- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi portakalcicegi41
Bu konu yakında burdan taşınır![]()
İşte gençler öpüşmese hiç böyle problemler olmaz ama.........................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konu yakında burdan taşınır![]()
Kendisiyle açık bir şekilde konuşun bu konuyu. Biz bilemeyiz ki. Bana göre bu sevgililik olabilir ama erkek arkadaşınız böyle düşünmüyorsa benim fikrimin anlamı yok yani.Merhabalar. Yaklaşık bir aydır tanıdığım, bir haftadır da sevgililik tarzı bir ilişkim olan birisi var. Bu kişiyle bir anda her şey hızlı gelişmeye başladı. 2-3 kere kahve içtik vs derken sinemaya gittik elimi tuttu, öpüştük benden çok hoşlandığını söyledi. Ama ben pek sevgili gibi olduğumuzu düşünemedim nedense. Bir de bir anda annesiyle ve kuzeniyle denk geldik, 2-3 gün sonra da babası ve abisiyle de ayaküstü karşılaşmış olduk. Sonra da en yakın arkadaşlarıyla mangala gittik. Kısacası bir anda hayatındaki en yakın insanlarla tanışmış oldum bu da bir anda hızlı geldi. Ve şöyle de bir problem var her an temas halinde. Hiç bir şey yapmasa eli bacağımın üstünde oluyor.
Hani benim için cinsellik vs bir tabu değil, keyif aldığım her şeyi yaparım ama bu aramızdaki ilişki ne sizce ? Sevgili miyiz takılıyor muyuz flört mü yoksa fuckboddy müessesine giriş mi yaşadıklarımız ? Sizin de fikirlerinizi merak ettim. İşte olduğumdan müsait oldukça yazacağım. Teşekkürler...
Bu arada burçlara göre yorum yapan çıkar belki ben terazi burcuyum, onun burcu ise balık.
Kendisiyle açık bir şekilde konuşun bu konuyu. Biz bilemeyiz ki. Bana göre bu sevgililik olabilir ama erkek arkadaşınız böyle düşünmüyorsa benim fikrimin anlamı yok yani.
Bence onun tek isteği cinsellik yaşamak.Istediğini verice de uzaklaşır senden.Niyeti ciddi olsa önce seni tanımaya çalışır ciddiyetini sana belli eder.Belli ki tek arzusu bedenin.Uçkuruna düşkün erkeğin burcu fark etmiyor.Merhabalar. Yaklaşık bir aydır tanıdığım, bir haftadır da sevgililik tarzı bir ilişkim olan birisi var. Bu kişiyle bir anda her şey hızlı gelişmeye başladı. 2-3 kere kahve içtik vs derken sinemaya gittik elimi tuttu, öpüştük benden çok hoşlandığını söyledi. Ama ben pek sevgili gibi olduğumuzu düşünemedim nedense. Bir de bir anda annesiyle ve kuzeniyle denk geldik, 2-3 gün sonra da babası ve abisiyle de ayaküstü karşılaşmış olduk. Sonra da en yakın arkadaşlarıyla mangala gittik. Kısacası bir anda hayatındaki en yakın insanlarla tanışmış oldum bu da bir anda hızlı geldi. Ve şöyle de bir problem var her an temas halinde. Hiç bir şey yapmasa eli bacağımın üstünde oluyor.
Hani benim için cinsellik vs bir tabu değil, keyif aldığım her şeyi yaparım ama bu aramızdaki ilişki ne sizce ? Sevgili miyiz takılıyor muyuz flört mü yoksa fuckboddy müessesine giriş mi yaşadıklarımız ? Sizin de fikirlerinizi merak ettim. İşte olduğumdan müsait oldukça yazacağım. Teşekkürler...
Bu arada burçlara göre yorum yapan çıkar belki ben terazi burcuyum, onun burcu ise balık.
Seks partneri ya da daha kibar olalım yatak arkadaşıFuckyboddy nedir Allah aşkına cahil miyim neyim
Tanımaya çalışıyor açıkçası. Sadece çay kahve içip sohbet edip geri ayrıldığımız da oluyor. En iyisi oluruna bırakmak sanırım. Zaten evlenme kafasında pek değilim benimle evlenmeyi düşünen sevgilimden ayrılmıştım bir süre ciddi bir şeyler düşünmüyorum en azından.Bence onun tek isteği cinsellik yaşamak.Istediğini verice de uzaklaşır senden.Niyeti ciddi olsa önce seni tanımaya çalışır ciddiyetini sana belli eder.Belli ki tek arzusu bedenin.Uçkuruna düşkün erkeğin burcu fark etmiyor.
Paralı mı yoksa sadece sex için bir araya gelmek gibi mi. İlk kez duyuyorum ve bir bayanın kendine bu tabiri yakuştırmasına şok oldumSeks partneri ya da daha kibarcası yatak arkadaşı![]()
Yok değilim o 41 4ve1i sevdiğimden :)Kocaelili misiniz diye sormaya geldim![]()
Paralı mı yoksa sadece sex için bir araya gelmek gibi mi. İlk kez duyuyorum ve bir bayanın kendine bu tabiri yakuştırmasına şok oldum
Yani kötü bir şey yok aslında. Sadece duygusal bakıyoruz. Yoksa kadınların da illaki sadece fiziksel çekim yaşadığı ama ciddi düşünmediği birileri olabilir. Ya da ten uyumunun harika olup da ilişkinin yürümediği insanlar. Yani birliktelik yaşıyorsunuz ve bu kesinlikle paralı değil sadece sevgili gibi hesap sorma sahiplenme vs olayları mevcut değil.Paralı mı yoksa sadece sex için bir araya gelmek gibi mi. İlk kez duyuyorum ve bir bayanın kendine bu tabiri yakuştırmasına şok oldum
Tühhh:)Yok değilim o 41 4ve1i sevdiğimden :)
Kimsenin sevişmesine bi lafım yok olamaz da. sex partneri yada yatak arkadaşı dendiği için öyle yorum yaptım.Şaşırdığım nokta bu kısmıYani bence de bayanlar sevişmemeli
Teşekkür ederim düzgünce cevap verdiğiniz için .Yani kötü bir şey yok aslında. Sadece duygusal bakıyoruz. Yoksa kadınların da illaki sadece fiziksel çekim yaşadığı ama ciddi düşünmediği birileri olabilir. Ya da ten uyumunun harika olup da ilişkinin yürümediği insanlar. Yani birliktelik yaşıyorsunuz ve bu kesinlikle paralı değil sadece sevgili gibi hesap sorma sahiplenme vs olayları mevcut değil.
İşte gençler öpüşmese hiç böyle problemler olmaz ama.........................
Paralı değil. Karşılıklı cinsel tatmin için sadece.Paralı mı yoksa sadece sex için bir araya gelmek gibi mi. İlk kez duyuyorum ve bir bayanın kendine bu tabiri yakuştırmasına şok oldum