Hızlı giden ilişki

Yaşlar benin 22, partnerimin 25
Sizin yaşınız hızlı gitmek için biraz küçükmüş😯 bunun dışında ailesiyle yüzgöz olmayın, biz neyiz falan diye sormayın çünkü çok saçma bir soru. Ciddi ilişki için de 22 yas çok küçük bence orta hızda birbirinizi tanımaya devam edin. Öpüşmek 3-5buluşma sonra bana normal geliyor.
Bunu da yazdım taşlanmam inşallah... 22-25yaşında hormonları düzgün çalışan birbirini seven iki sevgili yalnız kalınca öpüimeyipte ne yapacaktı 😝👯‍♀️

Ben bilmiyorum olayı ne acaba merak ettim :)
Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:

-Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?

-On yılda, demiş kavak.

-On yılda mı? Diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak.

-Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!

-Doğru, demiş kavak.

Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgârları başladığında kabak üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormuş endişeyle kavağa:

-Neler oluyor bana ağaç?

-Ölüyorsun, demiş kavak.

-Niçin?

-Benim on yılda geldiğim yere, iki ayda gelmeye çalıştığın için.

Ben ciddi iliskilerin bu hızda olmasini pek desteklemiyorum.🙃😉

Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:

-Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?

-On yılda, demiş kavak.

-On yılda mı? Diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak.

-Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!

-Doğru, demiş kavak.

Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgârları başladığında kabak üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormuş endişeyle kavağa:

-Neler oluyor bana ağaç?

-Ölüyorsun, demiş kavak.

-Niçin?

-Benim on yılda geldiğim yere, iki ayda gelmeye çalıştığın için.

Ben ciddi iliskilerin bu hızda olmasini pek desteklemiyorum.🙃😉

Güzelmişş. Zaten ilişkimiz ciddi değil, hayırlısı diyeceğiz o zaman. Şimdilik gezelim tozalım eğlenelim. 💃🏼

Sen yaşıyorsun ilişkiyi ne hissediyorsun?
Adamın sana duyguları var mı?
Öpüşmekte ne var ayrıca
Ben ilk buluştuğumda öpüştüm sevgilimle
Aşın artık bunları ya
Hangi devirdeyiz
Arada uyum varsa ilişki ciddileşir ilerde olmazsa biter dünyanın sonu mu
Sen kendin belirlersin yerini hayatta
Kalıplara sıkışma
Sana değer vermeyen adam arkadas ortamına sokmaz seni
İlgisi nasıl sana ona bak sen .
Burda yazılanlara bakma
Dar görüşlü aşırı muhafazakar tipler başlar yine kendini kullandırtma demeye
Sürekli senle temas halinde olması senden çok etkilendiğini gösterir

insan biri ile sevgili olup olmadığını nasıl anlayamaz ki? yürürken el ele tutuşup birbirinize canım diyorsanız sevgilisiniz, net bilgi. insanlar fuckbuddylerini herkesle tanıştırmazlar.
cağın gerısınde kaldık galıba fuckbuddy nedır ilk defa duyuyorum hep amerika nın oyunu bunlar:confused:

Back
X