Hızlı giden ilişki

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Merhabalar. Yaklaşık bir aydır tanıdığım, bir haftadır da sevgililik tarzı bir ilişkim olan birisi var. Bu kişiyle bir anda her şey hızlı gelişmeye başladı. 2-3 kere kahve içtik vs derken sinemaya gittik elimi tuttu, öpüştük benden çok hoşlandığını söyledi. Ama ben pek sevgili gibi olduğumuzu düşünemedim nedense. Bir de bir anda annesiyle ve kuzeniyle denk geldik, 2-3 gün sonra da babası ve abisiyle de ayaküstü karşılaşmış olduk. Sonra da en yakın arkadaşlarıyla mangala gittik. Kısacası bir anda hayatındaki en yakın insanlarla tanışmış oldum bu da bir anda hızlı geldi. Ve şöyle de bir problem var her an temas halinde. Hiç bir şey yapmasa eli bacağımın üstünde oluyor.
Hani benim için cinsellik vs bir tabu değil, keyif aldığım her şeyi yaparım ama bu aramızdaki ilişki ne sizce ? Sevgili miyiz takılıyor muyuz flört mü yoksa fuckboddy müessesine giriş mi yaşadıklarımız ? Sizin de fikirlerinizi merak ettim. İşte olduğumdan müsait oldukça yazacağım. Teşekkürler...

Bu arada burçlara göre yorum yapan çıkar belki ben terazi burcuyum, onun burcu ise balık.

Sonradan denk gelip okuyacaklar için edit: Düzgün bir ilişkimiz oldu bunları boşuna kafama takmışım..Nazar değmesin, maşallah.

Son düzenleme:
Aranizdaki iliskinin tam olarak ne oldugunu bizim bilmemiz imkansiz. Size nasil yaklasiyor? Siz ne hissediyorsunuz? Bence asil sormaniz gereken soru bu degil. Siz bize aranizdaki iliskinin ne oldugunu yazin, biz de akibeti hakkinda fikir yurutelim.

Merhabalar. Yaklaşık bir aydır tanıdığım, bir haftadır da sevgililik tarzı bir ilişkim olan birisi var. Bu kişiyle bir anda her şey hızlı gelişmeye başladı. 2-3 kere kahve içtik vs derken sinemaya gittik elimi tuttu, öpüştük benden çok hoşlandığını söyledi. Ama ben pek sevgili gibi olduğumuzu düşünemedim nedense. Bir de bir anda annesiyle ve kuzeniyle denk geldik, 2-3 gün sonra da babası ve abisiyle de ayaküstü karşılaşmış olduk. Sonra da en yakın arkadaşlarıyla mangala gittik. Kısacası bir anda hayatındaki en yakın insanlarla tanışmış oldum bu da bir anda hızlı geldi. Ve şöyle de bir problem var her an temas halinde. Hiç bir şey yapmasa eli bacağımın üstünde oluyor.
Hani benim için cinsellik vs bir tabu değil, keyif aldığım her şeyi yaparım ama bu aramızdaki ilişki ne sizce ? Sevgili miyiz takılıyor muyuz flört mü yoksa fuckboddy müessesine giriş mi yaşadıklarımız ? Sizin de fikirlerinizi merak ettim. İşte olduğumdan müsait oldukça yazacağım. Teşekkürler...

Bu arada burçlara göre yorum yapan çıkar belki ben terazi burcuyum, onun burcu ise balık.
Burç önemli :KK8:

Erkek arkadaşına sor, eğer istemediğin bir cevap alırsan bir daha görüşmezsin. Öbür türlü akışına bırak derim.

Madem evlenmeyecektik neden hoşlanıyorum dedin diye sor diyesim geldi
Bende terazi burcuyum herşeyi netleştirme çabanı o yüzden çok iyi anlıyorum
Yani aşkım falan diyorsa el ele geziyorsanız sevgilisinizdir
Sonuçta benimle çıkar mısın diyecek değil ki

Bazı ilişkiler vardır, 1 yılda bu aşamaya gelemez. O ilişki için sağlıklı diyemeyiz. İkinizin enerjisi birleşmiş ve ortaya bu çıkmış.
Çocuk dokunmatik galiba. Seksle bir alakası yoktur. Bazı insanlar sever dokunmayı.

Yakın çevresiyle tanışmaktan başka bir anlam çıkarmak da yanlış olur. Bazı insanlar ciddi düşünmese de annesine varana kadar tanıştırıyor.
Zamana bırakın biraz. Çocuk dışadönük ve sevecen birine benziyor. Bakalım neler olacak? Doğal olun, fazla fedakarlık ve kıskançlık yapmayın, ne olucaz, biz neyiz tarzı itici sorular sormayın ve bırakın akışa..

Back
X