Hızlı gelişen güzellikler neden korkutur?

Böyle şeyler olabiliyor sanırım ya
Eşim bana 15 gün sonra evlenme teklifi etmişti ama ben höst demiştim
İki yıl bekletip kabul ettim sizde acele etmeyin bence

Aileniz gördüğün gibi tanıştırmaya mi getirdin demeyecek mi?
1 yıl nisanliydin tanıyamadım diyorsun bu adamı nasıl tanidin demeyecek mi?
Acele ediyorsunuz.. tanışıp 3 günde evlenip mutlu olan da vardır binde bir.. denk gelmiştir şans vs.. Bu risk alınır mı?
Bu kadar çabuk evet derseniz yarın oburgun birseye Hayır dediğinizde şok olur kabullenemez bu kişi..

On gun icersinde flort, ciddi iliski, evlilik dusuncesi, ailelerle tanistirma istegi yani bunlarin hepsini on gunun icerisine nasil sigdirdiniz guvenmeyin bu kadar.. sevgi saglam temeller uzerine kurulmasi lazim.. nasil sevdiniz hemen birbirinizi anlamis degilim..

5 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kAldığın Ada'mı tanıyamayan sen 10 günde yüzünü dahi görmediğin Ada'mı Nasıl tanıyıp evlenme kararı aldın??? korkunç bi hata bu ve çok cesur hatta gereksiz fazla cesur bi hareket

10 gundur tanidiginiz birinin 2 gun yaninizda kalmasindan korkmuyor musunuz?
yani in midir cin midir ugursuz mudu,profilinden sordugunuz sorulardan filan ne kadarca taniyabilirsiniz ki?
ne biliyim ayni evde kalacaksaniz sizdeki cesarete hayran mi kaldim diyim sasirdim mi diyim.
cok hizli ilerliyorsunuz cok..
evliligi gectim,2 gunluk adami bu kadar ozel alaninizin icine sokmayin.

Bence bu iki gün sadece siz gorusun sonra dönünce degerlendir kafand olumluysa tanımaya calis bir sonraki geldiğinde ailene tanistir

Bu kadar abarticak ben bişey göremiyorum anlamıyorum. Arkadaşlar siz biri ile neden çıkarsınız evlenmek için değil mi. Bizim farkımız bu düşünceyi one alarak bişeye başladık. Haftaya evleniyorum Demiyorum. Geldiği zaman da nikaha oturmayacagiz. Evimde de kalmayacak otelde kalacak. Eğer geldiği zaman da fikirlerimiz değişmez ise yürütecegiz. Hı sonrasında aileler tanışır bişeyler olur o ayrı. Ya sanki 2. Gün evlenecekmisim gibi yorumlar yapılıyor. Abartmayin bu kadar ya . Biraz yapıcı biraz önyargılı olmadan yorumlar yapın.

Sen görüş, tanı, irdele, acelen yok! Yaşın geçmiyor, bunları dert etme.

Yanlış bir evlilik yapmaktansa, geç evlen. Daha iyi

Bu durum şu an ki benim duruma benziyo.bende biriyle tanıştım ortak bi arkadaşımız tanıştırdı evlilik düşünüyorMuş çok yakın arkadaşımın kocasının arkadaşı 32 yaşında mesleği uzman cavus suan doğuda görev yapıyo bizim is nolur bilmiyorum. ..

ilk gün anlasirsaniz dügün yapacaksiniz yani
neyin kafasini yasiyosun cok merak ettim
adam ilk gün gelip sana tekme tokat girisecek degil herhalde
bir katil insanla bile ulk gün anlasirsin

İnşallah sonunuz hayır olur. Ne diyim siz baya plan yapmışsınız.

ilk gün anlasirsaniz dügün yapacaksiniz yani
neyin kafasini yasiyosun cok merak ettim
adam ilk gün gelip sana tekme tokat girisecek degil herhalde
bir katil insanla bile ulk gün anlasirsin
Evet ertesi gün gidip düğün yapacağız . Anlamıyorsunuz herhalde Geldiği gün anlasirsak o yolda devam edeceğiz sonra ileri bir zama da aileler tanışır onlardanda sıkıntı çıkmazsa seneye düğün olur

Ins hayırlısı olur.

Canım bak, burada tuhaf olan hiç görüşmeden birbirinize bu kadar umut vermeniz, yoksa anlaşırsak, içimize sinerse evleniriz niyetiyle tanışmanızda bir sorun yok bence.
Şu şekliyle herşey hoş güzel diye bu adam çok umutlanabilir, ama görüştüğünüzde en ufak bişey sizi aşırı irite edebilir. Ne bileyim konuşma tarzı, yemesi, bakışı, kokusu vs gibi. Sonra da biz ne güzel anlaşıyordukken ama senin tipin çok itti beni denmez ki.

Bence biraz 30 yaşın verdiği telaşla bu kadar hızlı gidip, hissetmek istediğinize inandırmışsınız kendinizi. Hiç olmazdı demeyin; herkesin boşluğu, sevgiye ihtiyaç duyduğu anlar oluyor.

Bakın 5 yıl çıktığım adamı tanıyamamışım diyorsunuz. Ama bu 5 yılın en azından ilk 2-3 yılı siz bu adamı tanıdım sanmışsınız değil mi? Öyle olmasa niye iki yıl daha devam ettirip bir de nişan yapasınız ki? Şimdi 10 günlük adam için daha fazla içime sindi hissi var diyorsunuz. Evet bu adam doğru kişi olabilir de ama olmayabilir de. 50-50. Sadece yavaş gidin. Tanımadan ne kendiniz kaptırın, ne ona umut verin. Kimse üzülmesin.

Mutluluklar

bu kadar hızlı goden şeyler sızı korkutmalı klavye aşkı yapmayın tanıyın zaman verın ...

Düşünce farkı bu noktada ortaya çıkıyor işte. Ben kimseyle evlenmek niyetiyle çıkmadım. Evlilik hayalleriyle elini tutmadım karşımdaki insanların. O yüzden bir sürü adamla çıkıp biriyle evlendim. Bana göre evlilik amaç değil araç, size göre ise amaç. Hayırlısı olsun ne diyelim. İnşallah bulutların üstünden yere çakılmazsınız. Tehlikeli bir yol çünkü ilerlediğiniz yol.

önce bir tanışın, sonra su akar yolunu bulur.

bu işler kısmet işi kimin karşına ne zaman çıkacağı belli olmaz o nedenle bu konuda ön yargılı değilim ama zamana ihtiyacınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…