Hanımlar ben iki sene önce isveç diyeti uygulamıştım ve üç ayda 20 kiloya yakın vermiştim yeniden başlamak istiyorum ama veremem diye korkuyorum.. çünkü bu iki senede birçok yöntem denememe rağmen kilo veremedim.. Geçen sene spor+diyet yaptım ancak gene yararı olmadı.. Sizce ne yapayım kafam çok karışık
Neden o kadar hızlı verdin? Sağlığına dikkat et ve bir daha öyle hızlı diyetler yapma.b Öyle garip diyetler uygulama. Diyette acele etme. Ne acelen var? Yavaş yavaş. Çok sağlıklı ye, çikolata, un ve şeker tüketme. Yani mümkünse bu tür şeyleri hiç yeme. Öğün atlama. Sporunu yap. Çok düzenli olsun. Kaçamak ya hiç yapma, ya da 4 ayda bir falan. Çünkü insanın yedikçe yiyesi geliyor.
Hanımlar ben iki sene önce isveç diyeti uygulamıştım ve üç ayda 20 kiloya yakın vermiştim yeniden başlamak istiyorum ama veremem diye korkuyorum.. çünkü bu iki senede birçok yöntem denememe rağmen kilo veremedim.. Geçen sene spor+diyet yaptım ancak gene yararı olmadı.. Sizce ne yapayım kafam çok karışık
Bence o kadar çok ve hızlı zayıfladıysan.Birkaç kilo almayı dene.(3-4) Ondan sonra sıkı sporla ,bol su ,bol meyve ,Günde 1 dilim kepekli ekmek ve az yiyerek yapabilirsin.Yoğurt ta işe yarıyor.Bence kendine inan olur.Merak etme.Benim de kocaman bacaklarım vardı...Ve veremiyorum diyordum.Ve diyet listemi sıkılaştırıp kendime çok güvenmeye çalıştım.Ve başardım.Tam gazla gidiyorum.Sen de başarabilirsin