Hızlı ve güçlü tırnak uzatma yöntemleri nelerdir?

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
480
195
Bir kadının güzelliğini makyajını tamamlayan en önemli unsur,tırnak bakımıdır kızlar biliyorsunuz.Uzun ve bakımlı tırnaklara bayılıyorum, ama nedense benim uzamıyor.Soyuluyor, uzayıp bir yerinden kırılıyor.Tırnaklarım kısayken maniküre de gitttim şekli bozuk kendim törpülüyemiyorum açıkçası :63: Kalyon kullandım,NK markasının kalsiyum, sarımsak özlü güçlendirici olanı da kullandım herhalde düzenli kullanmadığımdan faydasını görmedim :bicak: Bana bi öneriniz varsa, ki vardır biliyorum ☺️☺️ Aşağıya önerilerinizi yazın ki benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da faydası olsun :halay: Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar :KK45:
 
Ellerinize hafta bir peeling yapmanızı tavsiye ediyorum aynı peelingi tırnaklarınız için de kullanabilrsiniz. Ben zeytinyağı toz şekerle kendim hazırlıyorum peelingimi. Ama siz isterseniz hazır da alabilirsiniz. Limon tırnağın rengini açmada ve güçlendirmede çok etkili onu tırnaklarınıza sürebilirsiniz. Ben bir dönem tırnaklarıma dax sulphur krem kullandım. Tırnağımı güçlendirmesinden ve katiküllerimi yumuşatmasından çok memnun kaldım.
 
bende bu konuda birşeyler yazmak istiyorum. Bende senin gibi aynı sorunu yaşıyordum.Tırnaklarını mutlaka tek yöne törpüle. Kağıt törpü kullan. Ben Norveç formülü El ve tırnak bakım kremi aldım.Neutrogena marka..Çok etkili mutlaka dene.
 
X