- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
Bune şiddet bu ne celal. Az bir Bismillah deyin. Daha gormedigin adamla ne evliliği konuşması bu. Ilk gun anlasirsan nasil cesaret edip ailenle tanistircaksin. Hizli giden atin b*ku seyrek düşer. Her şey zamanla bence.
İnternet tanışmalarına karşı değilim, sizi de çok iyi anladım. Bazen olabiliyor çok çekici bulup iyi anlaşmak. Lakin yüzyüze elektrik alamama gibi riskler de var. Siz bu bir ay hiç evlilikten bahsetmeyin uzaktan zor oluyor ama fikir edinmeye çalışın. Zaten sizde ilk görüşmede elektrik alırsanız devam edeceksiniz. Benim tek tavsiyem bir yıldan önce aileleri araya sokmayın kendiniz bir tanıyın gerisi gelir
crazy!
Neden olmasın ki yıldırım nikahı diye bir şey var :) Ama yüzyüze görüşün ve kesinlikle evlilik öncesi bir şeyler yaşamayın
Öyle birşey kesinlikle düşünmüyorum. Yasarsak çünkü bütün güzelliklerin gidecegini düşünüyorum
Çok teşekkür ederim:)Aynen öyle doğru düşünüyorsunuz.. hayırlı olsun bu arada mutluluklar :)
Aminnnn. Teşekkür ederimAllah hayırlısını versin, pişman ettirmesin kardeşim.
bence acele ediyorsunuz hırlı mı hırsız mı belli değil adam belki sapık belki katilFace de ortak arkadaşlardan görmüş beni tanışmak istemiş.
Normalde böyle mesaj atan kişileri bırak konuşmayı direk redderim.
Bilmiyorum neden buna evet dedim ama hayatımda ilk defa birine güven duydum. Sanki yıllardan beri tanıyor gibiydim. Direk birbirimizi tanımaya yönelik sorular sormaya ailelelerimizden evlilikten bahsederken bulduk kendimizi.
Sonra 2. Gün ailesine söyledi beni. Herkes şaşırıyor tabi tanısin konuşun hayırlısı demişler.
Farklı şehirlerdeyiz. Gelecek ay gelecek yanıma 2 gün kalacak burda.
Ilk gün eğer anlasabilirsek ailemle tanistiracagim.
Eğer o günde yolunda giderse herşey. Yaza düğün düşünüyoruz.
Ben 30, o 32 yaşında.
10 gün oldu tanışali. Ama yıllardan beri onu bekliyormusum sanki.
Sizin başına geldi mi bu.
Bu kadar hızlı gelişmesi bir taraftan korkutuyor bir taraftan da iyi oluyor diyorum.
Çünkü ondan öncesinde 5 yıl çıktığım biri ve 1 yıl nişanlı kaldığım adamı hiç tamimamisim.
Aileler işin içine girince daha iyi tanıyorsunuz. Bunu bildigimden böyle gelişmesi iyi diyorum ama.
Icimdeki bu korkuları atamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?