karar verme bana kalırsa.Ne kadar süre de evlendiniz peki
Daha yüzyüze görüşmeden yaza evlilik düşünmek doğru mu sizce?
Tamam bazen nasiptir ağız dil bağlanır bir şekilde kapılır insan olaylara. Ama az biraz mantık da gerekmiyor mu?
Doğrusu ben şaşırıyorum, daha görmeden etmeden plan yapanlara... Hayırlısı olsun ne diyelim
Ailesi evini gittiği yeri arkadaşlarını işini herseyini anlatmaya ve fotolarla anlatmaya çalışıyor. Yani bakıldığında düzgün işinde gücünde birine benziyor tabi ama içine girmedikce anlayamam. 1 ay var nerdeyse gelmesine acaba bu gelme işini biraz daha mı erkene alsam
Öyle değil işte o duruma tamamen karşıyım. Evlendikten sonra sevmek değil. Bana selam verdiği andan itibaren sanki yıllardan beri taniyormusum. Sanki bunca zaman onu bekliyormusum gibi hissettim. Ve gerçekten içimde çok değişik duygular var. Çözümleyemedigim anlayamadıgimMesele tanımak tanımamak evliliği bir sene ertelemek değil.
İnsan neden evlenir? Bence sevdiği insanla bir ömrü birlikte geçirmek bir yuva kurmak için. Yani önce sevilen, anlaşılan mutlu olunan bir insan olacak karşınızda sonra evlilik kararı gelecek.
Sizinkinde tam tersi durum. Evlilik kararı alıp sonra sevmek, aşık olmak, tanımak, ilişki yaşamak falan filan. Bu evlenmek için evlenmek oluyor. Doğru bir yol değil bana kalırsa.
Öyle değil işte o duruma tamamen karşıyım. Evlendikten sonra sevmek değil. Bana selam verdiği andan itibaren sanki yıllardan beri taniyormusum. Sanki bunca zaman onu bekliyormusum gibi hissettim. Ve gerçekten içimde çok değişik duygular var. Çözümleyemedigim anlayamadıgim
Neden evliligi yaza dusunuyosunuz ki? Ekim 2016 gayet uygun bir tarih. Havalarda guzel gidiyo.Face de ortak arkadaşlardan görmüş beni tanışmak istemiş.
Normalde böyle mesaj atan kişileri bırak konuşmayı direk redderim.
Bilmiyorum neden buna evet dedim ama hayatımda ilk defa birine güven duydum. Sanki yıllardan beri tanıyor gibiydim. Direk birbirimizi tanımaya yönelik sorular sormaya ailelelerimizden evlilikten bahsederken bulduk kendimizi.
Sonra 2. Gün ailesine söyledi beni. Herkes şaşırıyor tabi tanısin konuşun hayırlısı demişler.
Farklı şehirlerdeyiz. Gelecek ay gelecek yanıma 2 gün kalacak burda.
Ilk gün eğer anlasabilirsek ailemle tanistiracagim.
Eğer o günde yolunda giderse herşey. Yaza düğün düşünüyoruz.
Ben 30, o 32 yaşında.
10 gün oldu tanışali. Ama yıllardan beri onu bekliyormusum sanki.
Sizin başına geldi mi bu.
Bu kadar hızlı gelişmesi bir taraftan korkutuyor bir taraftan da iyi oluyor diyorum.
Çünkü ondan öncesinde 5 yıl çıktığım biri ve 1 yıl nişanlı kaldığım adamı hiç tamimamisim.
Aileler işin içine girince daha iyi tanıyorsunuz. Bunu bildigimden böyle gelişmesi iyi diyorum ama.
Icimdeki bu korkuları atamiyorum.
bu iş yaş. daha gorusmemıssınız bıle sanırımFace de ortak arkadaşlardan görmüş beni tanışmak istemiş.
Normalde böyle mesaj atan kişileri bırak konuşmayı direk redderim.
Bilmiyorum neden buna evet dedim ama hayatımda ilk defa birine güven duydum. Sanki yıllardan beri tanıyor gibiydim. Direk birbirimizi tanımaya yönelik sorular sormaya ailelelerimizden evlilikten bahsederken bulduk kendimizi.
Sonra 2. Gün ailesine söyledi beni. Herkes şaşırıyor tabi tanısin konuşun hayırlısı demişler.
Farklı şehirlerdeyiz. Gelecek ay gelecek yanıma 2 gün kalacak burda.
Ilk gün eğer anlasabilirsek ailemle tanistiracagim.
Eğer o günde yolunda giderse herşey. Yaza düğün düşünüyoruz.
Ben 30, o 32 yaşında.
10 gün oldu tanışali. Ama yıllardan beri onu bekliyormusum sanki.
Sizin başına geldi mi bu.
Bu kadar hızlı gelişmesi bir taraftan korkutuyor bir taraftan da iyi oluyor diyorum.
Çünkü ondan öncesinde 5 yıl çıktığım biri ve 1 yıl nişanlı kaldığım adamı hiç tamimamisim.
Aileler işin içine girince daha iyi tanıyorsunuz. Bunu bildigimden böyle gelişmesi iyi diyorum ama.
Icimdeki bu korkuları atamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?