Hızlı gelişen güzellikler neden korkutur?

Bune şiddet bu ne celal. Az bir Bismillah deyin. Daha gormedigin adamla ne evliliği konuşması bu. Ilk gun anlasirsan nasil cesaret edip ailenle tanistircaksin. Hizli giden atin b*ku seyrek düşer. Her şey zamanla bence.

İnternet tanışmalarına karşı değilim, sizi de çok iyi anladım. Bazen olabiliyor çok çekici bulup iyi anlaşmak. Lakin yüzyüze elektrik alamama gibi riskler de var. Siz bu bir ay hiç evlilikten bahsetmeyin uzaktan zor oluyor ama fikir edinmeye çalışın. Zaten sizde ilk görüşmede elektrik alırsanız devam edeceksiniz. Benim tek tavsiyem bir yıldan önce aileleri araya sokmayın kendiniz bir tanıyın gerisi gelir

Bune şiddet bu ne celal. Az bir Bismillah deyin. Daha gormedigin adamla ne evliliği konuşması bu. Ilk gun anlasirsan nasil cesaret edip ailenle tanistircaksin. Hizli giden atin b*ku seyrek düşer. Her şey zamanla bence.

Yok ailemle tanistirmaktan sonra vazgeçtim. Bir süre erteledim onu. Bir an ne olduysa ikimize çok hızlı kararlar verdik . Dün konuştum kendisi ile çok hızlı gidiyoruz biraz yavaştan alalım dedim. Oda ben senin gönlünde olayım yeter yavaştan alırız dedi. Çılgınca ve hızlı geliyor bu durum ama ikimizde bu duruma karşı koyamiyoruz cidden ilk defa geldi başıma ve cok saskinim.

Bir yanyana gelseydik hayırlısı ile, stresliyim çok artık ne olacaksa olsun. Elektrik alır devam mi ederiz yoksa hadi sen yoluna ben yoluma ki deriz bilmiyorum

Neden olmasın ki yıldırım nikahı diye bir şey var :) Ama yüzyüze görüşün ve kesinlikle evlilik öncesi bir şeyler yaşamayın

Neden olmasın ki yıldırım nikahı diye bir şey var :) Ama yüzyüze görüşün ve kesinlikle evlilik öncesi bir şeyler yaşamayın

Öyle birşey kesinlikle düşünmüyorum. Yasarsak çünkü bütün güzelliklerin gidecegini düşünüyorum

Rüyalar aleminde yaşıyor gibi geldiniz bana, ürkütücü...

Yine de umarım dilediğiniz gibi olur herşey.

Verilen tepkilere nazaran, öncelikle kısmetinizin nerde olduğu nerden geliceği hiç belli olmuyor bunu hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde tıpkısının aynısı olarak bende bi ilişkiye başladım ve 1 sene olucak nerdeyse birlikteyiz :)
Dediğiniz gibi kimseye cevap vermez, tanımadıklarımı kabul bile etmezdim. Ama sanki içime doğmuş gibiydi.
O yüzden ne olursa olsun ön yargı kesinlikle gereksiz. Ki siz benden yaşça büyüksünüz ablam sayılırsınız akıl vermek gibi de olmasın kesinlikle. Ama illa kaderiniz olan kişi çevrenizden, yakınınızdan olucak diye bi kaide yok sonuç olarak.

1 sene dolmadan bizde çok yol katettik. Hatta bazen durup düşünürüz ne ara oldu bunlar, nereden nereye diye :)
Allah hayırlısıyla karşılaştırsın, hayırlı kapı açsın inşallah.

bence acele ediyorsunuz hırlı mı hırsız mı belli değil adam belki sapık belki katil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…