- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi portakalcicegi41
Birinden yeni ayrılmış ona bak hemen nasıl buldum ispatı olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan biri ile sevgili olup olmadığını nasıl anlayamaz ki? yürürken el ele tutuşup birbirinize canım diyorsanız sevgilisiniz, net bilgi. insanlar fuckbuddylerini herkesle tanıştırmazlar.
Ailesiyle denk geldi ama arkadaşlarıyla olan tanışma biraz ayarlanmıştı. Annesiyle biraz konuşmuştuk sonrasında nasıl sence filan diye sormuş hani önemsediğini düşündüm böyle olunca da.denk gelirlerse tabikide tanışırlar
Eski sevgilisinden ayrılalı 1 sene olmuş. Asıl ben eski sevgilimle ayrılalı 1 ay oluyor. Ama benim durumum başka öyle bir ispatta değilim, ki benim eskiye sevgim biteli baya olmuştu.Birinden yeni ayrılmış ona bak hemen nasıl buldum ispatı olabilir
Sizin yaşınız hızlı gitmek için biraz küçükmüşYaşlar benin 22, partnerimin 25
Ben bilmiyorum olayı ne acaba merak ettim :)Kavak ağacı ve kabak aklima geldi![]()
Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:Ben bilmiyorum olayı ne acaba merak ettim :)
Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:
-Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?
-On yılda, demiş kavak.
-On yılda mı? Diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak.
-Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!
-Doğru, demiş kavak.
Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgârları başladığında kabak üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormuş endişeyle kavağa:
-Neler oluyor bana ağaç?
-Ölüyorsun, demiş kavak.
-Niçin?
-Benim on yılda geldiğim yere, iki ayda gelmeye çalıştığın için.
Ben ciddi iliskilerin bu hızda olmasini pek desteklemiyorum.![]()
cağın gerısınde kaldık galıba fuckbuddy nedır ilk defa duyuyorum hep amerika nın oyunu bunlarinsan biri ile sevgili olup olmadığını nasıl anlayamaz ki? yürürken el ele tutuşup birbirinize canım diyorsanız sevgilisiniz, net bilgi. insanlar fuckbuddylerini herkesle tanıştırmazlar.
Çok ayıp şeyler bunlar ..biz kız kısmıyızYani bence de bayanlar sevişmemeli
Seks partneri ya da daha kibar olalım yatak arkadaşı![]()